Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)
Çektiğim fotoları aradaşlarımın sayesinde kolayca eklemeyi ögrenip en kısa zamanda sizlerle paylaşmak istiyorum .Zerrin ,çok güzel ve düzenli etkinlik oldu gene teşekkürler...Geç geldim ,zaman yeterli gelmedi...En kısa zamanda tekrar...
Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz...
Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... :( :( :( .Sana ve ailene Allah sabır versin.
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)
Keyifli bir gezi olmuş,İsmail Beyin sürükleyici anlatımları hoş fotolarla süslenince bir sssolukta okudugum bir bölüm olmuş.Terios kardeşiniz olarak etkinliklerde görüşmek üzere...
Ynt: Tayland - Phuket Adası
Evet gidin çok iyi olur bence de,dün bir kanalda gene seyrettim benim bile tekrar gidesim geldi :) .Telefonunuz yurt dışına açıksa (benim açıkmış bayram nedeni ile çok arayan oldu) konuşma ve mesajlaşma rahat şekilde sağlanıyor.
Ynt: 4. Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (10 - 11 Temmuz 2010)
Kesinlikle hayali güzel ama ramazan ayı nedeni ile zor olan gelme durumuma gene bakacağım...
Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ?
Ben arkadaşlarınızı foruma bekleriz demek istemiştim ama Ankara grubu olarak daima sizi bekleriz ... Bu arada davetiniz için de çok teşekkür ederim,
Kastamonu'da aracımın yıl ,model vs aynı olan ikizini görmek hoş olacaktır :) ;Ayrıca ben babaanne tarafından da...
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?
son yazılana bağıntılı kızma nedenim;ara sokaklarda düğün,kına vs kutlamanın yapılması...Tam yorgun eve gidiyorsunuz uyumak ne mümkünnnn >:(
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Evet abicim,katılıyorum sana :( ,diğer ertkinlikleri artık kaçırmayalımmmm : ;)
Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak
Orhan Bey,foruma girdiğim zamanlarda konu ülkem,cumhuriyetim ve onun kurucusu Atamız olduğu sürece mutlaka birşeyleri duygularımla ifade etmek isterim :) .Sivas,Anadolu şehri olması dolayısı ile bana daima çocuklugumdaki Ankara'yı hatırlatmıştır(toplu taşımada...
Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak
Sivas'lıların alınganlık göstermelerini ,Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu özel kente hizmet için giden biri olarak anlayabiliyorum;1997 görev için giderken bana''Kimliğini sakla seni yakarlar,başka yer bulamadınmı hizmet verecek vs '' dialoglarını...
Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)
Ertuğrul Bey,paylaşımlar için teşekkürler...Üyeler benim gibi tatilde olabilirler....Aranızda olamadığım için üzgünüm...Zerrin ,en kısa zamanda Ankara grubu olarak etkinlik düzenleyelim :) ...