Arama sonuçlarınız

1. ferdane gül

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Çektiğim fotoları aradaşlarımın sayesinde kolayca eklemeyi ögrenip en kısa zamanda sizlerle paylaşmak istiyorum .Zerrin ,çok güzel ve düzenli etkinlik oldu gene teşekkürler...Geç geldim ,zaman yeterli gelmedi...En kısa zamanda tekrar...

2. ferdane gül

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) Önemli engellerim var,onları halledersem kamp alanında yer alacağım inş... ;)
  3. ferdane gül

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) ::) Kaçırılmamalı evet de....

4. ferdane gül

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010) Güzel bir etkinlik olacak eminim,mümkün olsa katılmak isterdim. :(
  5. ferdane gül

Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir

Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz... Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... :( :( :( .Sana ve ailene Allah sabır versin.

6. ferdane gül

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) Keyifli bir gezi olmuş,İsmail Beyin sürükleyici anlatımları hoş fotolarla süslenince bir sssolukta okudugum bir bölüm olmuş.Terios kardeşiniz olarak etkinliklerde görüşmek üzere...

7. ferdane gül

Tayland - Phuket Adası

Ynt: Tayland - Phuket Adası Evet gidin çok iyi olur bence de,dün bir kanalda gene seyrettim benim bile tekrar gidesim geldi :) .Telefonunuz yurt dışına açıksa (benim açıkmış bayram nedeni ile çok arayan oldu) konuşma ve mesajlaşma rahat şekilde sağlanıyor.
  8. ferdane gül

4. Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (10 - 11 Temmuz 2010)

Ynt: 4. Uluslararası Bolkar Şenliği ve Medetsiz Tırmanışı (10 - 11 Temmuz 2010) Kesinlikle hayali güzel ama ramazan ayı nedeni ile zor olan gelme durumuma gene bakacağım...
  9. ferdane gül

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Ben arkadaşlarınızı foruma bekleriz demek istemiştim ama Ankara grubu olarak daima sizi bekleriz ... Bu arada davetiniz için de çok teşekkür ederim, Kastamonu'da aracımın yıl ,model vs aynı olan ikizini görmek hoş olacaktır :) ;Ayrıca ben babaanne tarafından da...

10. ferdane gül

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Kastamonu grubunu bekliyoruz o zaman :) ;Ankara grubunda benden hariiç geçen sene sadece 1 teriosa rastlamıştım :( .

11. ferdane gül

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 1- 2004 model terios sx mt ac / Kastamonu (terios37 ) 2- 2005 " " " " " / Osmaniye (amanos80 ) 3- 2009 '' '' silver otomatik / Ankara(aslankurt72 ) 4- 2008 '' '' silver / İzmir...
  12. ferdane gül

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Listeyi düzeltmekle merhaba diyeyim sizlere... Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 1- 2004 model terios sx mt ac / Kastamonu (terios37 ) 2- 2005 " " " " " / Osmaniye (amanos80 ) 3- 2009 '' '' silver otomatik / Ankara(aslankurt72 ) 4-...

13. ferdane gül

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? son yazılana bağıntılı kızma nedenim;ara sokaklarda düğün,kına vs kutlamanın yapılması...Tam yorgun eve gidiyorsunuz uyumak ne mümkünnnn >:(
  14. ferdane gül

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Evet abicim,katılıyorum sana :( ,diğer ertkinlikleri artık kaçırmayalımmmm : ;)
  15. ferdane gül

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? İmzadaki animasyonlar

16. ferdane gül

17 Yıl Önce Bugün Madımak

Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak Orhan Bey,foruma girdiğim zamanlarda konu ülkem,cumhuriyetim ve onun kurucusu Atamız olduğu sürece mutlaka birşeyleri duygularımla ifade etmek isterim :) .Sivas,Anadolu şehri olması dolayısı ile bana daima çocuklugumdaki Ankara'yı hatırlatmıştır(toplu taşımada...
  17. ferdane gül

Tayland - Phuket Adası

Ynt: Tayland - Phuket Adası Teşekkürler Murat, Açıp unuttuğum bu konuyu sayenizde tekrar hatırladım;en kısa zamanda fotolar gelecek...
  18. ferdane gül

17 Yıl Önce Bugün Madımak

Ynt: 17 Yıl Önce Bugün Madımak Sivas'lıların alınganlık göstermelerini ,Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu özel kente hizmet için giden biri olarak anlayabiliyorum;1997 görev için giderken bana''Kimliğini sakla seni yakarlar,başka yer bulamadınmı hizmet verecek vs '' dialoglarını...

19. ferdane gül

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ankara 'lı gezen feroza sahibi yok sanırım :( ...
  20. ferdane gül

Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010) Ertuğrul Bey,paylaşımlar için teşekkürler...Üyeler benim gibi tatilde olabilirler....Aranızda olamadığım için üzgünüm...Zerrin ,en kısa zamanda Ankara grubu olarak etkinlik düzenleyelim :) ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri