Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,165
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

mdr' Alıntı:
Hakan cıgım çok güzel fotograflar..Tabii tebrikler Leyla hanıma aslında..Ailemizin kameramanı o idi aslında.. ;D ;D ;D Sanırım birkaç gezi birkaç kamp sonra usta bir fotografçı olacak.
Kamera arkasındakilerin bir şanssızlıgı vardır yalnız..Kendileri hep unutulan en az karede olandır..

Dayı maşallah biz gidince ACARLAR LONGOZU taşmış ..bir ara Sakaryaya yaklaşıtıgımızda duydugumuz müthiş ses demek o idi.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D..Keyifli bir yunus muhabbeti oldugu belli..

Mutlaka..ama mutlaka kızımı da alıp longozu bir gezecegim..
:smiley:)))) Çok güzeldi İsmail bey koptuk gülmekten varya olmalıydınız .. Çok keyif aldık ...

Etiketler

mdr' Alıntı:
Hakan cıgım çok güzel fotograflar..Tabii tebrikler Leyla hanıma aslında..Ailemizin kameramanı o idi aslında.. ;D ;D ;D Sanırım birkaç gezi birkaç kamp sonra usta bir fotografçı olacak.
Kamera arkasındakilerin bir şanssızlıgı vardır yalnız..Kendileri hep unutulan en az karede olandır..

Dayı maşallah biz gidince ACARLAR LONGOZU taşmış ..bir ara Sakaryaya yaklaşıtıgımızda duydugumuz müthiş ses demek o idi.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D..Keyifli bir yunus muhabbeti oldugu belli..

Mutlaka..ama mutlaka kızımı da alıp longozu bir gezecegim..
Tavsiye ederim abi acarları ablamın dediği gibi gülmekten koptuk :D :D :D

Bolu Aladağ Festival kampında hani gece 3.5 ta gelip yanıma kamp kurmuştunuz :smiley:) Grand Cherokee nin V8 ve abart ekzos sesiyle uyanıp ihtilal mi oldu diye kalkmıştım.Kendimi size hatırlatmak adına bu ifadeleri kullandım yanlış anlamayın siyah 41 plaka Cherokee li yalnız adam olarak..
Ne yalan söyleyim haberim olsa bende katılmak isterdim bu güzel gezinize zaten forumda da birkez yazdım gezenbilir olarak 65.000 i geçtik falan diyoruz ama herkes ya bireysel ya da sizler gibi çok küçük ve tanıdık gruplarla geziyor bence bundan daha fazlası da yapılabilmeli ben işlerim çıkmasa bu hafta sonu İnegöl yaylalarına gidecektim bir gece de İznik gölü kıyısında çadır kurmayı planlamıştım olmadı..Böyle gezileri ve fotoğrafları görünce seviniyorum güzel bir grubunuz var tebrik ederim..
Güzel keşifler ve neşeli geziler dileklerimle

Çok teşekkürler aTa1 arkadaşım.Bu arada isminizi tam bilmedigim için böyle yazdım..

Yoo aslında Sakarya grubu yaklaşık 20 kişi falan..ama yaz ayı malum..iş güç deniz yayla..fındık..v.s

İsmail bey sakaryamıza hoş geldiniz... çok harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Çok teşekkürler Sinan bey,

bir dahakine görüşmek tanışmak üzere. ;D ;D

Biraz da benden... ;)

Resim 077.jpg

Resim 079.jpg

Resim 080.jpg

Resim 081.jpg

Resim 085.jpg

Teşekkürler Serkan bey..

ellerin dert görmesin..farklı bir bakış açısı..güzel olmuş..

Sakarya bölge illere göre doğal güzelliklerden en fazla nasiplenmiş şehir olsa gerek... Bir tarafta deniz, bir tarafta kaplıcalar, bir tarafta tarih. Bu şehir gezmekle bitmez. Her daim yeni bir rota, yeni bir güzergah çizebilirsiniz. Off-road, cross motosiklet ve doğa yürüyüşleri ve daha nicesi... Hepsi aynı anda yapılabilecek bir yer.

Keyifli bir gezi olmuş,İsmail Beyin sürükleyici anlatımları hoş fotolarla süslenince bir sssolukta okudugum bir bölüm olmuş.Terios kardeşiniz olarak etkinliklerde görüşmek üzere...

Çok güzel bir aktivite olmuş.paylaşım için teşekkürler.ellerinize saglık....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR