Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Yeni lastik olsa kıyamazdım belki . Lastik dişlerinin giremeyip sürekli paten yaptığı sert ama üzeri yağ gibi kaygan zeminde açtığım çiziklerin arasına giren çamur, zemin çamuruyla sürtüşürken belki o arada bende basar geçerim fikrindeyim. Önce o şartlardaki zemini bulmak lazım. İsuzu da...

2. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Yavuz bey aslında lastiğe açtığım kılcalların bu kesim şekliyle dişlerin hafiften esneyerek ısınıp yumuşaması fikri aklıma geldi .Lastiğin birinde avuç taşlama ile olurmuki düşüncesiyle deneme yaptım ve aynı düzende sonunu getirdim.
  3. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Alp benim çekincem arazide kumlu taşlı zeminde lastik dişlerinin parçalanması , gerçi çizikleri çok derin açmadım . Benim stt ler zaten ömrünü tüketti. Alalı beş yılı geçti Islakta ve karda tutunması berbatlaşmıştı. Benide boş vakit bulduğum zaman kaşıntı tutar ve yine tuttu . Aldım...

4. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Diş açma makinelerini biliyorum . Lastiğe ısı ile eriterek diş açıyor ama dar kanal açabilirmi bilmiyorum . Taşlama makineside yüksek devir sayesinde lastiği eritiyor . Zamanla çatlak oluşacakmı ,zaman gösterecek.
  5. tiskeli

Mt Lastiğe Kanal Açmak

Karda tutunması zayıf olan mt lastiklerime tutunması belki artar düşüncesi ile avuç taşlama makinesine ince inox metal kesici takarak her bir dişe ortalama 3mm derinliğinde 3-4 adet kanal açtım. 4 lastik 4-5 saat kadar zamanımı aldı. Ankaraya dün yağan 20 cm kar sayasinde lastikleri deneme...

6. tiskeli

Son Durum

Mazot pompa regülatörü dediğiniz mazot besleme pompasımı. yani depodan mazot pompasına mazotu belli düşük basıncta ileten zımbırtımı eğer oysa bizim modellerde yok.

7. tiskeli

Tırmanış ve İniş

Yeni ve ilk defa başımdan geçen bir olay 10 metrelik dik bir yamacı tırmannırken tepe noktasına yakın yerde lastikler tutunmayı kaybeti , bende geri vitese takıp kontrollü bir şekilde geriye inmeyi düşündüm . Debriyaj ve frene birlikte bastım vitese bile takamadan hızlı bir şekilde aşağı...
  8. tiskeli

Son Durum

Bende racechip işini araştırdım ama malesef 4jh1 motorlara uyan modeli yok (benim araç 2005 model 3.0 düz vites olandan) Bende geçen sene isim vermenin sakıncası varmı bilmiyorum ama Mehmet Gazihan beye yazılım attırdım .Sonuç beni memnun etti . 35 lastikle aracın 0-100 km hızlanması 21sn...
  9. tiskeli

Son Durum

İsuzu forumları oldum olası pasif . Ben hareketlendirmek için sınırlı tecrübelerimi , aracıma yaptıklarımı , aracımla ilgili ve yakın çevremdeki isuzu kullanıcılarının yaşadığı sıkıntıları İsuzu formunda çok kez paylaştım. Genel olarak isuzu servisleri arıza ve bakım sıkıntılarını gideriyorlar...

10. tiskeli

Son Durum

Yahşi beyin aracımı , hayırlı olsun

11. tiskeli

LSD Deneyimi Olanlar Buraya

LSD, eğer balataları sağlıklıysa el frenini bir miktar çekerek aracı tekrar hareket ettirirseniz sistemi kasıntıya uğratarak aracı çapraz askıya aldığı durumdan kurtarabilir.
  12. tiskeli

LSD Deneyimi Olanlar Buraya

lsd li difler aslında biz farkında olmadan hafif arazi ve kaygan zeminli yollarda güzel işler çıkarıyor . mesela karlı zeminlerde açık dif araçların hareketsiz kaldığı ortamlarda lsd li araçların ilerleyebildiğini defalarca gördüm.

13. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Eskiden dostlar bu sayfada hal hatır sorardı birbirine. Hayırlı günleriniz olsun. Özledim sizleri ve eski macera ve neşeli günleri.
  14. tiskeli

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler Ben muayenede aracıma yaptığım değişikliklerden dolayı bir kere sıkıntı yaşadım sebebi arka tamponun yerden yüksekliği 55cm yi geçtiği için. Benim vinç ve çeki demiri ruhsata işli.
  15. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler Ayrıça unutmadan belirteyim 35 lastiği sığdırmak için çamurlıkların arka kısmını ve iç taraftaki ek yerlerini tıraşlamak lazım ve lastiklerin şasiye sürtmemesini önlemek için dışa 1-2 inch ofsetli jant gerekir.

16. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler Sağolun sizede hayırlı bayramlar. Aracın yükseldikçe yana eğim açısının azalıcağını, ağırlık merkezi yukarıya taşınacağından dengesinin bozulacağını unutmamak ve çok daha ve sakin dikkatli kullanmak gerektiğini unutmamamız lazım yani eskiden kamyonların...
  17. tiskeli

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: İsuzu Resimlerini Paylaşalım devam
  18. tiskeli

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: İsuzu Resimlerini Paylaşalım 1922 wolseley

19. tiskeli

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler Ön yükseltmede 4-5 cm çalışma payının kalması iyidir. torsiyondan 6-7 cm yükseldiği zaman bu mesafe kalıyor fazlasına kaçmamak lazım , daha fazla yükseltme yapıldığında akisler ve direksiyon rotlarının fazla açılı olması parçaları zorlayacaktır diye...
  20. tiskeli

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser Aks Kodu Okuma(diff.oranı Ve Diff. Kilit Olup Olmadığını Anlama) toyotaların 9.5 diffleri farklılık gösteriyormu. internetten bir kaç foto buldum akslar biraz ince gibi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR