Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

Isuzu Power Box Chip Tunining

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining isuzuma chip tuning uygulamasını yaptırdım sonuç: ilk kalkışlardaki hantallık kayboldu ,ivmelenme bariz şekilde arttı üzerindeki 315x75x16 lastikleri orijinal lastikleri gibi çeviriyor, aracımın şu anki ağırlığı 2300kg artı büyük lastiğin verdiği hantallıkla...

2. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. geçmiş olan bayramınızı kutluyorum arkadaşlar
  3. tiskeli

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. arka tamponların yerden yüksekliği 55 santimi geçmeyecekmiş buda yeni çıkmış 22 santimle muayenede takıldım

4. tiskeli

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler aracin ilk kalkışlardaki sallanma sorununu çözdüm manuel dmax lerde 2 parçalı şaft kullanılmış bu yüzden yükseltme fazla yapıldığı zaman (ben13cm yükselttim) şaftın orta kısmında açı oluştu saft askı lastiği ve orta mafsal kısmında ilk haraket...
  5. tiskeli

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? ben bu mıknatıslara para vermedim sağdan soldan topladım şunu demek isterim yakıt tasarruf cihazı diye sattıkları zımbırtılar basit mıknatız düzenekleri. geçen marketin birinde 40x20x10 mm ebatlarında 2 adet paket içinde neodyum mıknatıs gördüm...

6. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer abi başın sağolsun

7. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fatih çok geçmiş olsun
  8. tiskeli

2005 Xlt Dif. Lock Varmı?

Ynt: 2005 Xlt Dif. Lock Varmı? xlt de lsd olması lazım bakarak almak gerek bildiğim kadarıyla pickuplarda sadece Mitsubishi nin bazı modellerinde diff lock var Toyota nissan tata ford mazda isuzu da lsd var bu pickupların bazılarının açık diff olan modelleride var yeni...
  9. tiskeli

Frontera B Kasa Nasıl Yükseltilir / Hangi parçalar kullanılır.

Ynt: Frontera B Kasa Nasıl Yükseltilir / Hangi Parçalar Kullanılır. yabancı arkadaşlar yükseltmiş üstteki 38inch alttaki 40 inch lastik takmış hemde önler örjinal ifs

10. tiskeli

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

Ynt: Pw 250 Diferansiyel Sorunu 250 docun arka d60 aksını gördüm aks mili kalınlığını kumpasla ölçtüm 30.3 mm gibi kalınlığı var frezeden kesmiş frezeyi ölçmedim 35mm var gibiydi

11. tiskeli

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? bozulan bilgisayar hard disclerinin içinden neodyum mıknatıslar çıkıyor bu mıknatıslar en güçlü mıknatıs çeşiti bulabilirseniz içinden söküp bu mıknatısları birbirini çekecek şekilde iki tane karşılıklı yakıt hortumunun motora veya mazot...
  12. tiskeli

Ankaranın 4x4 Pick Up Ları

ankaradaki 4x4 kamyonet ve sahiplerini tanıştırmak ,kamyonetlerimizin sorunlarına çözüm aramak , kamyonetlerimize yaptığımız modifiye ve geliştirmeleri paylaşmak, arada sadece kamyonetlerden oluşan geziler düzenlemek gibi amaçla böyle bir konu açayım istedim.

13. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. merhaba arkadaşlar inşallah yakında off road faaliyetlerimi hızlandıracağım ama benim lastikler bitmek üzere şimdi 8090 lara sulanıyorum 35 yada 37 inçh ama önce devmax i çhipletmem lazım
  14. tiskeli

D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız

Ynt: D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız hayırlı olsun
  15. tiskeli

Yükseltilmiş Araçla Muayene???

Ynt: Yükseltilmiş Araçla Muayene??? benim araç örjinalinden 18cm daha yüksek (lastik,lift,süspansion) demir tamponlar var bu güne kadar hiç takılmadım bu tür araçlar muayeneyi yapan kişilerin hoşuna gidiyor fren,şasi ve motor no,farlar.fren lambaları,sinyaller,araçta bulundurması...

16. tiskeli

ISUZU Off - Road

Ynt: Isuzu Off - Road x
  17. tiskeli

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü 3-4 ay önce petlas nt3 dubles 12 katlısına ankarada 280 yozgat akdağ madeninde 250 tl fiyat çektiler fiyatları uygun
  18. tiskeli

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler sağolun arkadaşlar elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım winch ve çeki demirini ruhsata işlettim

19. tiskeli

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü lastiği tanıyorum ama romörk üzerinde sadece petlasçılar aklımı karıştırıyor yoksa benim şu an kullandığım 315x75x16 stt lerden daha hafif(stt ler 25kg geliyor) ,daha dar , daha derin dişli yakıt tasarrufu dahi yapacağını ve daha az kırıcı olacağını...
  20. tiskeli

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü bende petlas nt3 e geçmeyi düşünüyorum ama hız limitinin 50km olması beni endiselendiriyor petlastan net bilgi alamadım birisi uzun yolda balon yapma ihtimali var diyor birisi dubleks takarsan sorun yaşamassın diyor kafam karışık ama lastiğin çoğu mt den daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri