Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Cruiser Aks Kodu Okuma(diff.oranı Ve Diff. Kilit Olup Olmadığını Anlama)
araç kodları aynımıdır ben çözemedim aracım d max 2005 açıklayan arkadaşlar olursa sevinirim
Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining
artık 2007 altı d max lara chip uygulaması yapılabiliyor ama işin ehli kişilere yaptırmalı biraz ekonomik sıkıntı yaşıyorum en kısa zamanda yaptırmaya niyetliyim ankarada koray bey var mehmet gazihanın şubesi 505 6161616
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
abi şu işlerimizi bir rayına oturtalım inan bende senin kadar kırlarda gezmek mangalları körükleyip semaverde isli çay içmek off roadın hardını yapmak istiyorum
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
hayırlı günleriniz olsun televizyonda en sevdiğim program izci yolaçık programıda güzeldi ama şimdi devam edip etmediğini bilmiyorum bu tür yapımların artarak devam etmesini istiyorum
Isuzu Corp 8-cıvata (ön)
Model yıl (lar)
81-87 Transfer ve Troopers
(87 olan geçiş yılı 10-cıvatasını)
95'ye kadar bazı Transfer
yapılandırma
IFS
aks mili çapı
spline sayımı
dişli
7.5 "?
kanat
fabrika dişli oranları
fabrika diferansiyeller
notlar...
Ynt: frontera krank mili kırıldı ???
8v 2000 motor vektra uyması lazım 2.0 ve 2.2 krank farklı hacim farkını krank storkuyla sağladılar diye hatırlıyorum
Ynt: Isuzu D-Max
http://forum.planetisuzoo.com/viewtopic.php?f=1&t=68417 isuzu diferansiyellerinin sağlam olup olmadığını araştırıyorum yabancı sitelerde
Ynt: YENİ RANGER
kilitli model getirmemeleri kötü olmuş vaadedip getirmemeleri çok daha kötü bir durum bir eksiside dingil mesafesinin artması yeni pickuplarda bir sürü elektronik donanım sunuluyor ama uzayan boyları bir yandan arazi kapasitelerini düşürüyor yeni d max leride...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
98 den sonrakilerle aynı olması lazım eski model tfr ler de kelebek cam var sacı aynı olabilir direksiyon sistemide aynı sistem en iyisi isuzu servisi görsün