Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser Aks Kodu Okuma(diff.oranı Ve Diff. Kilit Olup Olmadığını Anlama) araç kodları aynımıdır ben çözemedim aracım d max 2005 açıklayan arkadaşlar olursa sevinirim

2. tiskeli

Isuzu Power Box Chip Tunining

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining artık 2007 altı d max lara chip uygulaması yapılabiliyor ama işin ehli kişilere yaptırmalı biraz ekonomik sıkıntı yaşıyorum en kısa zamanda yaptırmaya niyetliyim ankarada koray bey var mehmet gazihanın şubesi 505 6161616
  3. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. geçmiş olsun hamdi abi

4. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. abi şu işlerimizi bir rayına oturtalım inan bende senin kadar kırlarda gezmek mangalları körükleyip semaverde isli çay içmek off roadın hardını yapmak istiyorum
  5. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı günleriniz olsun televizyonda en sevdiğim program izci yolaçık programıda güzeldi ama şimdi devam edip etmediğini bilmiyorum bu tür yapımların artarak devam etmesini istiyorum

6. tiskeli

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: İsuzu Resimlerini Paylaşalım x

7. tiskeli

8. tiskeli

9. tiskeli

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım birkaç resim daha hummer h3 lerde chevrolet colorado,gmc canyon,holden colorado gibi isuzu platformlu araçlar

10. tiskeli

Ynt: isuzu resimlerini paylaşalım aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

11. tiskeli

isuzu diferansiyeller

Ynt: isuzu diferansiyeller...
  12. tiskeli

isuzu diferansiyeller

Ynt: isuzu diferansiyeller http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.zu4x.com/modules.php%3Fname%3DContent%26pa%3Dshowpage%26pid%3D21&prev=/search%3Fq%3Disuzu%2Baxles%2Bcodes%26hl%3Dtr%26biw%3D1280%26bih%3D620&sa=X&ei=AXVNUfbnAsuLswaX3oDAAg&ved=0CDcQ7gEwAA

13. tiskeli

isuzu diferansiyeller

Isuzu Corp 8-cıvata (ön) Model yıl (lar) 81-87 Transfer ve Troopers (87 olan geçiş yılı 10-cıvatasını) 95'ye kadar bazı Transfer yapılandırma IFS aks mili çapı spline sayımı dişli 7.5 "? kanat fabrika dişli oranları fabrika diferansiyeller notlar...
  14. tiskeli

frontera krank mili kırıldı ???

Ynt: frontera krank mili kırıldı ??? 8v 2000 motor vektra uyması lazım 2.0 ve 2.2 krank farklı hacim farkını krank storkuyla sağladılar diye hatırlıyorum
  15. tiskeli

Isuzu D-Max

Ynt: Isuzu D-Max http://forum.planetisuzoo.com/viewtopic.php?f=1&t=68417 isuzu diferansiyellerinin sağlam olup olmadığını araştırıyorum yabancı sitelerde

16. tiskeli

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER kilitli model getirmemeleri kötü olmuş vaadedip getirmemeleri çok daha kötü bir durum bir eksiside dingil mesafesinin artması yeni pickuplarda bir sürü elektronik donanım sunuluyor ama uzayan boyları bir yandan arazi kapasitelerini düşürüyor yeni d max leride...
  17. tiskeli

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER tasarımı bu kez hoşuma gitti
  18. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. allah ağzımızın tadını bozmasın birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin güzel gezi olmuş

19. tiskeli

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 98 den sonrakilerle aynı olması lazım eski model tfr ler de kelebek cam var sacı aynı olabilir direksiyon sistemide aynı sistem en iyisi isuzu servisi görsün
  20. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. abi kışın o gider gerçi kışıda görmedik bu sene

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri