Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
arkadaşlar güzel eğlenmişsiniz katılamadığımız için üzgünüm gelirim deyipte gelemediğimiz için özür dileriz gece saat 4.00 da işlerimizi zor bitirdik
Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?
arkadaşlar aracın kendi lastiği ile takılan lastiğin % kaç büyüdüğünün hesabını yapıp yakıtı öyle hesaplamak lazım 245x70x16 ile265x75x16 lastik arasında %8 gibi fark var 100 km gittiysen aslında 108 km yol almışsındır benim araç d max...
Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D
toyota da lsd var ama bu geçişte işe yaramıyor isuzuda da lsd bıraktı boşa çıkan arka lastiğe el freniyle fren uygulayarak oradan cıkabildim diferansiyelde lsd olmasaydı tek frenle belkide orayı geçemezdim çünkü lsd nin çalışabilmesi için yükü...
arazi kabiliyetinin yükselmesi için araçta kilit sisteminin olması önemil faktör %100 kilitler arazide iyi ama kullanmayı iyi bilmek gerekiyor yapılan her yanlış haraket yürüyeni yıpratıyor yada biryerlerini kırabiliyor lsd ve elektonik patinaj...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
arkadaşımdaki troper manuel hup onunda önlerden zorladığı zaman çatırtı geliyor manuellerdede kaçırma sistemi varmıdır
l200de kullanılan atsc sistem güzel iş yapıyor arka difte kilit olmamasına ramen çapraz geçişlerde arac boşa dönen lastiğe fren uygulayarak kendini çıkarıyor bu sistem isuzudada var ama sadece arka lastiklere fren uyguluyor diyor satış bayiileri ve...
Ynt: nt3 lastik nasıldır
kamyonetler için üretilenleri var 120km hız limitli eskiden andoffun yarışlarında kullanıldığnı çok gördüm çamur performansı fena değildi ama günlük kullanımı nasıl bilmiyorum tabanının darlığı ve dişlerinin derinliği iyi süratıda pek sevmem 70 -80 giderim zaten bu...
d max lerde hup direk bağlı yani direk kilitli hupsun görevini ön diferansiyelin sol tarafındaki aksa koymuşlar sol aksı birbirine bağlayıp bırakan kilit sistemi kilit çözüldüğünde diferansiyel aks kesmiş durumunda çalışıyor araç...
arkadaşlar isuzu servislerindende yararlanabilirsiniz orman bakanlığının ve bazı devlet kurulşlarının kullandığı isuzu troper ve pickuplar fronteralarla aynı sistem sonuçta bakımlarını yaptırdıkları yerler vardır çoğu kaporta aksamı...
Ynt: 3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _?
her kış karlı havalarda yol dışına savrulmuş üç beş araç denk gelir off roadcuyada yardım etmek düşer savrulan araçların geneli çekiş tarafına kar lastiği takıp diğer dingili normal lastikle idare etme yoluna giden şürücülerdi