Arama sonuçlarınız

1. akınanılaltın

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Merhaba, son halini ben de merak ettim açıkcası :) selamlar

2. akınanılaltın

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi Ben çok bakındım, profesyonel karavan üreticilerin hepsini tanıyorum. Açık konuşayım, Motokaravan üretici değerli bir abim ve gezenbilir üyelerinin ortak görüşü " 80 model olsun ama yabancı üretim bi karavan olsun" du. Pi2010 için diyeceğim, kullandığı...
  3. akınanılaltın

Karavan Secimi İçin Yardım

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım İlk karavanım olacak, umarım anlaşır alırım ve pişman olmam umarım.

4. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Evet 750 KG altı bıakıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-emsalsiz-anlatilmaz-yasanir-129408808/detay Bu ilan hoşuma gitti aslında hem küçük hem daha genç diğerine göre.
  5. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Peki sizce neden kötü ? Yani neyi işe yaramaz ? Karavan alırken neyi göz önünde bulundurursunuz ?

6. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Abilerim, Kardeşlerim, ümmet-i muhammed :))) vw t2 ve t3 ü araştırdım oto tamircisi motorcu elektrikçisi yaklaşma yanarsın dediler. Düşüncem 5-6 bin e aracı alıp 4-5 bin de içine harcarım diyordum fakat sandığım kadar kolay değilmiş. Şimdi sürekli baktığım bi...

7. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Hayırlı olsun, haydi sıra karavan da.
  8. akınanılaltın

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum 1. Sayfadan 9. Sayfaya kadar okudum. Dayanamadım inşallah almıştır diyip son sayfaya geldim :) Fotoğrafını gördüm, kendinden okadar emin duruş var ki kesin karavan üreticisi olmuştur dedim. :)) Yazını Okuyunca hüsrana uğradım...
  9. akınanılaltın

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

10. akınanılaltın

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Kısa süre den kasıt nedir tahminen? Zahmet olmazsa artı eksi bilgi verebilirmisiniz firma ve ürünleri hakkında?

11. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Mehmet sen ilanı çok yanlış anlamışsın, O fiyatın içinde karavan da standart donanım yani, Yemek odasına dönüşen yatak , asma yatak, mutfak dolabı, seyyar wc ve duş var Benim tahminim buzdolabını ve set üstü de verilir. Alttaki link i incele iyice istersen...
  12. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Açıkcası benim karavan dan beklentim şu, Yazın çıkıp camping alanlarını gezmek, denizin olduğu alanlarda konaklamak( hafta sonları ve senelik izinlerimde) Kışın şartlar el verdikçe turlar düzenlemek diğer durumlarda ise İstanbul a yakın (şile gibi ) bir kamp...

13. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Benim de baktığım bir kaç tane mevcut, paylaşayım. Kullanıcılardan da yorum gelir sanırım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-gumrukten-cikma.....tec-marka-4.70-alman-mali-karavan-124529652/detay/...
  14. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Erba karavan a bak istersen haftasonu karavan ı var belki ikinci el falan vardır. Sahibi Onur BAŞOĞLU belki de biliyorsundur ama ilanı aşağıda paylaşıyorum. http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20
  15. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Aslında imkanları zorlasam hiç düşünmeden pino 3,25 i alırım ama biraz pahalı :) Güney karavan hakkında 2-3 kötü 1 tane de iyi yorum okudum. Ama tekrar tekrar sorup tekrar tekrar bilgi almak istiyorum .

16. akınanılaltın

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Benim 1.400 Motor 100 BG aracım var. Bunda kullanabileceğim bir karavan arıyorum. aşağıdaki ilan hakkında olumlu olumsuz bir yorum yaparmısınız? (Araç rahatlıkla çeker mi ?, Yağmur da karda kışta Sorun çıkartır mı ?)...
  17. akınanılaltın

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları Ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Merhaba, Güney karavan yorumlar da okuduğum kadarıyla 2008 yılımda pek de iç açıcı değilmiş. Şu anki durumu hakkında bilgisi olan var mı dır ? Selamlar,
  18. akınanılaltın

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Pino yu kendi yerinde gördüm inceledim ve gerçekten çok kullanışlı, modern, zarif ve kaliteli malzemeler kullanılmış. Pi2010 un için duşu yok, erba haftasonu karavanın da var. Erba nın karavanını yakından hiç görmedim ama Onur abi gayet iyi bir insan :) Fiyatlar...

19. akınanılaltın

Biri Mini Çekme Karavan Mı Dedi ?

Kendi çekme karavanını yapanlara ya da karavan üreticilerine ilham olacak tertipte ve gördüğüm kadarıyla bi okadar da kalitede mini çekme karavan. Böyle yenilikler, bekliyoruz :) http://m.youtube.com/watch?v=nChivhATPG4 Bu da piaggio nun karavanı, uzun yol için olmasa da gayet güzel...
  20. akınanılaltın

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi Sahibinden den de takip ediyorum karavanınızı yaptığınız işgerçekten tebrik edilecek bir iş, başarınızın devamını dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri