Arama sonuçlarınız

1. akınanılaltın

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi Pino nun modellerini gidip bizzat yerinde gördüm Faruk abi nin gerçekten ellerine sağlık. Çok çok güzel ve doğru düşünceyle yapılmış karavanları var. Pi2010 duş ve lavabo olmadığı için biraz küçük gibi geldi. 3,25 i mi 3,75 imi sorduğumu hatırlamıyorum fiyat...

2. akınanılaltın

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; Enginizm35 Çok gÜzel olmuş iyi zamanlarda kullanın.. Sizlere çok imreniyorum.
  3. akınanılaltın

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi Bi karavanım yok güney karavan ın midi modeli ya da Erba dan haftasonu karavanı düşünüyorum. (Bu ölçekte tavsiyeleriniz varsa memnun olurum) Pi2010 çok iyi olurdu fakat duşu, tuvaleti yok. Düşünüşdüğünde güney karavan ın midi modeli gayet ekonomik...

4. akınanılaltın

Merhaba, 3,25 ile 4 m karavan için hangi aracı önerirsiniz ? Tecrübelerinize dayanarak ; Honda ya da suziki jip mi Vw ya da skoda sw mu Yoksa Opel zafira/meriva ya da renault scenic mi ? Yoksa sedan araçlar mı daha sağlıklı olur ? Teşekkürler..
  5. akınanılaltın

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Paylaşım için çok teşekkür ederim. Ben de bir 3,25 ya da 3,75 lik çekme karavan düşünüyorum. Yazınızı tamamen okudum, aslında fiyat olarak da ayrıntıya girmenizi isterdim. Maliyet hakkında bilgi verirseniz kendi adıma sevinirim. iyi günler diliyorum.

6. akınanılaltın

Merhaba

Ynt: Merhaba Hoşbuldum. Herkese verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Beynimde planlar var fakat biraz zaman alacak sanırım :) @enverdede keyifli bir sohbetti, her aşamasında imrendim :) umarım antenden memnun kalırsınız.

7. akınanılaltın

Merhaba

Selamlar, İsmim Akın, Bir karavanım yok fakat imkanlar el verdiğinde yapacağım ilk şey bir karavan yapmak olacak :) Binek bir aracım var, bunun yanında ufak (Suzuki Carry gibi) bir minivan alıp içerisini de kendimce yapmak istiyorum, nekadar başarılı olunur bilemem. :) İstanbul da ikamet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri