Arama sonuçlarınız

1. Accipiter

Bunlar Da Benim Fotoğraflarım

çok teşekkürler, sağolun.

2. Accipiter

2009 Sorento Hakkında Merak Ettiklerim

çok teşekkürler..
  3. Accipiter

çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin. Ben aracı alırken bir süre bekledim, iyice inceledim. İnşallah hayırlısı olur..

4. Accipiter

teşekkürler. 57 bine mal oldu..
  5. Accipiter

çok teşekkürler,sağolun. fotoğrafı burada:

6. Accipiter

teşekkürler aynen öyle yapıp kazasız bir sorento aldım bugün. biraz daha fazla ödedim tabii ama kafam şimdi rahat...

7. Accipiter

tekrar teşekkürler..
  8. Accipiter

cevabınız için çok teşekkürler. bir araç var aklımda. soldan darbe almış sanırım. değişen parçaları: direksiyon kutusu, aks ön sol, radyatör panel sacı, intercooler komple, far sol, on tampon bakalifti, salıncak ön sol, viraj demiri ön, helezon yayı ön, ön aks rulmanı sol, ön amartisör sol, stop...
  9. Accipiter

Arkadaşlar 2009 model Sorento alma niyetim var. 60.000 seviyelerinde fiyatları var ve 4x4 dizel otomatik bir araç için aklıma çok yatıyor fakat; * kronik sorunu var mıdır? * yakıt tüketimi 100km'de ne kadardır? * bu araç konusunda özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar var mıdır? * son...

10. Accipiter

yorumlar için teşekkürler :D

11. Accipiter

Merhaba arkadaşlar. Forumdaki fotoğraf bölümüne ben de kendimce katkıda bulunmak istedim. Bir süredir sokak fotoğrafçılığı alanında çalışmalar yapıyorum. Fotoğraflar hakkındaki düşüncelerinizi önemsiyorum. Fotoğraflarımın olduğu sitem: Murat Doğan
  12. Accipiter

Suriyeli Kız

Süleymaniye sokaklarında gezerken rastladım ona. Yanaklarına kalpler yapmış boyayla, dudaklarını boyamış. Saçı başı kir içinde ama o kadar anlamlı bakıyordu ki. Boynundaki boncuklar, kendince makyajı...her şeyi tamamdı ama o yaşta bir küçük kızda olması gereken gülümseme yoktu yüzünde... Murat...

13. Accipiter

Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler İnsan tanımak iki kelime konuşmakla, tanışmakla olmaz. Hatta bir anne baba bile kendi çocuğunu tam olarak tanıyamaz. Neyse ku konu çok uzar gider. Size iyi kamplar dilerim...
  14. Accipiter

Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler Valla konuya eleştride bulunmak için yazmıyorum ve sizi tanımadığım için hakkınızda da yorum yapamam doğal olarak ama birşeyi çok merak ettim. Tanımadığı bir erkekle, yerleşim yerinden uzakta kamp yapacak kadın var mıdır acaba...
  15. Accipiter

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi Merhaba, bu bahsettiğiniz kanun maddesi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Ne zamandan beri yürürlükte acaba?

16. Accipiter

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi Arkadaşlar bu konudaki kötü bir tecrübemi yazayım. Çin'den alışveriş yapacaklar dhl yi kullanmasınlar. Gerçi arkadaşın ürünleri gelmiş, hayırlı olsun ama benim bir uydu alıcım gümrükte kaldı. üstelik faturası falan 150 dolar altındaydı. Benden gümrükten...
  17. Accipiter

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın olguncandan cevabınız için size de çok teşekkürler. hız tutkum yoktur zaten. diğer verdiğiniz bilgiler de işime yaradı. sağolun.
  18. Accipiter

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? biraz inceleyeyim. bu arada gerçekten duster konusunda aydınlatıcı bilgiler sunuyorsunuz, bunun için bir kez daha teşekkürler..

19. Accipiter

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Cevabınız için teşekkürler. aslında Duster dışında çok odaklandığım bir araç yok. dediğiniz gibi 2 çeker olarak birçok araç var ama ben çukurlarda, bozuk arazide altı çarptı, şu oldu bu oldu demek istemiyorum. az yakması ve parçalarının nispeten ucuz olması da beni...
  20. Accipiter

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? düzenleme: yanlışlıkla 2 kez gönderildi mesaj..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri