Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dizel Cj'ler ?
Merhaba öncelikle keyifli sohbetler diliyorum
Benim cj wilys'e de bmc motoru koymuşlar çok çok verimli süratli bi motor değil sanırım yakıt ekonomisi yapmak için koymuşlar orduda dolmuş olarak kullanılıyomuş benim ufaklık 6 aylık vergisi 60 tl civarı
Ynt: Kayışdağı- Hafif Offroad Gezimiz (09.09.2012)
Konu dikkatimi çekti maltepe başıbüyükte oturuyorum başıbüyükten çıkış yolları var bu zirveye bi hafta sonu denemek isteyen arkadaşlarla abilerle deneyebiliriz
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Benim bi ismim var BARTU yazdığımı iyi okuduysanız eğer söylemek istediğimi zaten anlardınız maksat birlikte olup bişeyler yapmak dedim bi deniz havası almak bi cafe de oturup çay içmek sohbet etmek siyasetle ilgili bişey yazdığımı hatırlamıyorum
Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel
Arka koltuklar deri kaplandi geldi onleri sokemedim bi turlu vidalar paslanmis siprial ila kesmem lazim vakit bulamadim tek basima calisiyorum bu yuzden sadece aksamlari ugrasabiliyorum vakit buldukca koltuklarin resimlerini bi kac gune atarim
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Maksat birlikte bişeyler yapmak sahil yolunda bi deniz havası almak dolaşırkende Türk bayrakları açsak falan diye düşündüm gezi parkındaki direnişçilere destek tencere tava çalmaktan iyidir.