Arama sonuçlarınız

1. arsenikli

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Merhaba öncelikle keyifli sohbetler diliyorum Benim cj wilys'e de bmc motoru koymuşlar çok çok verimli süratli bi motor değil sanırım yakıt ekonomisi yapmak için koymuşlar orduda dolmuş olarak kullanılıyomuş benim ufaklık 6 aylık vergisi 60 tl civarı

2. arsenikli

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: Kayışdağı- Hafif Offroad Gezimiz (09.09.2012) Konu dikkatimi çekti maltepe başıbüyükte oturuyorum başıbüyükten çıkış yolları var bu zirveye bi hafta sonu denemek isteyen arkadaşlarla abilerle deneyebiliriz
  3. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Benim bi ismim var BARTU yazdığımı iyi okuduysanız eğer söylemek istediğimi zaten anlardınız maksat birlikte olup bişeyler yapmak dedim bi deniz havası almak bi cafe de oturup çay içmek sohbet etmek siyasetle ilgili bişey yazdığımı hatırlamıyorum

4. arsenikli

Zorlu Coğrafyaların güvenilir dostu

Ynt: Zorlu Coğrafyaların Güvenilir Dostu maşallah, manzarada çok güzel
  5. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi :)

6. arsenikli

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: Isuzu D-max 3.0 Td Projesı Çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

7. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Arka koltuklar deri kaplandi geldi onleri sokemedim bi turlu vidalar paslanmis siprial ila kesmem lazim vakit bulamadim tek basima calisiyorum bu yuzden sadece aksamlari ugrasabiliyorum vakit buldukca koltuklarin resimlerini bi kac gune atarim
  8. arsenikli

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

süper bi gezi olmuş , beni neden çağırmadınız :(
  9. arsenikli

BAFRADAN 1969 MODEL TUZLA EFSANESİ 2013

Ynt: Bafradan 1969 Model Tuzla Efsanesi 2013 eline koluna emeğine sağlık usta ellerinden öpüyorum

10. arsenikli

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi güncel fotolar yokmu _? son halini çok merak ediyorum bayıldım bu arada elinize emeğinize sağlık

11. arsenikli

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: Isuzu D-max 3.0 Td Projesı resimleri bekliyoruz merakla
  12. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Maksat birlikte bişeyler yapmak sahil yolunda bi deniz havası almak dolaşırkende Türk bayrakları açsak falan diye düşündüm gezi parkındaki direnişçilere destek tencere tava çalmaktan iyidir.

13. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Geçtiğimiz pazar günü aracımı kuru yağcıya götürüp komple yağlattım
  14. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Akşam off road ekibi olarak sahil yolunda Türk bayraklarıyla bişeyler yapsakmı acaba _?
  15. arsenikli

15x8 Krom jant 5x139.7 (5x5.5")

Ynt: 15x8 Krom Jant 5x139.7 (5x5.5") İyi günler yeriniz nerde acaba nasıl temin edebiliriz , wilys e uyarmı bijonlarınıda vericekmisiniz _?

16. arsenikli

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım hoşbuldum teşekkür ediyorum , aracımda dizel bmc motor var güçlü bi motor değil 14 veya 15 düşünüyorum sanırım
  17. arsenikli

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
  18. arsenikli

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Tekrar kolay gelsin bu yolda başarılar diliyorum

19. arsenikli

Cokk Ugrastıkk. :d

Ynt: Cokk Ugrastıkk. :d Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  20. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız