Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
Teşekkür ederim ben aracı sizin toprağınızdan aldım ordulu bi abiden ben istanbuldayım bi maceraya girdim artık geri dönüş yok gibi mt _? at _? nedir tam bilmiyorum beni aydınlatırsan harika olur
Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel
Bafralı abi isim neydi _? yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim nasıl temin edebilirim bunları ve maliyeti ne olur acaba _?
Abim bende tam olarak bilemiyorum temizlik ve bakım dediler, işi birazdaha öğrenmeden araştırmadan bişey yaptırmıycam merak etme yardımcı olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum
Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon
Ustam kolay gelsin öncelikle bu yolda allah utandırmasın diyorum yeni aracında hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah, biliyosun aşağı yukarı bende aynı aracı topluyorum ama benimki basit toplamalar lastikler hoşuma gitti ne kadar acaba tanesi bide neden...
Teşekkür ederim evet tm30 motor var üzerinde verimsiz olduğunu söyleyemiycem yağ yakma vs söz konusuda değil sanırım uzun süre işimi görür diye düşünüyorum hafta içi binmiyorum zaten evde yatıyo sadece hafta sonu kullanıcam, çekişi falan baya iyi bmc servise...
Teşekkür ederim bişeyler yapmaya başladım kendimce aracı en çok göstericek olan jant lastik olduğu için birazda dağda bayırda oynamak için jant lastik düşünüyorum , vermiş olduğunuz lastik bilgisi için teşekkür ederim 15 yerine 13 olsa nasıl olur çünkü mangels jant...
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
Hafta sonu aktivite olursa benide ararmısınız demiştim ama dayanamadım arabayı yeni almanın heyacanıda var tabi yanıma nişanlımıda aldım hem gezer hem piknik yaparız diye bastık kurtdoğmuşa gittik gölün kenarına yedik içtik mangal yaptık biraz dinlendik hadi dedik...
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Hoşbuldum sağolun ben belki sizin girdiğiniz yerlere giremem çıkamam ama değişiklik olur banada