Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar...nihayet İzmir ekibinden Salih abim,Metin abim ve Cengiz hep birlikte Doğa & Treking grubu ile birlikte Kaz dağları kampımızı gerçekleştirdik.Herşey çok güzeldi....Arslan Ahmet beyle ,Fahri abimiz ve eşiylede tanıştık....akşam geç saatlerde Enduro club üyeleride yanımıza...
Ynt: İzmirde Fotoğrafçılık kursu nu nereden alabilirim?
Evet dostum biliyorum ve üzüldüm böyle olduğu içinde 15 öğrencilik kurs açılmış ve dolmuş; 2 ay beklemek zorundaymışız.Neyse bakalım bakacaz başımızın çaresine....
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)
Liste Güncellenmiştir.
29 - 31 Ekim 2010
Kaz Dağları Çadırlı Kamp ve Trekking Etkinliği Katılımcı Listesi
01- TezzMertek - Murat ÖZ - İzmir
02- ozhtc35 - - Hatice ÖZ - İzmir
03- matiate - -...
Ynt: Ege ve Akdeniz Turu (Bodrum, Marmaris ve Datça'ya kadar)
Marmaris ve Datça cennetten bir köşe sanki......emekliliğimde yerleşmeyi düşündüğüm yer...... Bayramda nasipse yine yollarda ve yine Datçadayız...Güzel fotolar...
Merhaba arkadaşlar....Fotoğrafçılık eskiden beri merak ettiğim fakat yeni zaman ayırabildiğim bir hobim olacak.Bu hafta içinde incelediğim makinalar arasında beğendiğim Canon Eos 500 D yi almak istiyorum.Uzun süredir Canon 710 is ile sualtı fotoğrafları çekiyordum.Ama artık bu işi biraz daha...
Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...
Dostum herkes gibi bende zamanı geldiğinde diyerek düşünüyorum...Ama ben İzmirde oturduğum için ve akşam İşten eve bir semten diğer semte 15 dk trfik çilesi çektiğimden bıktım çoğu şeyden .Evet şaka gibi ...İstanbula işle ilgili...