Arama sonuçlarınız

1. S

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza hoşgeldiniz....En kısa zamanda gezilerinizden seçtiklerinizi bekliyoruz.

2. S

Ören - Milas - Çökertme - Mazı - Güvercinlik - Akbük Gezimiz (05.Ekim.2010)

Ynt: Ören - Milas - Çökertme - Mazı - Güvercinlik - Akbük Gezimiz (05.Ekim.2010) Çok güzel bir gezi olmuş...Paylaşım için teşekkürler.
  3. S

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Rıfat bey karavan camiasına hoşgeldiniz.

4. S

Haftasonu Gezimiz; Emiralem - Menemen

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Emiralem - Menemen Metin abicim selam...Çok güzel bir yere gitmişsin...Keyifli bir gezi olmuş...Biz de senin meşhur köftelerini özledik... haberin olsun.
  5. S

Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010)

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) Konuşuruz....önümüzdeki günlerde...Biz zaten ortama uyalım diye karavanla değil çadırlarla kamp yapacağız. :)

6. S

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) Murat cım...nasipse,Metin abi,ben,Derindeniz1(Sami abi),Kurtadam(Cengiz),Salih35 şuanda 5 İzmirli karavancı olarak Kazdağları etkinliğine geliyoruz.

7. S

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan Hepimiz bu tüketim toplumunun bir parçası olduk...Evet sıkıntı her evde var artık...kredi kartları gelecek aylarımızı şimdiden borçlanmamıza yardımcı oluyor.Birde ailede kara veren sadece siz değilsiniz çocuklar.eşiniz var size mantıklı gelmeyen...
  8. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Nasipse bir Marmaris daha düşünüyoruz...İnşallah gerçekleştiririz....Çünkü tadı damağımızda kalmıştı....
  9. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Birde benim anlamadığım şu arkadaşlar.Çekme karavan bakıyoruz abime ... markası modeli belli 2 el karavanlar şu anda fabrika fiyatlarının aynısı veya daha fazla fiyatla satılıyor olması....Bu karavan sahipleri ya şu andaki sıfır...

10. S

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Alman malı Brüstner marka 4,80 Çekme karavanım var.Çok şükür güzel istediğimiz gibi bir karavan (full orjinal) denk geldi....Ne yapalım Çekiyoruz artık :) Bu kış ta abime (Salih 35) 3,75 bir karavan bakıyoruz..temiz bir şey denk gelirse alacağız.

11. S

Eylülde Bir Haftalık Eski Foça Gezisi

Ynt: Eylülde Bir Haftalık Eski Foça Gezisi Abi güzel bir gezi olmuş...Artık İzmire geldiğinizde mutlaka uğrayın bekleriz.İzmirin her tarafı sahil beldeleriyle dolu...keşfetmekle bitmez...
  12. S

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Sağol dostum....Bir kalıp buz... İzmirde 3 TL Marmariste 6 TL .....yine dediğim gibi her yerde direk fırınlara sorabilirsiniz.Yazın hamura buz koyuyorlar o yüzden kalıp buz kullanıyorlar..Size hemen buzcunun yerini tarif edecektir.

13. S

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Abi teşekkür ederim..Daha karavancılıkta yolun başındayız...tabiki yolun sonu motokaravan...ama ayırdığımız bütçele en iyisini yapmak adına (amacımız gezmek,karavan keyfini yaşamak ve başka masrafların olmaması) şuandaki...
  14. S

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Üstadım merhaba....Dediğiniz gibi biz deİnbükünde tatil yaptık bu sene daha önce Çubucaktada kalmıştık.Bu kampın içinden geçen dere kurumuş sizin gördüğünüz denizin karaya doğru içeri girmesiyle oluşan bir görüntü yaklaşık 20-30...
  15. S

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) En kısa zamanda çay içmeye geliyoruz Mehmet abi...

16. S

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Cengiz hayırlısı olsun güle güle kullan...Üstadım dediğinden daha güzelmiş motorun....Kazasız belasız gezilere İnşallah...
  17. S

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) Teşekkürler Mehmet abi...en kısa zamanda tanışırız inşallah...Evet İzmir grubu sevgili Murat Kazdağlarına çağırıyor..varmısınız çıkalımmı hep beraber yola...
  18. S

Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz

Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz Enver bey paylaşımınız için teşekkürler...pür dikkat foto ve yazınızı takip ediyorum.Çok güzel bir geziş olmuş.Bizimde gezi yapmadığımız ve çok merak ettiğimiz bir bölge Karadeniz.Sizin sayenizde biraz daha tanımış olduk.Darısı başımıza.

19. S

Ynt: Aliağa - Yenifoça - Eskifoça Gezimiz (03 Ekim 2010) Metin abi sendeki fotoları bekliyoruz...Birde Acar kamp ve Sazlıca kampından aldığımız fiyat vs ...bilgileri yazarmısın?
  20. S

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Tebrikler .Güzel fotoğraflar...güzel bir gezi olmuş....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri