Arama sonuçlarınız

1. iamtrippingballs

Nurgaz Portatİf Kamp Sobasi ?

Kamp sobaları (odun) genellikle glaming yapıp kaliteli kanvas çadırları olan güruh için üretilmiş bir ürün veya kanvas tarp kullananlar için.Naylon çadır en ufak bir kivilcimda veya köz uçmasiyla yanar.Havalandirma veya baca yeri zaten yok bu tarz çadırlarda , içeride duman birikir ve...

2. iamtrippingballs

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

Kumaşı ararken kayboldum , kafam karıştı.Bilen birilerine danışmak lazım.Çantalık kanvas kumaş diye birşey buldum metresi 50 TL ama emin olamadım.
  3. iamtrippingballs

Tabi ki.Araştırmaya devam ediyorum.Konuyu güncellemeye çalışacağım satan veya yapan bulursam.Alternatiflere de bakıyorum.Dediğiniz gibi bence de lavvu çadırdan daha kullanışlı.Kanvas kumaş naylon malzemeden daha dayanıklı her yönden.Çok iyi rüzgar kesiyor , yırtılmaya , yanmaya , her türlü...

4. iamtrippingballs

Türk yapımı Polish Lavvu by iamtrippingballs posted 29 Mart 2019 09:35 Yüksekliği 1.30 , genişliği 1.9x1.9 yaklaşık olarak.900 TL çok abartı bir rakam.Varusteleka'da 1982 yapımı orijinal hali 40.99 Euro.Ve panço olarak kullanılabiliyor. Yüksekliği 1.40 , üç farklı büyüklük seçeneği var.2x2 en...
  5. iamtrippingballs

Araştırmaların sonucunda yapıp satışa koymuş bir kişi buldum.65/35 kanvas kumaş , 2.9 kg , soba bacası çıkış yeri var.Ölçüleri biraz küçük gibime geldi.900 TL gibi bir fiyat istiyorlar , bence çok fazla bir tarp için.O paraya alınabilinecek çok iyi markaların başarılı "çadırları" var.Görüşmek...

6. iamtrippingballs

Türkiye'de satan bulamadım, belki yapan/yapabilecek olan birileri çıkar diye konuyu açtım.Kalın mumlu kanvas kumaştan tek parça , tepee model tent/branda.Kanvas çanta , kese vb ürün üreten arkadaşların rahat bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum.Ben yaparım diyenlerin mesajını bekliyorum.

7. iamtrippingballs

Trekking + Yürüyüş

‌"Az eşya az insan" düşüncesini benimseyenlerden biri olarak temel ekipmanlar dışında hiçbir şeyi gereksiz yük etmeyi mantıklı bulmuyorum.55 kg çok uçuk bir rakam yürüyüş için; gereksiz eziyet.Bana göre temel ekipmanlar; Çadır , uyku tulumu , mat , bıçak , ip , ateş başlatıcı , mini ilkyardım...
  8. iamtrippingballs

Trekking , Hiking , Camping Vb Doğa Sporları Ekibi & Grubu Arıyorum

Antalya merkezli doğa sporları ekibi & grubu arıyorum.Aktif olarak etkinlikler düzenleyen bilgili ve tecrübeli.
  9. iamtrippingballs

Antalya Ve Çevresi Gizli/baz Bilinen Kamp Atılabilecek Yerler Mekanlar

Merhaba arkadaşlar. Az bilinen , millet çöküp bozmasın diye dillendirilmeyen münzevi , sessis sakin kamp yapılabilecek veya bungalov vb olan yer/yerler arıyorum.Konum , rota veya işletme isimlerini pm olarak gönderebilirsiniz isterseniz.Güveninize ihanet etmeyeceğime söz veriyorum.Hafta...

10. iamtrippingballs

Husky Flame 2 & Trimm Phantom Dsl Kiyaslama

İkisini de kullanmadım ancak internette araştırdım iki çadırıda yardımcı olabilmek için.Husky Flame 2 hakkında pozitif kullanıcı yorumları var bir-iki negatif dışında.Çadır içi nemlenme yapıyormuş ve tek kişi kullanabilecek kadar genişliğe sahipmiş.Trimm hakkında kullanıcı yorumu bulamadım adam...

11. iamtrippingballs

Karda Ateş Yakmak

Beyaz kayın ağacı kullanarak ateş yaktım arkadaşlar bugün.Bugün 2-3 saat boyunca güneşliydi hava bu yüzden karın neredeyse tamamı eridi o yüzden fotoğraflarda maalesef kar görünmüyor ancak herşey ıslak ve nemliydi.Kuru malzeme bulmakta zorlandım biraz.Fotoğrafları inceleyin , sormak...
  12. iamtrippingballs

Karda Ateş Yakmak

Mobilden yazdığım için fotoğraf veya video ile detaylandıramadım kusura bakmayın.En yakın Zamanda daha detaylı şekilde medya ile destekleyip ekleyeceğim.

13. iamtrippingballs

Karda Ateş Yakmak

Kışın karlı ortamlarda kamp yapmayı düşünen herkesin mutlaka böyle ortamlarda ateş yakmayı bilmesi-öğrenmesi gerekli. Vücut sıcaklığını koruma , ıslak/nemli eşyaları/giysileri kurutma , su kaynatma , yemek yapma vb temel eylemleri gerçekleştirmek için Ateş olmazsa olmazlardan. Karlı ortamlarda...
  14. iamtrippingballs

Antalya'da Kamp Malzemeleri

Sana önerim istediğin outdoor malzemelerini internetten detaylı araştırıp marka ve uygun fiyat belirledikten sonra siparişle alman olur , çünkü outdoor mağazalarından hem daha ucuza almış olacaksın hem de çoğu markanın satışını yapmadıklarını göreceksin. Diğer yöntem ise ikinci el olarak temin...
  15. iamtrippingballs

Doğada Yaşam

Ciddi anlamda birkaç yıldır üzerinde durduğum , planlamalar yaptığım , kendimi bu yönde eğitmeye ve beceri/tecrübe kazandırmaya çalıştığım bir hedefim var ; "Doğada Yaşam". Dikkat ederseniz isteğim var ya da hayalim var demiyorum , hedefim var diyorum. Tüm olası geleceklerimin yegane sonucu...

16. iamtrippingballs

Günübirlik Yürüyüş

Antalya ve çevresi için günübirlik uzun-kısa hertürlü zorluk derecesindeki yürüyüşler için müsaitim.Ev ve şehir ortamından sıkılanlara duyurulur.
  17. iamtrippingballs

Kamp Yeri Arıyorum.acil Yardım! (antalya/çaylak)

Merhabalar Gezenbilir Ailesi , 2 hafta önce tek başıma Likya Yolu Fethiye-Kalkan arasını 4 günde yürüyerek ilk trekking deneyimimi gerçekleştirdim.Bu yolculuğum sırasında teorik bilgilerimi uygulamaya dökerek az çok tecrübe edindim.İki vadi arasındaki düzlüğe çadır kurmak gibi bir hata yaptım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri