Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum
bu tür polemiklerden çok hoşlanmıyorum. CJ yi ben üretmedim. Disk olmayabilir. İlla disk değil diyorsan, senden kıymetli değil. Disk olmasın ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-kacmaz-firsat-87556108/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-jeep-cj5-44667390/detay/
yurt dışından...
erken dönem dana 30 larda kampana var . disk fren opsiyonel olarak 76 da var ve standart olarak 77 de başlıyor. 76-78 arasında da disk fren kullanmıştır. diyor..
http://www.jeeptech.com/axle/d30.html
disk fren parça tanımında 78-81 arası diye de bir...
Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir
cj-8 in aks arası cj-7 den uzun. bu sebeple cj-7 yapılacaksa ortadan kesmek gerek. Farketmez derseniz en mantıklısı arkadan cj-8 i kesip (34 cm) cj-7.5 yapmak ;D sac tavan varsa tabi ;D
74-75 cj ler arkalar dar dana44 ön dana30 3.8 motor şasi ince ve tipi değişik . ön arka kampana
76-77 cj ler arka AMC20 ön dana30 3.8 motor şasi merdiven tip 86 ya kadar aynı .. ön arka kampana
78 ve üstü cj ler arka AMC20 ön dana30 4.2 motor ön...
Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir
peynir keser gibi kesmeyeceksin. şasinin ortasının arkaya doğru kısmında en az 35 cm boyuna kesip. sonra iki ucu farklı lego geçer gibi keseceksiniz.
fotoğraf aradım bulamadım..
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
Sanayi iş yapmıyor ama ben biraz hazırlık yaptım.
Cj-7 açık kahve bestop tente aldım.
4 adet 33x12.5x15 sıfır ayarında copper STT lastik aldım. 1000 lira gibi bir fiyata ;D
şimdi disco ya uyumlu jant peşindeyim.. Tam hibrit olacak ;D
Ynt: satılık 1991 defender
arada hatırlatmak istedim...
İLAN PANOSU KURALLARI:
- İlan panoları sadece ikinci el ürünleri elden çıkarmak için kullanılmalıdır.
- Ticari ilan yayınlamak ve çoklu ürün satışı yapmak yasaktır. Bu ilanlar üyeye haber verilmeksizin silinecektir.
- Satış yapan...
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor?
AC ye basınca klima çalışır. Klima çalışıyorsa ışık yanar. Işık yanmıyorsa klima çalışmıyor demektir. Işık yanıyor ama soğuk hava vermiyorsa klima çalışmıyor demektir. Soğuk hava veriyor ama ışık yanmıyorsa ac...
Ynt: Hatıra Ormanı
5 yılı aşkın bir zaman diliminde buradayım. Gezenbilir forumu üniversitelerde verilmiş tezlerden bile daha fazla bilgi barındırmaktadır. Çok kıymetlidir. Şahsi çekişmelerin üstünde bir yeri vardır gözümde. Bu işe gönül vermiş insanlara mal olmuştur artık. Gönül isterdi ki bu...