Arama sonuçlarınız

1. jeep

Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum bu tür polemiklerden çok hoşlanmıyorum. CJ yi ben üretmedim. Disk olmayabilir. İlla disk değil diyorsan, senden kıymetli değil. Disk olmasın ;D

2. jeep

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-kacmaz-firsat-87556108/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-jeep-cj5-44667390/detay/ yurt dışından...
  3. jeep

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum erken dönem dana 30 larda kampana var . disk fren opsiyonel olarak 76 da var ve standart olarak 77 de başlıyor. 76-78 arasında da disk fren kullanmıştır. diyor.. http://www.jeeptech.com/axle/d30.html disk fren parça tanımında 78-81 arası diye de bir...

4. jeep

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir cj-8 in aks arası cj-7 den uzun. bu sebeple cj-7 yapılacaksa ortadan kesmek gerek. Farketmez derseniz en mantıklısı arkadan cj-8 i kesip (34 cm) cj-7.5 yapmak ;D sac tavan varsa tabi ;D
  5. jeep

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum bizde gazoff daki kırmızı cj 78 model ve disk ;D

6. jeep

Ynt: Bilgi dolu yardımlarınızı bekliyorum 74-75 cj ler arkalar dar dana44 ön dana30 3.8 motor şasi ince ve tipi değişik . ön arka kampana 76-77 cj ler arka AMC20 ön dana30 3.8 motor şasi merdiven tip 86 ya kadar aynı .. ön arka kampana 78 ve üstü cj ler arka AMC20 ön dana30 4.2 motor ön...

7. jeep

cj 8 şasesi nerden kesilir

Ynt: cj 8 şasesi nerden kesilir peynir keser gibi kesmeyeceksin. şasinin ortasının arkaya doğru kısmında en az 35 cm boyuna kesip. sonra iki ucu farklı lego geçer gibi keseceksiniz. fotoğraf aradım bulamadım..
  8. jeep

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bende cj yi yaptığımda garaja sığmamıştı ;D kapının üzerini filan kestik ;D
  9. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Sanayi iş yapmıyor ama ben biraz hazırlık yaptım. Cj-7 açık kahve bestop tente aldım. 4 adet 33x12.5x15 sıfır ayarında copper STT lastik aldım. 1000 lira gibi bir fiyata ;D şimdi disco ya uyumlu jant peşindeyim.. Tam hibrit olacak ;D

10. jeep

satılık 1991 defender

Ynt: satılık 1991 defender arada hatırlatmak istedim... İLAN PANOSU KURALLARI: - İlan panoları sadece ikinci el ürünleri elden çıkarmak için kullanılmalıdır. - Ticari ilan yayınlamak ve çoklu ürün satışı yapmak yasaktır. Bu ilanlar üyeye haber verilmeksizin silinecektir. - Satış yapan...

11. jeep

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ramazandan sonra her yer ateşlenecek gibi ;D
  12. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Ben yüklemedim Şaban.Usta yüklemiş..

13. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor offroad lastikleri için Erkan Baydemir .
  14. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ilan sitelerinde denk gelmedim ama mutlaka vardır..
  15. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Ördek dodge ;D

16. jeep

Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 ( 2001 model) klimanın ordaki AC tuşu çalışmıyor? AC ye basınca klima çalışır. Klima çalışıyorsa ışık yanar. Işık yanmıyorsa klima çalışmıyor demektir. Işık yanıyor ama soğuk hava vermiyorsa klima çalışmıyor demektir. Soğuk hava veriyor ama ışık yanmıyorsa ac...
  17. jeep

Hatıra Ormanı

Ynt: Hatıra Ormanı 5 yılı aşkın bir zaman diliminde buradayım. Gezenbilir forumu üniversitelerde verilmiş tezlerden bile daha fazla bilgi barındırmaktadır. Çok kıymetlidir. Şahsi çekişmelerin üstünde bir yeri vardır gözümde. Bu işe gönül vermiş insanlara mal olmuştur artık. Gönül isterdi ki bu...
  18. jeep

Hatıra Ormanı

Ynt: Hatıra Ormanı iş yapacak insanları kaçırdınız .. :(

19. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im portal akslı toyota slx 5 vites gibi ;D
  20. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im kesin emin değilim ama dodge diferansiyeller 140 cm olması gerekiyor. yine bir sorun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri