Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep)
Arkadaslar video yanimda yok. Yarin yuklerim. Ruhsat konusunda sıkıntı yok. Yasal prosedürler zor ama oluyor. Projeler ciziliyor vs. Bu arada eski 318 motor randimanli calismadi. Bizde 350 baska bir motor bulduk onu atiyoruz. Th400 sanzimanla birlikte..
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
6 aydır ugramiyoruz sanırım. Face den sıkıldım zaten . Burası bizim okul. Devam edelim..
Bu sure içerisinde kaporta ve boya tamamlandı. Elektrik tesisatı ve koltuk döşemeleri bitti.
Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor
sorunu çözmeye baştan başlanmalı.. her ustanın dediğini alıp değiştirirsen sonunu bulamazsın.. Bunun en güzel yolu egzoz dan çıkana bakmakta..
lastik 37-38 istiyor bu doğru.. sistem farklı farklı araçlardan alınma olduğu için kupayı şasiye uydururken kupa arası fazla açık kalmak zorunda kaldı.. yürüsün araç sorunsuz olursa lastik ve aksları değiştirebiliriz..
son hallerinden bir foto yükleyeyim.. çadır tam oturdu. şimdi rollcage başlayacak. 3 arkadaşımızın araçları toplanıyor. onlarla ilgilendiğim için biraz ağırdan alıyorum..
Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan
Bu bölgede benden başka kaçık yok zannediyordum ;D Kolay gelsin. Elimizden gelen ne varsa yardıma hazırız. Gaziantep'ten selamlar..
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Antep teki esas ustalık ermenilerin yanında yetişmiş ustalardan da geliyor olabilir. Osmanlıdan kalma gayrimüslümlerin askere alınmaması ve bizimkilerin savaşla geçen hayatına karşılık şehirde kalan bu insanlar kendilerini...