Arama sonuçlarınız

1. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Teşekkürler traktör görüntüsünden kurtulmaya başladı :D

2. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) son halleri..
  3. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) 33 lastikle kullanacağım. şu an 1.22 var üzerinde . yedekte 1,67 de var. yürüsün ona göre duruma bakacağız. şimdiden ne desem boş. şanzımanında oranları önemli. mesela 1. vitesi 2.45 oranı var. çoğu aracın 2. vites oranı gibi.. bilemiyorum işte.. denemek gerekecek..

4. jeep

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Boyaya girdi diye biliyorum...
  5. jeep

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri İnternetten bulduğum karavan kiralayan firmalara da bu mesajı attım ama aynısını buraya da yapıştırıyorum. Selamlar. Biz Gaziantep Offroad kulübü üyeleri olarak yaz tatili için 4 veya 5 aile karavan tatili yapmak istiyoruz. Offroad gezilerimizde devamlı...

6. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) devamlı 4 çeker olacak. yol tutuşundan da ümitliyim..

7. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) offroad kabiliyetinden çok uzun yol performansı daha önemli benim için. uzak yerlere, hızlı gitme isteğim var. arazi 1.22 oran yapacağım ne olursa olsun. sürat olarak çok rahat 120 ye çıkmalıyım. daha fazlası zaten bu yükseklikteki bir araç için mantıklı değil.
  8. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) sorun m38 değil işte.. sorun 9 ızgara MB yapmakta.. MB yok ortalarda..
  9. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) bu sabah çektiklerim..

10. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Uzunca bir aradan sonra 2 defa vinç parası vererek MB yi 3. kaportacıya indirdim. Bu usta çok hevesli. 6 ayda yapılamayan işleri 1 hafta da yaptı. İnşallah hevesi kaçmaz bunun da....

11. jeep

selamlar banada suzuki vitaraya 15 cant lestik lazim ..takasda olur

Ynt: selamlar banada suzuki vitaraya 15 cant lestik lazim ..takasda olur silinsin...
  12. jeep

Orj. Cherokee Jant ve CJ için Lastik Jant

Ynt: Orj. Cherokee Jant ve CJ için Lastik Jant herşeyi sattım satılık birşey kalmadı. ilginiz için teşekkürler ;D

13. jeep

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan elinize sağlık.. sonunu şimdiden merak ediyorum. kolay gelsin..
  14. jeep

ahşap araç ,camii bina maketleri

Ynt: ahşap araç ,camii bina maketleri Çin malı sagliga zararlı kanserojen oyuncaklardan kurtulup bunlara dönmek gerek..
  15. jeep

İstiap Haddi

Ynt: İstiap Haddi telefonla konuşması güzel ;D

16. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Hiçbir fikrim yok. Kütahya da olabilir :)
  17. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Ustamız biraz ağırdan alıyor. mekanik işler bitmedi henüz. biterse hemen boyaya gidecek..
  18. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) ön göğüs kısmını kapının bittiği noktadan itibaren kesip orjinal 48 modelin göğüs kısmı adapte olacak.. sıkıntılı bir iş ama olacak başka çaresi yok ;D

19. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) neyse bugün şöyle bir baktık :)
  20. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) seri üretim mi??? bir tanesini yapamıyorum istediğim gibi.. ;D 40 bine 50 bine bitireceksin. yeni proje heyecanıyla 20 ye 25 e vereceksin ;D Allah affetsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri