Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
33 lastikle kullanacağım. şu an 1.22 var üzerinde . yedekte 1,67 de var. yürüsün ona göre duruma bakacağız. şimdiden ne desem boş. şanzımanında oranları önemli. mesela 1. vitesi 2.45 oranı var. çoğu aracın 2. vites oranı gibi.. bilemiyorum işte.. denemek gerekecek..
Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri
İnternetten bulduğum karavan kiralayan firmalara da bu mesajı attım ama aynısını buraya da yapıştırıyorum.
Selamlar.
Biz Gaziantep Offroad kulübü üyeleri olarak yaz tatili için 4 veya 5 aile karavan tatili yapmak istiyoruz.
Offroad gezilerimizde devamlı...
offroad kabiliyetinden çok uzun yol performansı daha önemli benim için. uzak yerlere, hızlı gitme isteğim var. arazi 1.22 oran yapacağım ne olursa olsun. sürat olarak çok rahat 120 ye çıkmalıyım. daha fazlası zaten bu yükseklikteki bir araç için mantıklı değil.
Uzunca bir aradan sonra 2 defa vinç parası vererek MB yi 3. kaportacıya indirdim. Bu usta çok hevesli. 6 ayda yapılamayan işleri 1 hafta da yaptı. İnşallah hevesi kaçmaz bunun da....
ön göğüs kısmını kapının bittiği noktadan itibaren kesip orjinal 48 modelin göğüs kısmı adapte olacak.. sıkıntılı bir iş ama olacak başka çaresi yok ;D
seri üretim mi??? bir tanesini yapamıyorum istediğim gibi.. ;D
40 bine 50 bine bitireceksin. yeni proje heyecanıyla 20 ye 25 e vereceksin ;D Allah affetsin...