Arama sonuçlarınız

1. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) xx

2. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) vv
  3. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) ..

4. jeep

Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım o zaman 2009 dan önce hayal etmiştim bu konuyu açmayı ;D o zaman kesme işareti vardı deyip kıvırayım..
  5. jeep

Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım 2009 da açmışım konuyu. O zaman kesme işareti vardı. Sonradan yasaklandı ;D

6. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Teşekkürler. Kış gelince işler hızlanıyor nedense..

7. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) bugün alacağım kargodan :)
  8. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Kaportaya da başladık sonunda :D Şimdi ilk hedef cj-7 arka kupa ölçülerine getirmek cj-8 i.
  9. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Nihayetinde şasi ile ilgili işlem bitti sayılır.Yükseltme kiti montajı, burçlar, lastiklere kadar takıldı

10. jeep

Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü anlayan anladı :)

11. jeep

Ankara'da Cj toplayacak iyi usta??

Ynt: Ankara'da Cj toplayacak iyi usta?? Rauf usta 6 aydan önce içeri almaz. alınca da 6 dan önce vermez. Gaziantep bu konuda 2 sene öncesine kadar çok hevesliydi. Şimdi artık kimse yanaşmak istemiyor. En basit torna işleri bile 2 hafta bekliyor. İlçelere gitmek gerek. Mesela Turhal ya da...
  12. jeep

Dana 20 arazi şanzımanı nasıl akuple edilir.

Ynt: Dana 20 arazi şanzımanı nasıl akuple edilir. mercedes G nin dönüş yönlerini kontrol ettin mi? Önce ona bak sonra da http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88395.70 bu konuda var..

13. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Başarabilmek önemli.. İnanın çok zorlanıyorum. Ustalar iş yapmıyor, ustalar iş yapmıyor :( Neyse Isıl işlem olduğu söylenen mil aslında hiç birşey olmamış. 75 TL de para verdim ısıl işlem için ama gitmemiş bile ;D Bende araştırma yaptım biraz Orta Karbonlu...
  14. jeep

acil yardım lütfen

Ynt: acil yardım lütfen 2011 model ini kullanıyorum. 2012 modelleri 4x2 olarak 40-45 bin aralığında.. bu aracın muadilleri ise 20-25 aralığında olması bence doğal. hem 4x2 hem manuel vites. ilk çıkanları yani. şaşırmayın alın. çok kaliteli araç.. ssangyong konularını incelerseniz daha detaylı...
  15. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor önceleri havanın hem frenlere hem de kilitlere yetişmediğini zannettik. ama diferansiyellerden taşan yağ, gelen basıncın fazla olması ya da kilitlerin havayı dışa çıkarma ihtimalini göz önüne getirdi. Hüseyin abiyle telefon konuşmamız da bunu...

16. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) kesinlikle dün gittik 2 araba. 4-5 saat gezdik dağ tepe.. yeniden doğmuş gibiyim.. ;D
  17. jeep

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. şaftlardan çok çeken birisi olarak. Bu şaftın bu şekilde çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Olmaz. eğer hesapladığınızda ters çevirme işleminde ölçü tam geliyorsa bence en mantıklı ve ucuz yöntem olacaktır. İyi bir ustanın yaptığı kaynaktan...
  18. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) neyse .. 2,5 inç yükseltme kiti ve alt takımın bütün burçları geldi. Bayram ertesi devam ediyoruz. Ön ızgara 15 ekim e gelecekti. gemi gelmemiş henüz. bir ay gecikecek gibi..

19. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Jeeple yatıp jeeple kalksam bile. Olgayla yatıp Helgayla kalkmamdan iyidir. diyorum hanıma . iyi diyor o zaman ;D
  20. jeep

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı bak bu neye benziyor.. 77 model doğan SL de 1.6 karbüratörlü motor vardır. (atıyorum) 77 model dğan SLX de enjektörlü motor vardır. Cj de kendi içinde renegate vs donanım kategorileri filan üretmiş. onun farklılıları olabilir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri