Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'da Cj toplayacak iyi usta??
Rauf usta 6 aydan önce içeri almaz. alınca da 6 dan önce vermez. Gaziantep bu konuda 2 sene öncesine kadar çok hevesliydi. Şimdi artık kimse yanaşmak istemiyor. En basit torna işleri bile 2 hafta bekliyor. İlçelere gitmek gerek. Mesela Turhal ya da...
Ynt: Dana 20 arazi şanzımanı nasıl akuple edilir.
mercedes G nin dönüş yönlerini kontrol ettin mi?
Önce ona bak sonra da
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88395.70 bu konuda var..
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
Başarabilmek önemli.. İnanın çok zorlanıyorum. Ustalar iş yapmıyor, ustalar iş yapmıyor :(
Neyse Isıl işlem olduğu söylenen mil aslında hiç birşey olmamış. 75 TL de para verdim ısıl işlem için ama gitmemiş bile ;D Bende araştırma yaptım biraz
Orta Karbonlu...
Ynt: acil yardım lütfen
2011 model ini kullanıyorum. 2012 modelleri 4x2 olarak 40-45 bin aralığında.. bu aracın muadilleri ise 20-25 aralığında olması bence doğal. hem 4x2 hem manuel vites. ilk çıkanları yani. şaşırmayın alın. çok kaliteli araç.. ssangyong konularını incelerseniz daha detaylı...
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
önceleri havanın hem frenlere hem de kilitlere yetişmediğini zannettik. ama diferansiyellerden taşan yağ, gelen basıncın fazla olması ya da kilitlerin havayı dışa çıkarma ihtimalini göz önüne getirdi. Hüseyin abiyle telefon konuşmamız da bunu...
Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..
şaftlardan çok çeken birisi olarak. Bu şaftın bu şekilde çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Olmaz. eğer hesapladığınızda ters çevirme işleminde ölçü tam geliyorsa bence en mantıklı ve ucuz yöntem olacaktır. İyi bir ustanın yaptığı kaynaktan...
Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep)
neyse .. 2,5 inç yükseltme kiti ve alt takımın bütün burçları geldi. Bayram ertesi devam ediyoruz. Ön ızgara 15 ekim e gelecekti. gemi gelmemiş henüz. bir ay gecikecek gibi..
Ynt: cj de blok çatlağı
bak bu neye benziyor.. 77 model doğan SL de 1.6 karbüratörlü motor vardır. (atıyorum) 77 model dğan SLX de enjektörlü motor vardır. Cj de kendi içinde renegate vs donanım kategorileri filan üretmiş. onun farklılıları olabilir..