Arama sonuçlarınız

1. jeep

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı model işleri Türkiyeye geldiğinde karışık. yine azdırmayalım bu konuları. ama benim cj amerikada bile 83 ile aynı özellikte. Z motor var. ruhsatı da Z kodlu..

2. jeep

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı benim cj 83 ama Z motor var. birde 77 ve altından E çıkıyor. Türkiyede olmayan 80-84 lerin bazılarından 302 V8 de çıkıyormuş. ama ben görmedim :)
  3. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor teşekkürler. güzel yorumlarınız için. altta sarkan hava deposu. kilitler ve fren sistemini besliyor. şimdilik kilitleri çalıştıramadık. hava yeterli olmuyor. sallanan şeyden 2 tane olacak o yüzden sallanıyor ;D

4. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor http://www.youtube.com/watch?v=Yhh7eH1tY5Q&feature=youtu.be
  5. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor ...

6. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor ön ve arka şaftlar..

7. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor iki arazi şanzımanı arasındaki şaft..
  8. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Öncelikle 486 gün önce başladığımız bu maceranın önemli dönüm noktalarından birisi geçtik.50-60 gün önce arazi şanzımanını ikiye çıkarıp hem oranları hemde şaft açılarını düzenleyebileceğimizi söylemiştik. Bugün itibariyle arazi şanzımanın 2.si...
  9. jeep

cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur

Ynt: cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur Ankara da Ali Sarı var. 0 532 336 84 37

10. jeep

cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur

Ynt: cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur motor komple ise yani elektronik beyin benzin pompası filan .. birebir uyar. sıkıntı olmaz kanısındayım..

11. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) landın arazi şanzımanını takıldı.
  12. jeep

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Fazla km yapmadık. araç garajda yatıyor. ama usta 15 bin de bir gel kontrol edelim dedi..

13. jeep

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT 1994 model var bizde. 2 inç oldmenu yükseltme. prins lpg. tavan port bagaj. copper stt ve içi dışı cam gibi. cd çalar hoparlör filan tam.çok düzgün bir araç 26 istiyor arkadaşımız. Benim gördüğüm en temiz xj lerden birisi..
  14. jeep

Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı elektronik ve yazılımsal işlerden çok anlamam ama dediklerinizden anladığım kadarıyla aracın kullanımı ve fonsiyonelliğini bayağı değiştireceğiz. Şimdi ben bu işleri yapmak istesem, bana bu konuda yardımcı olabilecek ( malzemelerin alımı, montajı ve...
  15. jeep

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Mavi mor arası... budur.. hiç yok hemde.. ;D

16. jeep

Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı muhteşem. acaba buna ek bir programla igo filan , navigasyon olarak kullanabilirmiyiz ekstradan..
  17. jeep

Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum

Ynt: Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum CJ alıp toplamak bugün şartlarında çok maliyetli bir iş.. uzun yolda çok yorar ama gitmez diye birşey yok. yakıtı çok yakar. klasik anlamda ve offroad anlamında iş görür kanısındayım. günlük kullanmaya cj almayın bana göre..
  18. jeep

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı motor numarasını dert etme. motor ararken seri numaranın aynısından ara.. çünkü cj motorlarına maksimum 30 farklı numara var. aynı numaralı motor sayısı çoktur ;D

19. jeep

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) bence en soldakini biraz daha aç..
  20. jeep

cj de blok çatlağı

Ynt: cj de blok çatlağı blok çatlaksa o motorla hiç uğraşma.. temiz güvenilir yerden başka bir motor al tak.. C kodlu motor olursa en güçlüsü 4.2 litre. E olursa 3.8.. Z olursa 4.2 ama torku C ye göre daha az olur..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri