Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cj de blok çatlağı
model işleri Türkiyeye geldiğinde karışık. yine azdırmayalım bu konuları. ama benim cj amerikada bile 83 ile aynı özellikte. Z motor var. ruhsatı da Z kodlu..
benim cj 83 ama Z motor var. birde 77 ve altından E çıkıyor. Türkiyede olmayan 80-84 lerin bazılarından 302 V8 de çıkıyormuş. ama ben görmedim :)
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
teşekkürler. güzel yorumlarınız için. altta sarkan hava deposu. kilitler ve fren sistemini besliyor. şimdilik kilitleri çalıştıramadık. hava yeterli olmuyor. sallanan şeyden 2 tane olacak o yüzden sallanıyor ;D
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Öncelikle 486 gün önce başladığımız bu maceranın önemli dönüm noktalarından birisi geçtik.50-60 gün önce arazi şanzımanını ikiye çıkarıp hem oranları hemde şaft açılarını düzenleyebileceğimizi söylemiştik. Bugün itibariyle arazi şanzımanın 2.si...
Ynt: cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur
motor komple ise yani elektronik beyin benzin pompası filan .. birebir uyar. sıkıntı olmaz kanısındayım..
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT
1994 model var bizde. 2 inç oldmenu yükseltme. prins lpg. tavan port bagaj. copper stt ve içi dışı cam gibi. cd çalar hoparlör filan tam.çok düzgün bir araç 26 istiyor arkadaşımız. Benim gördüğüm en temiz xj lerden birisi..
Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı
elektronik ve yazılımsal işlerden çok anlamam ama dediklerinizden anladığım kadarıyla aracın kullanımı ve fonsiyonelliğini bayağı değiştireceğiz. Şimdi ben bu işleri yapmak istesem, bana bu konuda yardımcı olabilecek ( malzemelerin alımı, montajı ve...
Ynt: Lütfen yardım cj8 almayı düşünüyorum
CJ alıp toplamak bugün şartlarında çok maliyetli bir iş.. uzun yolda çok yorar ama gitmez diye birşey yok. yakıtı çok yakar. klasik anlamda ve offroad anlamında iş görür kanısındayım. günlük kullanmaya cj almayın bana göre..
motor numarasını dert etme. motor ararken seri numaranın aynısından ara.. çünkü cj motorlarına maksimum 30 farklı numara var. aynı numaralı motor sayısı çoktur ;D
blok çatlaksa o motorla hiç uğraşma.. temiz güvenilir yerden başka bir motor al tak.. C kodlu motor olursa en güçlüsü 4.2 litre. E olursa 3.8.. Z olursa 4.2 ama torku C ye göre daha az olur..