Arama sonuçlarınız

1. jeep

1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de...

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... 3 sene önce 2800 TL civarı.. şimdi ne kadar allah bilir..

2. jeep

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ortak bir garaj kiralayalım. ben sana 2 günde atarım motoru yerine :D
  3. jeep

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) şasinin mekanik ustasına inmesi 2 hafta oldu.. hala bekliyor.. ;D

4. jeep

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) fotoğraflar
  5. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Bugün arazi şanzımanını aldım. 1.22 dişli ile. ama şuanda üzerinde 1.667 var. kamalı milide aldım ama kalınlığı tutmadı. o yüzden yeni mil yaptırıyorum. Cumartesi flanş ve mil hazır olacakmış..

6. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) ddd

7. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) photobucket gözükmüyor nedense..
  8. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Arazi şanzımanı için np205 bizi sıkıntıya sokmaya başladı.. Arka şaft çıkışının ortadan olması, disconun sola 31 cmcm kayık olması arka şaft açısı için iyi olmadı. Bu yüzden şu aşamada disconun orjinal arazi şanzımanını adapte etmeye çalışacağım. Bildiğiniz gibi...
  9. jeep

Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım cevap hakkı doğabilir kendisine..

10. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) fotoğraflar

11. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) bugün motoru yerine şöyle bir durdurduk. Disconun arka diferansiyelinin sola kayık olması arka şaft açısının sola doğru 15 cm filan kayacak olduğunu gösterdi. Zaten biliyorduk ama motoru kaydırıp deneriz diyorduk fakat arazi şanzımanı şasiye çok yakın.. Motor düz...
  12. jeep

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor inan unutmuşum rollcage işini.. Gökhan la bir daha konuşayım da. Aslında aracın genişliği çok fazla.. ön koltuğu tek parça düşünün, normal 4 kişi oturabilir. rollcage için ortadan da ayak yapmak lazım. yoksa enine uzun borular kullanacağız...

13. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor askerlik gibi oldu.. bitmeyince uniforma da çıkmıyor üzerinden ;D
  14. jeep

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor unutmayalım unutturmayalım ;D 3 gün önce ki hali.. ön şaftı askılı 2 parça yapmaya karar verdik. 2. arazi şanzımanı tamam. arada şaft tamam.. ön şafttan sonra kaporta boya inşallah.. shifter ın telini bile kırdık.. makasların küpeleri ile...
  15. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) jantlar..

16. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) tam ölçüler.. bu fotoğrafı kaydedin ..
  17. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) cj-8 den cj-7 yapmak için gereken ölçüler ;D
  18. jeep

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) son durum şu.. bir tane cj-8 şasisi buldum. Antep e geldi.. cj-7 ölçülerini de buldum kaportacıya verdim. Ama hala başlamadı. haftaya dedi.. MB nin orjinal ön ızgarasının siparişini Tar otoya verdim. ekim 15 gibi burada.. şasi ve motor yeni ustanın işyerine...

19. jeep

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? bugün benzinli XJ kullandım. otmatik. kalkış mükemmel.. Bu geç kalkış olayı beni deli ediyor. Bazen kalktıktan sonra gaz kesip devam etmek zorunda olduğum hallerde daha da berbat bir tablo söz konusu. Bu aracı satarsam tek sebep bu olur diye düşünüyorum..
  20. jeep

Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği

Ynt: cj5 için bilginize ihtiyacım var Cj-5 ler uzun şasi değildir. Aks aralığı olarak hesaplanan cj modelleri yıllara göre de değişiklik gösterir. CJ-5 en kısa şasidir. 8 kişilik olan cj-8 dir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri