Arama sonuçlarınız

1. jeep

NEDEN CJ?

Ynt: NEDEN CJ? 2000 den beri cj var. satıpta elektronik konforlu araç almayı düşünmedim.. cj yi iyi tanımak önemli.. diğerleri bana karışık geliyor ;D

2. jeep

79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM

Ynt: 79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM Youtube dan axle wrap diye arayın. videoları izleyin. o kolu kesin yapmalısınız. offroad yapacaksanız zararı yok. asfalt için gezme problemi çok oluyor..
  3. jeep

NİSSAN XTRAİL YARDIM

Ynt: NİSSAN XTRAİL YARDIM şimdi araştırmadım ama öyleyse en mantıklısı başka araç...

4. jeep

NİSSAN XTRAİL YARDIM

Ynt: NİSSAN XTRAİL YARDIM aracın alttan ön ve arka diferansiyellerini kapsayan fotoğrafları var mı?
  5. jeep

79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM

Ynt: 79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM klasik kitlerin dışında bir sistem.. dışardan alınacak parçalar. uzun fren hortumları ve düşük pitman kolu. gerisi usta işi..

6. jeep

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ama yine de 35 kadar sağlıklı kullanamayabilirsin. dana44 için 38 sınır. 35 den sonrası için dana60 iyi..

7. jeep

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? servis ne dedi.. filtre çok kirlenmiş filan demedi umarım ;D
  8. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) 38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D
  9. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) 43/8 = 5,375 bence 35 lastikle ideal gibi

10. jeep

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Eğer hava emişten kaynaklı bir durum varsa filtreyi sökebilirsiniz..

11. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) ayna mahruti 47/11 mi takıldı.. unuttum sormayı. şanzımanı değiştirmeyeceğimiz için. 45/11 olmazdı.. ;D
  12. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) güzel araç, güzel olacak inşallah..

13. jeep

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Takip edelim ilginç bi konuya benziyor ;D
  14. jeep

DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL)

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) sıfır ssangyong pickup. 49 bin. yok yok.. 1996 cc. dizel. 6 ileri otomatik.. arkalar helezon.. deri döşeme- katlanır aynlar.. dijital klima. elektrikli koltuklar.. cruise kontrol.. 145 hp.. 18 jant.. 7-8 litre tüketim.. mercedes motor ve...
  15. jeep

anneye olan özlem

Ynt: anneye olan özlem 20 senedir de ben özlüyorum :(

16. jeep

Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım Suzuki nin piri Mehmet Becce http://www.4xfourart.com/
  17. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im 74 öncesi üretilen diferansiyellerde rotilli çıkmaz. o yüzden boşver. Kaiser jeep pickup için birşey diyemeyeceğim. dizel motor atmışlar ama güzel yapılmış örnekleri çok. m715 diye geçiyordu sanırım bunlar J2000 gladiator. kendine has karizması olduğu kesin.
  18. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj8 ile ayniysa wagoneer ön diferansiyelde eşit şekilde dışarı çıkmaz. sağ taraf sol taraftan 7 cm fazla çıkar. bu istemeyenler durum. ya scout bulacaksın. ya da dodge alıp kovan ve aks kısaltacak. ankara da kisalmis ve cj8 ölçüsüne gelmiş ön disk fren arka kampana...

19. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj8 ölçüsünde ön arka d44 olan scout var. en kiymetlisi odur. sonra 9 cm daha geniş olan wagoneer var. o da ön arka dana44... chevy grubunda blazer k5 filan ön arka d44 olanlarda var pikap grubunda arka dana60 olanda var. ford grubunda genelde arkalarda dana60 çıkar...
  20. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Gunaha mı giriyorum bazen diye düşünüyorum. ;D bu kadar gazla cennete almayacaklar beni ;D karadenize her zaman gelmek isterim. insanıyla doğasıyla hayranım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri