Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM
Youtube dan axle wrap diye arayın. videoları izleyin. o kolu kesin yapmalısınız. offroad yapacaksanız zararı yok. asfalt için gezme problemi çok oluyor..
Ynt: 79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM
klasik kitlerin dışında bir sistem.. dışardan alınacak parçalar. uzun fren hortumları ve düşük pitman kolu. gerisi usta işi..
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)
ama yine de 35 kadar sağlıklı kullanamayabilirsin. dana44 için 38 sınır. 35 den sonrası için dana60 iyi..
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)
38 için aslında alt yapın var. 5,32 çok rahat çevirir. ama 4 inç yükseltme kurtarmaz. çamurluklar da traşlanmalı bir daha. ilave en az 7 cm kupa takozu koymalısın. ama 5 tane 38,5 bogger var. 3800 e alırız ;D
Ynt: Bu da benim jeep im
74 öncesi üretilen diferansiyellerde rotilli çıkmaz. o yüzden boşver. Kaiser jeep pickup için birşey diyemeyeceğim. dizel motor atmışlar ama güzel yapılmış örnekleri çok. m715 diye geçiyordu sanırım bunlar J2000 gladiator. kendine has karizması olduğu kesin.
cj8 ile ayniysa wagoneer ön diferansiyelde eşit şekilde dışarı çıkmaz. sağ taraf sol taraftan 7 cm fazla çıkar. bu istemeyenler durum. ya scout bulacaksın. ya da dodge alıp kovan ve aks kısaltacak. ankara da kisalmis ve cj8 ölçüsüne gelmiş ön disk fren arka kampana...
cj8 ölçüsünde ön arka d44 olan scout var. en kiymetlisi odur. sonra 9 cm daha geniş olan wagoneer var. o da ön arka dana44... chevy grubunda blazer k5 filan ön arka d44 olanlarda var pikap grubunda arka dana60 olanda var. ford grubunda genelde arkalarda dana60 çıkar...
Gunaha mı giriyorum bazen diye düşünüyorum. ;D bu kadar gazla cennete almayacaklar beni ;D
karadenize her zaman gelmek isterim. insanıyla doğasıyla hayranım :)