Arama sonuçlarınız

1. oralulkumen

Kamper'de Cumba (Slide out) Uygulaması Yapılabilirmi ?

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Evet, paylaşırken seni hatırladım :)

2. oralulkumen

Hangi İzolasyon Malzemesi?

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Serdar bey, levhaların ortadan kaldırılabileceği çözüm gerçekten çok kolaylaştırır. Açıkçası ben ahşaptan ziyade aluminyum çalışmalarına çok aşına biriyim. Bu öneriniz ışığındaki düşüncem duvarların içini 2 mm aluminyum kaplamak, eğer bir mahsurunu bulamazsak...
  3. oralulkumen

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Teşekkürler Mesut bey, ilginç bağlantılar. Bipol sert köpük kullanıyormuş, bir araçta yaklaşık 60 kg (yoğunluğu 40kg/m3)oluyor. B1 sınıfı (yanmaz) uygulayabiliyorlar. Henüz fiyat alamadım. Akfix te ise gönderdiğiniz bağlantıdaki ürün kolay alev alabilen ancak...

4. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bu da diğer sistem
  5. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Teşekkürler Seyfettin hocam, Olduğu gibi aldığım teknik resimleri şimdilik türkçeleştirmedim ancak seçeceğim yöntem belirlendiğinde türkçeleştiririm, şikayetinizi dikkate alacağım. :) Farklı bir teknik daha paylaşıyorum, bu sistemde...

6. oralulkumen

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Başka biri de xps levhaların arkasında kalan hava boşluğuna poliüretan köpük sıkmış.

7. oralulkumen

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Haklısınız Serdar bey, içerisi sıcak dışarısı soğuk ve arada hava geçirimsiz metal duvar olduğu sürece kondensasyon olacak, mümkün olduğu kadar dış katmanlarda yoğuşmasını sağlamak. Su geçirmeyen ve su buharı geçirgenliği olan iki sentetik kumaş arasına polyester...
  8. oralulkumen

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Serdar bey, Bilgiler için çok teşekkürler ben de ısı izolasyonunun değerinin düşebileceğini düşünmüştüm. Evet, kaporta ile 2 tarafı alu folyolu polyester elyaf arasında 2 cm boşluk oluşturmuş, daha içeriye ise 20 mm lik xps levhalar koymuş ve daha içeriye de 5...
  9. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Şasi altı sistemleri benim başta düşündüğümden farklı. Bu sistemde uygulamalar:

10. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bugün lazer kesim ve büküm işlerini birlikte yaptığımız arkadaşım ile onun 2011 boxer'ı üzerinde detaylı incelememiz sonucunda kayar kapının sağdaki yataklama kilit mekanızmasını değiştirdiğimizde sorun kalmayacağı kanaatine vardık...

11. oralulkumen

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Serdar bey merhaba, Farklı bir başlık altında, bir italyanın uygulamasını paylaşmıştım, bu konudaki yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62560.msg1310335#msg1310335
  12. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Eh, kanunlar da zamanla eskiyorlar, yenilenmeli :)

13. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Hasan bey, Bağlantı için teşekkürler, Görüştüm, 80.000 mil de imiş, km değil, yine de çok değil. Eski model oluşundan kaynaklanan kayar kapıların yaklaşık 60 cm geriden başlaması bir sorun gibi gözüküyor ancak yine de görmeliyim.
  14. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Seyfettin hocam, Mesut bey açıklama link i eklemiş. :)
  15. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Mesut bey, tatsız ancak malesef gerçek bilgileri paylaşmışsınız, teşekkürler. O bölgelerdeki seyahat tecrübelerinizden devamen yararlanacağımı umuyorum. Ve sonuçta 13 m3 e sığmaya çalışacağım, deneyeceğim. :)

16. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Tuvalet fantazi :) :) Bugün sol kayar kapı sordum, camsız ve kilitsiz sadece kapı için 500 istediler, montaj hariç.
  17. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba Mesut bey, Forumdaki yazışmalar ve bilgiler sayesinde 11,5 tan çoktan vazgeçip işi 13 e bağladım aslında :) arka teker sonrası kasa taşıntısından dolayı daha uzunu tercih etmeyeceğim. Niyetimiz yazları kamplamaktan ziyade...
  18. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Her şey ayrıntılarda saklı Bekir :) Batıran da çıkaran da onlar oluyor. Evet, kanal bir çözüm olabilir.

19. oralulkumen

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Hayırlı olsun Cuma bey, kolay gelsin
  20. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba Levent Güngör, Birkaç sayfa önce Atilla'nın paylaştığı vidalı sistem elektrik mototruyla da elle bir kolla çevirerek (eski Landrover marş motoru kolu gibi) de kullanılabiliyor. hem de sessiz ve yavaş açılıyor. 50 cm de ayağa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri