Arama sonuçlarınız

1. oralulkumen

Kamper'de Cumba (Slide out) Uygulaması Yapılabilirmi ?

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Evet Aka, aslında sistem sizinkinden çok farklı değil, en büyük fark yataklamanın çok hassas olması ve 2 kızak 4 araba ile yaklaşık 1,5 tonluk dinamik yüke dayanması, dezavantajı ise 2 kızaklı 4 arabalı sistem 400 euro :) Açma kapama...

2. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? :) Merhaba https://tech.thk.com/index_en.php Burada LM serisi HSR modeli, çeşitli kalınlıklarda ve uzunluklarda bulunuyor Büyük CNC tezgahları için üretilmişler. Piyasalarda satıcıları bulunuyor.
  3. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Selamlar Buralpdi, Kilit sisteminin iptal edilmesine gerek yok gibi gözüküyor, varolan kilitler zaten paralel kapanırken çalışıyor, kilitler olduğu gibi kalacak diye düşündüm. O kızak sisteminde 2 yatak ve 4 araba var, arabalardan...

4. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba Goldwingerr, Bulsak iyi olur :) Evet şasi olmaması kötü, ancak italyanlar çift taraflı kapı yapıyorlar sanıyorum. Diğer kapıyı da orjinal takmak belki daha hayırlı olur, bursa da üretip satıyorlar. Acaba Boxer ve Jumper da...
  5. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bekir, aşağıdaki 1 resimde içeriden bakıldığında bükülmüş beyaz kenar çerçevesini ile araç kaportasının iç kısmı arasında kaportaya bağlı kapı fitili koymayı düşündüm. Cumba açıkken 2. resimde dışarıdan araç kapı çerçevesi, kenardan...

6. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Aluminyum yada kompozit olabilir, su geçirmez ancak ısıya karşı nasıl izole edilir bilemedim :)

7. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba tekrar, Şöyle bir çözüm ne tür sorunlar yaratabilir? Sevgiler.
  8. oralulkumen

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Devamı
  9. oralulkumen

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Merhaba, Bir italyan şöyle bir çalışma yapmış, parçalı xps ile hava boşluğu bırakmış (alev almıyor, aleve maruz kaldığında erimeye başlıyor alev uzaklaşınca erime duruyor) üzerine alu folyolu örtüyü yine xps ile sıkıştırarak ahşap...

10. oralulkumen

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Hayırlı olsun Atilla

11. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba Aka, Bu çizimlerde Sketch up kullandım. Google dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Meraklı birinin kısa sürede öğrenebileceği bir program ayrıca bu tür çizimler için en büyuk avantajı, paylaşıma açık çok sayıda modeller...
  12. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Atilla, pazartesi akşamı İstanbul'da olacağım salı günü de döneceğim, telefonunu fihristimde bulamadım, bana telefonunu atar mısın musaitsen uğramak istiyorum ? oralulkumen@gmail.com

13. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Merhaba Atilla, Oturma grubunda 50 cm genişlik uzun süreli yaşamayı düşündüğümden, bana çok şey katacakmış gibi geliyor. Baktığım araçlarda beni en çok sıkan kısım bu darlık oldu. Ayrıca 4 kişinin yatabileceği bir araç olacak...
  14. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bunlar da fantazi :)
  15. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bu da ver. 02

16. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Şöyle bir şey olabilir mi acaba, eleştirilerinize sevinirim ? Ver. 01
  17. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Bülent ustanın daveti üzerine bugün ziyaretimde kafamızda çözüm oldukça netleşti cumba yapabileceğiz gibi, bu aşamada işin en onemli ve zevkli aşaması, 3D modelleme çalışmalarına başlayacağım. Benim için sürpriz olan, Ducato'nun tam...
  18. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Dün sabah Seyfettin hocamı ziyaret ettim. Eski ve yeni oyuncaklarını ilgiyle izledim, bir dahaki sefere merak edip te teklif edemediğim çatı katını da görürüm inşallah :) Çaylarına ve güzel sohbetine teşekkür ederim hocam :)

19. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? rulmanlı güzel bir ürün, ithalatçısı benim bir alt sokakta. https://tech.thk.com/en/products/index.php?tar=285 Özellikle LM ultra heavy serisi. http://www.thk.com/?q=tr/node/4182
  20. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Hasan bey, Mutfakta tesisatı da kayar yapmak biraz daha zor olabilir belki? Bekir'cim, 1-4 ay arası seyahatler planlıyoruz, biraz rahat olmalı diye düşünüyorum, yataktan ziyade tuvalet mutfak yaşam alanı önemli olabilir gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri