Arama sonuçlarınız

1. oralulkumen

Kamper'de Cumba (Slide out) Uygulaması Yapılabilirmi ?

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Kesinlikle şahane, üstteki basit bir servo motor ile işi bitirir, alttakinde hiç bir şey gerekmez. Üstelik bu düşük profilli ürünleri alttan şasiye bağlamaya da gerek yok, ön setin devamı olan bir basamak altına saklanabilir rahatça...

2. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Aslında belki motorlu olması bile şart değil, rulmanlı yatak üzerinde sıkı bir çapraz amortisörle açılır, kapanması da kayar kapıyı kapatmaktan daha zor olmayabilir.
  3. oralulkumen

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Yazık olmuş Atilla, 2 sürgülü kapı işi çok kolaylaştırırmış. Eski kasalarda sürgülü kapı biraz geriden başlıyor galiba, bu da sorun olabilir. Ankara şaşmaz da çift açılan dar kapı yapan birileri varmış, bir ziyaret edeceğim. Levent...

4. oralulkumen

Başlık için teşekkürler Levent Güngör, acaba slide out yerine kültürümüzün bir parçası olan "cumba" kelimesini mi tercih etsek, ne dersiniz? :) Eğer sürgü kapı cumba olabilirse giriş ve tente diğer tarafta kalacak, sorun olmayacaktır. Yan paneller, kötü hava şartları da göz önünde...
  5. oralulkumen

Merhaba Atilla, tekrar karşılaşmamıza karavan vesile olacakmış demek, sevindim. Tüm forumda ulaşabildiğim kadarıyla paylaşımlarının büyük bir kısmını okudum, bu konuda en çok bilgi ve tecrübe birikimine sahip bir kaç kişiden birisin. Slide out a kafa yoruyor olman benim hedefime giden yolda...

6. oralulkumen

Turan bey muhtemelen haklısınız, Antalya'da yaşayan Cemil diye bir arkadaşım var seneler önce Unimog ile başladı, şu anda isuzu kamyonu var, o da bana TIR'dan yap arabanı da içine sok diyor. Aracın köy yollarına da yaylalara da çıkabilecek bir büyüklükte olabilmesi için PSA da karar kıldım...

7. oralulkumen

Seyfettin bey, teşekkür ederim, aradım ulaşamadım. Görüşmek üzere. Bekir, ölçuleri fsirin paylaştı, ona da teşekkür ederim, seçimim 12m3 yada 13 m3 olacak gibi gözüküyor.
  8. oralulkumen

Sağolasın Bekir :) Yıllar geçse de benzer insanlar bir yerlerde yeniden kümeleniyorlar. İlk Land Rover üzerinden düşündüm fakat yeni bir tane edinmenin bedeli çok yüksek, eskilerle neler çektiğimi ben biliyorum, çok fazla yakıyorlar, konforsuz, hacim uzun süre yaşamak için çok ufak. Eee yıllar...
  9. oralulkumen

"eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi) Herkese merhaba, Geçmiş olsun Atilla. Sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim :) Bir aydır yazıları okudum, çok değerli muhteşem bilgiler var. Henüz karavan yaşamını tatmadım (bir kaç kısa seyahat dışında) keyfini bilemiyorum ama üretmenin keyifi de...

10. oralulkumen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Levent GÜNGÖR, Sorularımı ilgili bir başlık altında paylaştım. Selamlar

11. oralulkumen

Herkese selamlar, Son bir aydır ilgili başlıkları okuyorum ve gerçekten çok faydalandım. Okuduklarımın ışığında bir PSA araç edinmeye karar verdim, muhtemelen 2007 Ducato olacak. Karar vermekte zorlandığım ise boyut. Uzun süreli seyahatlerin (3-6 ay) yanında dağ yollarında da rahatlıkla...
  12. oralulkumen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Selamlar, Yaşım artık emekli olup gezmeye müsait ancak gençliğimdeki gibi çadır bile kullanmadan gök kubbe altında uyuyamayacak kıvama da erdi. Bir camper yapmaya karar verdik. 5 yıldır üyesi bulunmama rağmen ilk kez yazdığımdan, önce burayı ziyaret etmeye karar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri