Arama sonuçlarınız

1. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Hayırlı olsun ,en kısa zamanda keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim....

2. C

Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl?

Ynt: Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl? Atilla Beyin bahsettiği gibi birbirleriyle mukayesesi zor iki kulvar ancak genede mukayese edilecekse hacimsel olarak birbirine yakın araçlar karşılaştırılmalı çekme karavanın en az 3,75 m boyunda olanlar baz alınırsa aradaki fiyat farkı...
  3. C

Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı

Ynt: Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı Hayırlı olsun,Keyifli seyahatlerde kullanmanızı dilerim......Araç içinde klimanız varmı perfotmansı hakkında değerlendirmelerinizi rica ediyorum....

4. C

Yenilikler=ducato 2014 Yollarda..!

Ynt: Yenilikler=ducato 2014 Yollarda..! ÖTV de şahsi veya ticari ayrımı yoktur diye düşünüyorum....Kiralama şirketleride 5 yıla tabi olmalı
  5. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bassağlığı ve sdabır diliyorum

6. C

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Alan kişi %25 'den fazla kazanmayı hedeflemiş satabilirse tatlı bir ticaret olur......

7. C

Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Arac sebekeden besleniyor olsa dahi 220 volt yasam akusu uzerinden inverter ile elde edilecek bir tesisat altyapisi var diye tahmin ediyorum. Oyizden sebeke baglantisi aku sarjini kolaylastirmanin disinda bir avantaj saglamiyor.
  8. C

Erdek-lapseki Arasındaki Sahil

Ynt: Erdek-lapseki Arasındaki Sahil Tekirdagdan calisan feribotlar kamyonlar icin calsiyor diye biliyorum.konfor olarak dusuk ve IDO hatlarina gore oldukca yavas olurlar. IDO feribotlarinda yasanabilecek en buyuk sikinti araclar yuklenirken LPG kontrolu yapilir kontrolu yapan bilgisiz biri ise...
  9. C

Erdek-lapseki Arasındaki Sahil

Ynt: Erdek-lapseki Arasındaki Sahil Hüseyin Bey, Yıllarca otomobil ile geçmiş olduğum yerleri görmeden sadece bakarak yol aldığımı fark ettim ve kendi kendime çok kızdım ...Karabiga tarafında Türkiye'nin en büyük demirçelik fabrikalarından biri ve limanı mevcut muhtemelen bahsettiğiniz fabrika...

10. C

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi İhsan Bey, Maalesef konu ile ilgili benim de deneyimim yok net üzerinden araştırdığım kadarıyla uygun fiyatlı çözümlere ulaşmak çok olası değil. Ancak Atill Bey'in (Atiladi) paylaşımlarından MEANWELL marka şarj aleti kullandığını görmüştüm...

11. C

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Bütün açıklamalara rağmen elektrik konusunda inanılmaz bilgi eksikliğine sahip olmama rağmen şarj cihazı ve inverterin ayrı olmasının daha verimli olacağını düşünüyorum .Özellikle ucuz kombine ürünlerde şarj sabit akım ve tek aşamada...
  12. C

Karavanda İlk Adım (araç Alımı Ve İlerisi)

Ynt: Karavanda İlk Adım (araç Alımı Ve İlerisi) Hayırlısı olsun mutlaka klimalı olan aracı seçin seyahat esnasında ciddi bir komfor katkısı var....

13. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bassagligi ve sabir diliyorum
  14. C

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Gökhan Bey MErhaba, Cevap ve ilginizden dolayı teşekkür ederim bu durumda öncelikli olarak kondanserin yeterli soğuması için ilave havaklandırma veya soğutma gerekli olup olmadığını kontrol etmek sonrasında da gaz ve devir ayarı ile ilgili...
  15. C

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi 220V 'DAN 12 V'a çevrilen buzdolabının soğutucu bölümü arka duvarında sürekli yoğun karlanma oluyor ve zaman zaman kompresör gürültülü çalışıyor. Muhtemel sebepleri hususunda değerlendirme yapacaklara imdiden teşekkürler. Kalın sağlıcakla

16. C

12 Ve 24 Volt İle Çalışan Buzdolapları Servis Bakım Hakkında Bilinmesi Gerekenler Ve

Ynt: 12 Ve 24 Volt İle Çalışan Buzdolapları Servis Bakım Hakkında Bilinmesi Gerekenler Ve 220'den 12 volta çevrilen buzdolabının soğutucu bölümü arka duvarında yoğun karlanma oluyor...muhtemel sebepleri ve çözümü hususunda katkı sağlayacaklara teşekkürler... Kalın sağlıcakla
  17. C

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Sağlıkla tamamlanan Keyifli bir gezi diliyorum ....Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım... Kalın sağlıcakla
  18. C

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla Bey, Hayırlı olsun tez zamanda bizleri şaşırtacak sonuçlar ile tamamlamanızı diliyorum....

19. C

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Mütevazi karavan diyerek insanlarla dalga geçiyorlar sanırım...Görüntü itibarıyla Türkiye'nin en iyi karavanlarından biri gibi duruyor Ancak 120000 €(343000 TL) değercek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.... İnsaf diyorum başka bir...
  20. C

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz yargısız infaz.......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri