Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler
Sn Cygnet,
Karavan ilgimiz ve öğrenme sürecimiz aynı tarihlere denk gelmiş ve aynı kaynaklarden beslenmişiz. Süreç içinde Sakarya da fabrika konseptinde üretim yapanlar dahil ulaşabildiğim tüm üreticileri yerinde ziyaret etme imkanım oldu .Nacizane...
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Bilgilendirme için teşekkürler....Bu tür organizasyonlara yerel yönetimler sahip çıkmadıkları sürece tüm insiyatiflerin eli kolu bağlı kalıyor....Yakın coğrafyada Misi'ye konsantre olmak öne çıkıyor...
Kalın sağlıcakla
Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık
Keyifli bir süreç paylaşım için teşekkür ederim....
Tavan sızdırmazlık aparatları akıllıca bir karar ciddi bir riski bertaraf etmiş oluyorsunuz .....benim araca üstten baktığımda ne zaman akacak diye kara kara düşünüyorum....
Ynt: Yeni Bir Karavan Meraklısı
öngördüğünüz bütçe ile hedeflediğiniz araca ancak tamamını kendi emeğinizle imal ederseniz ulaşabilirsiniz.Yada daha zayıf donanıma sahip bir araç üzerine yoğunlaşmanız gerekir.
Linkte yeralan araç sıfır km bir araçdeğil mevzuat gereği Türkiyede karavan...
Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,yaptığımız İşin Maliyeti ?
derinlik 60 cm ise camperler için uygun olmaz arıza durumunda koridordan çıkartılması güç olabilir
Ynt: Www.eyvahkocamkaravanaldi.com
Keyifli gezilerde kullanmanızı diliyor araç ile ilgili detayları paylaşmanızı sabırsızlıkla paylaşmanızı bekliyor olacağız....
Kalın sağlıcakla
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Web adresini yanlış girilmiş elfeks.com.tr olarak kontrol edilsin .umarım faydası olur
Ynt: 6 Kişilik Karavan 2 Kişilik Tescillenmiş!
Muhtemelen mevcut hali değişmeden muayene zamanı fazla kemerleri gizlemeniz veya sökmeniz gerekecek. Son zamanlarda çıkan pekçok araç 1+1 olarak tescillenebildi...
Kalın sağlıcakla
Ynt: Önerileriniz
Zeki Bey,
Araç büyüklüğü sorun yaratmayacak ise 17 m3 PSA grubu bir araç tercihi ile ranzalı bir tasarım işinizi fazlasıyla görecektir. Yalnızca 20 cm yükseklik farkı olmasına rağmen 15 m3 araçlar ranza uygulamasında fazla basık kalıyor.
Kalın sağlıcakla
Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi
Keyifli bir gezi olmasını diliyorum.....Detayları sabırsızlıkla bekliyor olacağız....
Kalın sağlıcakla