Arama sonuçlarınız

1. I

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. ben de çok iyi biliyorum levent bey çok merak ettim bilmediğim ne? dur bakalım aydınlanırız herhalde :)

2. I

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. bu da ilginç 1 araçla gidilecek yere 3 araçla gidecek gibi masraf etmeyin. neye istinaden?
  3. I

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. bu ses bana da ilginç geldi bu güne kadar ne karşılaştım ne de duydum bakalım ne öğreneceğiz...

4. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. evet duydum yarın yeni ginede gösterime girecekmiş ;D
  5. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. paylaşmak iyidir rahat olun, keyfini çıkarın her ne kadar beğenmeyeni çok olsa da disco 2 son mohikan olarak görülür :)

6. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. doğrudur bizim V8 ler 1961 Buick 200 motorlardır. şimdi sizin yazdıklarınıza istinaden 100 km ortalama 31 litre benzin yakıyorsunuz ve standart bir araçla. bu bence oldukça fazla bir rakam. yukarıda belirttiğim lastik ve liftle ben 23 litre yaktım. LPG bizim...

7. I

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları çadırlı rubiyi hiç beğenmedim haset damarımı kabarttı...
  8. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. evet teoride %40 tasarruftan hep bahsedilir ancak bunu etkileyen bir milyon tane faktör vardır. hava şartları, alınan gazın kalitesi, motor durumu, filtreler, sağ ayağın balansı vs vs vs...... :) gelin şunu % 30 da bağlayalım ;D regülatöre sıcak su gitmemesi...
  9. I

zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız ön şanzıman ayrık derken?

10. I

Ustalarım bilgilerinize ihtiyacım var...

Ynt: Ustalarım bilgilerinize ihtiyacım var... kişi kendi zevkine göre bir araç yapmış ama bana pek hoş görünmedi. arkadaşların dedikleri gibi o fiyata çok düzgün D1 V8 bulunur.

11. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. istanbul'dasınız sanırım. hangi ustalara gittiniz? araçla kimler ilgilendi? bir de diğer yazan arkadaşıma ithafen LPG'de 55 kuruşun altına inmek imkansız özellikle soğuk havalarda ve bu son zamlardan sonra şehir içi 55-65 arası normal değerler.
  12. I

Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı...

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... hayırlı olsun benim merak ettiğim sunroofları kullanabiliyor musunuz? bana kullanılamayacak gibi geldi...

13. I

Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım

Ynt: Doğum Fotoğrafı Hakkında Yardım Nehir'e maşallah, sağlıklı ve güzel bir ömrü olur inşallah :) ben de geçen mayıs ayında bir kız babası oldum. doğuma girmek gibi bir şansım yoktu hastane izin vermiyordu. bende küçük bir kompakt makinem var onu video kaydına ayarlayıp hastabakıcıya ilk...
  14. I

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı allah ıslah etsin demekten başka bir şiy bulamıyorum söyleyecek :)
  15. I

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. en son yaptığım ölçümde 265.75.16 BFG a/t lastik ve 2" yükseltme ile 100 km / 23 Litre benzin tüketimi oldu.

16. I

Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor..

Ynt: Ünlü Futbolcu Hasan Şaş: İki karetta yüzünden karataş sahilleri kullanılamıyor.. zihniyet fukaralığı
  17. I

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda maşallah diyelim gözünüz aydın
  18. I

ilker&ZJ

Ynt: ilker&ZJ gerçekten çok güzel bir aracınız var kazasız belasız binmeniz dileğiyle (Maşallah)...

19. I

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) doğrudur linkteki araç
  20. I

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) BAN 34 hasan beyden alındığı gibi duruyor, iyi bakıyor arkadaş, kullanma şansımda oldu daha önce yorumunu da yapmıştım yaşına göre kondisyonu çok iyi bir araç..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri