Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU
benimki aldığımdan bu yana bu problem var (Prins takılı benim araçta) hiç umursamadım açıkçası switch benzin lpg arası geçişi sağladığı sürece problem yok. ortalama gidebileceği yolu biliyorum. zaten öyle aman aman da hassas değil
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
bu konuya yazmayacağım demiştim ama davet edilmişim yazıyorum. buradayım AL1820 konuyu takip ediyorum. aynı şeyleri düşünüyorum. tekrarı olsun yine aynı tepkimi koyarım. hiç de çekinmem. eleştiri yapmakla kişiliğe laf söylemek ve saygısızlık yapmak arasında...
Ynt: DMAX 4H-4L
isuzu sitesi çok açıklayıcı değil. ayrıca öyle söylendiği gibi seçenekli iki çeker de yok benim bildiğim arkadan itişli bir araç 2H modunda. 2011 modellerinde de aynı butonlar mevcut ve hafıozam beni yanıltmıyorsa 2009'dan itibaren 163 bg oldu motorları.
Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi
bildiğim kadarıyla krank sensörü arıza kaydı atmıyor veya arıza ışığı yakmıyor.
bu aralar bende de sıcakken nazlanarak çalışma sorunu var 8-10 sn marş basmak zorunda kalıyorum beyzadem ondan sonra çalışıyor. araştırmalarım krank sensörünü göstermeye başladı...
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz
evet yaa. ben tamamen unutmuşum buraya fotoğraf koyacağımı kusura bakmayın en kısa sürede muhtemel akşama hallederim.
gürkan bey bahsettiiğiniz lastik ebadını kullanıyorum. çekişi orijinali kadar değil tabii. ilk taktığımda çok canım sıkılmıştı çünkü ciddi...
Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )
hayırlı satışlar.
sebep çok güzel, sağlıklı bir şekilde kucaklamanız nasip olur inşallah :)