Arama sonuçlarınız

1. I

Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video)

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) yaklaşma, yükseklik, bf lastik farkı

2. I

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU benimki aldığımdan bu yana bu problem var (Prins takılı benim araçta) hiç umursamadım açıkçası switch benzin lpg arası geçişi sağladığı sürece problem yok. ortalama gidebileceği yolu biliyorum. zaten öyle aman aman da hassas değil
  3. I

12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım keşke o hanımın ne düşüneceğinden ziyade adalet için itiraz etseydiniz.

4. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi .
  5. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu konuya yazmayacağım demiştim ama davet edilmişim yazıyorum. buradayım AL1820 konuyu takip ediyorum. aynı şeyleri düşünüyorum. tekrarı olsun yine aynı tepkimi koyarım. hiç de çekinmem. eleştiri yapmakla kişiliğe laf söylemek ve saygısızlık yapmak arasında...

6. I

Wj 4.7 2000 İzmir den bir ca....

Ynt: Wj 4.7 2000 İzmir den bir ca.... nasıl memnun musunuz bari? güzel araç kazasız belasız kullanın. sarfiyatı nasıl?

7. I

Discovery V8 Ateşleme Problemi

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi adnan bey bilgi için teşekkür ederim. kontrol ettiririm :)
  8. I

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L isuzu sitesi çok açıklayıcı değil. ayrıca öyle söylendiği gibi seçenekli iki çeker de yok benim bildiğim arkadan itişli bir araç 2H modunda. 2011 modellerinde de aynı butonlar mevcut ve hafıozam beni yanıltmıyorsa 2009'dan itibaren 163 bg oldu motorları.
  9. I

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L konsolda teybin üstünde 2H - 4H - 4L butonları var geçişler bu butonlarla yapılıyor. 4x2 4x4 geçişi olarak bakmayın. 2H 4x2'dir zaten.

10. I

Hepsiburada.com

Ynt: Hepsiburada.com kurumsallık bu olsa gerek ;D ;D

11. I

Hepsiburada.com

Ynt: Hepsiburada.com firmanın hastane yanında olması da iyi bir şiy ;D ben de geçen yıldan beri alışveriş yapmıyorum artık sıtkım sıyrıldı beklemekten
  12. I

Discovery V8 Ateşleme Problemi

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi bildiğim kadarıyla krank sensörü arıza kaydı atmıyor veya arıza ışığı yakmıyor. bu aralar bende de sıcakken nazlanarak çalışma sorunu var 8-10 sn marş basmak zorunda kalıyorum beyzadem ondan sonra çalışıyor. araştırmalarım krank sensörünü göstermeye başladı...

13. I

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon cam yıkamanın deposu için koruma gerekiyor sanki
  14. I

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz evet yaa. ben tamamen unutmuşum buraya fotoğraf koyacağımı kusura bakmayın en kısa sürede muhtemel akşama hallederim. gürkan bey bahsettiiğiniz lastik ebadını kullanıyorum. çekişi orijinali kadar değil tabii. ilk taktığımda çok canım sıkılmıştı çünkü ciddi...
  15. I

Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman ) hayırlı satışlar. sebep çok güzel, sağlıklı bir şekilde kucaklamanız nasip olur inşallah :)

16. I

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://video.google.com/videoplay?docid=-4819889889122452194#
  17. I

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

ne alaka arkadaşım benim almaya ikna edene kadar neler çektiğimi allah bilir. hiç yoktan sıfır fiesta aldık o zaman bilmiyor musun ;D ;D ;D ;D
  18. I

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

ya da bir gece alıp kapının önüne park edin. oluru bu deyin. lakin kabulleniş süreci çok sert olabilir ;D

19. I

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) sabah sabah sting iyi gider http://video.google.com/videoplay?docid=3539925425049180912#
  20. I

sinema filmlerinden defenderlı kareler..

Ynt: sinema filmlerinden defenderlı kareler.. en çok bunu begendim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri