Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
TD5'lerin chiplenmesi hakkında marka olarak pek bir bilgim yok ama superchips yapılıyor sanırım. sadece chip değil. EGR iptali, Ecu remap artı chip bu beygirleri getiriyor.
hüseyin usta LR konusunda en önde gelen isimlerden birisidir. ben de aracımın...
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
chip uygulaması aracın karakterini inanılmaz değiştiriyor. 136 bg'den 180 bg'e çıkan bir aracı düşünün artık. hangi ildesiniz belirtmemişsiniz ancak aracınızı bu araçlardan anlayan kişilere emanet etmeniz daha iyi olacaktır.
bir de kendinizi tanışma...
Ynt: uşak_kanyon
sanıyorum bahsettiğiniz kanyon ulubey kanyonu.
ben denizli çivril'liyim bize yakındır. lakin pek bilinen bir yer değildir.
açtığınız başlık üzere internetten biraz baktığım da dünyanın en büyük 2. kanyonu olduğunu öğrendim.
Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
şimdi tek tek sorduklarınızı yanıtlamaya çalışayım.
ilk önce araca henüz hakim olduğunuzu hissettiğiniz bu dönemlerde sollama sizin için çok önemli olmasın benim kanaatim. kullandıkça kolaylaştığını bir süre sonra aracın sizin bir...
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
benim aracım Disco 2 V8 manuelinde dinamo 72 amper olarak verilmiş ki ben 105 amper olarak biliyordum bu ciddi bir yük. dinamo erken emekli olabilir gibi geldi.
Ynt: Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?
madem anıları anlatıyoruz bende hep anlattığımı anlatayım lpg arıza verdi benim tamamen kapattı kendini küçük bir kablo yanıgı yüzünden. tamir oldu fakat çalışmıyordu benzine atıyor kendini tekmeliyor lpg de iken. velhasıl istnbula...
Ynt: discovery 2 hafif offroad
burada küçük bir düzeltme yapayım müsaadenizle,
D2'lerde orta diff kilidi yoktur. yani vardır ancak aktif değildir. standartta gelmez. bir kablo aparatla aktif hale getirebilirsiniz.
yanılmıyorsam 2003 modellerde orta diff kilidi tamamen yok. hatta yanlış...