Arama sonuçlarınız

1. I

En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)

Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :) hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum ama bu ara hitim 33

2. I

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! TD5'lerin chiplenmesi hakkında marka olarak pek bir bilgim yok ama superchips yapılıyor sanırım. sadece chip değil. EGR iptali, Ecu remap artı chip bu beygirleri getiriyor. hüseyin usta LR konusunda en önde gelen isimlerden birisidir. ben de aracımın...
  3. I

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! chip uygulaması aracın karakterini inanılmaz değiştiriyor. 136 bg'den 180 bg'e çıkan bir aracı düşünün artık. hangi ildesiniz belirtmemişsiniz ancak aracınızı bu araçlardan anlayan kişilere emanet etmeniz daha iyi olacaktır. bir de kendinizi tanışma...

4. I

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon mutlaka görün umarım çayı temizlemişlerdir
  5. I

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE sen çok konuşma önce getlerle arabanı yürüt ;D ;D

6. I

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE hee çok mu belli oluyor ;D ;D

7. I

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE hakikaten gelmiyormuş ben de alınca öğrendim ;D ;D
  8. I

uşak_kanyon

Ynt: uşak_kanyon sanıyorum bahsettiğiniz kanyon ulubey kanyonu. ben denizli çivril'liyim bize yakındır. lakin pek bilinen bir yer değildir. açtığınız başlık üzere internetten biraz baktığım da dünyanın en büyük 2. kanyonu olduğunu öğrendim.
  9. I

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE allah kolaylık versin...

10. I

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? şimdi tek tek sorduklarınızı yanıtlamaya çalışayım. ilk önce araca henüz hakim olduğunuzu hissettiğiniz bu dönemlerde sollama sizin için çok önemli olmasın benim kanaatim. kullandıkça kolaylaştığını bir süre sonra aracın sizin bir...

11. I

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? yazdığnız metnin sağ üst köşede değiştir butonu var ona tıklayıp alıntıyı kaldırın
  12. I

Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?...

Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... alım gücü düşük 10 ve yukarısı yaş grubunda araç kullanan vatandaşın vay haline, tabii bizim de....

13. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi benim aracım Disco 2 V8 manuelinde dinamo 72 amper olarak verilmiş ki ben 105 amper olarak biliyordum bu ciddi bir yük. dinamo erken emekli olabilir gibi geldi.
  14. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi en büyük sıkıntı dinamoya binen yük olacak anladığım kadarıyla. çektiği yük hakkında net bir bilgi mevcut mudur?
  15. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 3000 devir üstü hiç bir araç yakışta zaten efendi olmuyor :)

16. I

Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?

Ynt: Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler? madem anıları anlatıyoruz bende hep anlattığımı anlatayım lpg arıza verdi benim tamamen kapattı kendini küçük bir kablo yanıgı yüzünden. tamir oldu fakat çalışmıyordu benzine atıyor kendini tekmeliyor lpg de iken. velhasıl istnbula...
  17. I

Araç Motoruyla İlgili Yaşadığım Sorun?

Ynt: Araç Motoruyla İlgili Yaşadığım Sorun? bu X markayı açıkça söyleseniz?
  18. I

discovery 2 hafif offroad

Ynt: discovery 2 hafif offroad benim aracım D2 v8 hiç memnun değilim yakıt ve vergi yönünden malum :) diğer taraftan bakınca da seviyorum katlanıyorum

19. I

discovery 2 hafif offroad

Ynt: discovery 2 hafif offroad burada küçük bir düzeltme yapayım müsaadenizle, D2'lerde orta diff kilidi yoktur. yani vardır ancak aktif değildir. standartta gelmez. bir kablo aparatla aktif hale getirebilirsiniz. yanılmıyorsam 2003 modellerde orta diff kilidi tamamen yok. hatta yanlış...
  20. I

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi olur aynen öyle yaparım aynen uyardığın gibi ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR