Arama sonuçlarınız

1. ferdane gül

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Daihatsu teriosu olan biri olarak,son zamanlarda usta şöfor agabeyimin desteği ile sayesinde sert olmayan offroad yapma imkanı buldum...Standart bir araçla ve de teriosla doğada iken feroza ile neler yapabileceğimizi konuşmuştuk...Bu konuşma akabinde bu sayfaya rastlamak iyi...

2. ferdane gül

Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim ...
  3. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim :) ...

4. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Güzel dilekleriniziçin teşekkür ederim Niyazi Bey,saolun varolun :) ...
  5. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Teşekkürler :) ...

6. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Gecikmeli de olsa güzel temenniler için teşekkür ederim....

7. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun 4 yı 7 ay 12 gün hizmet verdiğim Sivas'tan gelen kutlama beni çok mutlu etti,teşekkürler....
  8. ferdane gül

Seyfe Gölü'nde Su Şenliği ve Anıtkabir Ziyareti (10-11 Temmuz 2010)

Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği ve Anıtkabir Ziyareti (10-11 Temmuz 2010) Ankaralı olarak bu anlamlı etkinliğinizde bulunamamanın üzüntüsü içindeyim ama eminim arkadaşlarım orada hazır bulunacaklardır.... :'(
  9. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ,nice kanolu,yağda yumurtalı gezenbilir gezilerinde görüşmek üzere....

10. ferdane gül

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Gecikmeli de olsa çok teşekkür ederim....Festivalde görüşemedik ,seneye umarım.... ;)

11. ferdane gül

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Serhat Bey,yaka tanıtım kartlarını geçen yıl katılan biri olarak ön duyuruda ihtiyaç olaraç belirtmiştim ama sanırım bu yıla yetişmedi;seneye inş....
  12. ferdane gül

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Ankara dışındayım katılamayacağım maalesef :'(

13. ferdane gül

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba için çok da geç olmadı sanırım Ömer ;) ...
  14. ferdane gül

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) En küçük ama gerçek gezenbilirci olan Efeciğim,fotolarını ve güzel anlatımlarını zevkle okudum...Allah nazardan saklasın,daima aramızda ol....
  15. ferdane gül

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Murat,çok teşk ederim,festival öncesi diğer etkinliklerde de aranızda olmaya çalışacağım ;) ... 2 Kupa mı tebrikler! Ne kupaları bunlar ,gelmeyen bizleri bilgilendirisen sevinirim...

16. ferdane gül

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) ;) Kesinlikle Nurselciğim :( bu seneki üzüntümü unutmayacağım,şimdiden hazırlanmaya başlayacağım ;) ....Seneye biz de varızzzzzzzz 2011 Katılımcı Listesi 1-Nursel 2-Ferdane Gül 3 4 * * *
  17. ferdane gül

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Bu oyun bende de iz bıraktı,çevremdeki çiftlere ve devlet tiyatrosuna pek gitmeyen kişilere çok defa önerdim...
  18. ferdane gül

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Bakarken içim gitse de bu seneki ilk resimleri merakla inceledim...Güzel bir kamp ve çokça fotolar bekliyoruz...

19. ferdane gül

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Ankara grubu olarak 27 haziran için birşey düşünüldü mü?
  20. ferdane gül

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Geçen yıl alanı son terkedenlerden biri olarak ,festival alanında tek bir poşet bile kalmadığını bizzat gören biri olarak söyleyebilirim...Doğada kalma kültürü olan ya da bu kültüre alışmak isteyenlerin bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri