3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,109

son_kral_54

Hamdi TEKMEN
Yer
Ankara / Sakarya
biraz egoistlik koksada ilk resimler benden olsun ;D

IMG_0149.jpg

IMG_0161.jpg

IMG_0162.jpg

IMG_0167.jpg

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Herşeyde bir hayır vardır diyeyim başka da bişey demiyeyim artık.Sabahleyin yola çıkarım düşüncesiyle son hazırlıkları yapıp, 2,5 saatlik uykumla ve rahatsızlığıma rağmen 07.00 ile 07.30 arasında Ankara konvoyundaki arkadaşları aradım ama ne hikmetse hatlardan kaynaklanan bir problemle konuşma başlar başlamaz kaç defa hat düştü.Ya da defalarca ulaşamadım.Otobüsle gitme işi de hem rahatsız olduğumdan dolayı,hem de vakit kaybettireceği için çok gözümde büyüdü.Zaten beni Ankara'da tutacak ekstra ve geçerli bir nedenim vardı.Bu yüzden hala Ankara'dayım,festivale katılmak kısmet değilmiş....

lizz' Alıntı:
Herşeyde bir hayır vardır diyeyim başka da bişey demiyeyim artık.Sabahleyin yola çıkarım düşüncesiyle son hazırlıkları yapıp, 2,5 saatlik uykumla ve rahatsızlığıma rağmen 07.00 ile 07.30 arasında Ankara konvoyundaki arkadaşları aradım ama ne hikmetse hatlardan kaynaklanan bir problemle konuşma başlar başlamaz kaç defa hat düştü.Ya da defalarca ulaşamadım.Otobüsle gitme işi de hem rahatsız olduğumdan dolayı,hem de vakit kaybettireceği için çok gözümde büyüdü.Zaten beni Ankara'da tutacak ekstra ve geçerli bir nedenim vardı.Bu yüzden hala Ankara'dayım,festivale katılmak kısmet değilmiş....
Adınıza üzüldüm doğrusu :(
kısmet..

koroglu1414' Alıntı:
Adınıza üzüldüm doğrusu :(
kısmet..

Sizinle de tanışıp fotoğrafçılığa artık profesyonel adımlar atmak isteyen biri olarak ufak da olsa tüyolar alabilmek isterdim :smiley:

biz dün akşam antalyadan kara böceğimiz ferazoyla yola çıktık... yolumuz çeşitli süprizlerle halen devam etmekte. gece karaböcek sürekli hararet yaptığından sabah ilk işimiz ankara sanayine uğramak oldu.. ve pek çok tamircinin fikirler ve tedavileriyle bugün saat 13 itibariyle tekrar yol almaya başladık. lakin yine bir süpriz ve on dakika sonra aynı sorun farklı bir senaryo ile tekrar kendini gösterdi...
şimdi ankara - istanbul eski yolu üzerinde , kurtboğazı barajı kenarında mola verdik. hem araba soğuyor hem de biz yemek yemek ve çay keyfi yapıyoruz.. bu gidişle sanırım ancak gece kamp yerine varabileceğiz sanırım.. ama keyfimizi ve planlarımızı değiştirme niyetlisi değiliz.. her ne olursa olsun kamp alanına gidip mangalımızı yakıp rakımızı yudumlayacağız..
sanırım araba da salı gününe kadar sanayide silindir contası yanmış olabileceğinden bakımda olacak.
ama işte o vakit aralığında karaböcek fiziksel bakım alırken biz de kamp alanında kendi tedavimizi almayı düşünüyoruz..

bu arada yanımızdan arada bir güzel güzel jeepler geçiyor.. sanıyorum herkez kamp yolunda:smiley:)

PIC_0003.jpg

son_kral_54' Alıntı:
biraz egoistlik koksada ilk resimler benden olsun ;D

Bakarken içim gitse de bu seneki ilk resimleri merakla inceledim...Güzel bir kamp ve çokça fotolar bekliyoruz...

ferdane gül' Alıntı:
Bakarken içim gitse de bu seneki ilk resimleri merakla inceledim...Güzel bir kamp ve çokça fotolar bekliyoruz...
Sağlık olsun Ferdane. Biz de 2011 için hazırlanırız :smiley: Bak bitti bile festival. Şimdi gidenler ne kadar üzgündürler dönüş yolunda :D

çok güzel oldu çok...
festivalin sadece ilk günü orada olabilmeme ve kalamamış olmama rağmen,
muhteşem bir etkinlik, çok ama çok keyifli bir tırmanış duvarı ve kano yarışına
katılabildim. yine geçtiğimiz senelerdeki festivaller gibi harika idi. organizasyonu
hazırlayan, emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum, sağolun, varolun...

Ben de festivale gidemezsem aldığım kitabı soluksuzca okuyacağımı tahminettiğimi söylemiştim.Öyle de oldu.Adam Faver'in Olasılıksız'ını okuyorum dünden beri.Çok sürükleyici bir kitap.Düşünerek zihni çalıştırmayı gerekli kılan ve bir çok alanda bilgi temeli üzerine oturtulan bir eser.300.sayfaya yaklaştım.Aslında çok önceden okumam gereken bir eserdi,edebiyat dünyası gündemine göre adı eskilere karıştı bile ama ancak sıra geldi bu kitaba.Genelde klasikler ile ilgimi çeken kitapları okumayı tercih edrim.Gündem sohbetlerine katılabilmek amacıyla kitap okumuyorum :p

Ben bu seneki festivale de yeni işime kullandığım vakitten dolayı katılamadım...

Katılan dostlarımla görüştüm, çok keyifli olmuş her seneki gibi...

Fotoları ve yeni linki sabırsızlıkla bekliyoruz canlar!!!

:smiley: :smiley: :smiley:

Selam millet geldik çok güzel bir festival oldu hava durumuda bizden yanaydı. Emeği geçen herkese teşekkürler bizim
kentimiz Kdz Ereğli'de 2-3-4 temmuz sevgi,barış,dostluk festivali var festivalin son gününe yetiştim birazdan Serdar Ortaç konseri var resimler bu akşam geç vakitlerde veya yarın kalın sağlıcakla.

Adnan abi,
Sizinle bi türlü yüz yüze tanışmak kısmet olmadı.Üzülüyorum...
Eğlendiğinize çok sevindim.
Fotoları bekliyoruz...

Selamlar...

siyim' Alıntı:
biz dün akşam antalyadan kara böceğimiz ferazoyla yola çıktık... yolumuz çeşitli süprizlerle halen devam etmekte. gece karaböcek sürekli hararet ....
..........................
.............
........

Geçmiş olsun, umarım kolaylıkla hallolur. Özel' den numaramı gönderiyorum.
Ankara' dan bi ihtiyaç olursa lütfen arayın.
Ostim' de çok iyi bi Japon ustası tanıyorum... Bizim şirketin Kia, Isuzu v.s. gibi Koreli makinaları ve patronların Hondalından felan çok iyi anlıyor...

Selamlar...

damast' Alıntı:
Pendik deyim birazdan arkadaşlarla yola çıkıyoruz harika ;) :D ;D

Ohoo canlı yayın yapmışsın sen :smiley:
Gittik, geldik, Pendik :smiley:
Migrosu doğaya taşıyıp, karnımızı doyuran; mangalda, ikramda ve festivalde emeği geçen herkese teşekkürler :D

_KEM0138.jpg

www.projector.com.tr.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR