son_kral_54
Hamdi TEKMEN
biraz egoistlik koksada ilk resimler benden olsun ;D
Adınıza üzüldüm doğrusulizz' Alıntı:Herşeyde bir hayır vardır diyeyim başka da bişey demiyeyim artık.Sabahleyin yola çıkarım düşüncesiyle son hazırlıkları yapıp, 2,5 saatlik uykumla ve rahatsızlığıma rağmen 07.00 ile 07.30 arasında Ankara konvoyundaki arkadaşları aradım ama ne hikmetse hatlardan kaynaklanan bir problemle konuşma başlar başlamaz kaç defa hat düştü.Ya da defalarca ulaşamadım.Otobüsle gitme işi de hem rahatsız olduğumdan dolayı,hem de vakit kaybettireceği için çok gözümde büyüdü.Zaten beni Ankara'da tutacak ekstra ve geçerli bir nedenim vardı.Bu yüzden hala Ankara'dayım,festivale katılmak kısmet değilmiş....
byfreedom' Alıntı:Arkadaşlar ; bu byebites spreyleri nerden temin edebiliriz ? Bilgisi olan var mı ?
koroglu1414' Alıntı:Adınıza üzüldüm doğrusu
kısmet..
son_kral_54' Alıntı:biraz egoistlik koksada ilk resimler benden olsun ;D
Sağlık olsun Ferdane. Biz de 2011 için hazırlanırızferdane gül' Alıntı:Bakarken içim gitse de bu seneki ilk resimleri merakla inceledim...Güzel bir kamp ve çokça fotolar bekliyoruz...
siyim' Alıntı:biz dün akşam antalyadan kara böceğimiz ferazoyla yola çıktık... yolumuz çeşitli süprizlerle halen devam etmekte. gece karaböcek sürekli hararet ....
..........................
.............
........
damast' Alıntı:Pendik deyim birazdan arkadaşlarla yola çıkıyoruz harika![]()
;D