Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (fuel Consumption) Vay 100 km'de 2,868852459lt. Demek ki bizim burda ucuz mazot satan yerlerden alınsa km'de 11,6762295081 krş yakacak.

2. veteriner

Grand Vitara 2004 Yakıt

Ynt: Grand Vitara 2004 Yakıt Otomatik araçta yapacak fazla bir şey yok. Sadece ağır ağır hızlanın ani gaza yüklenmeyin. Mümkünse bir harici yol bilgisayarı edinip tüketimi gözlemleyip en uygun sürüş stilini yakalamaya çalışın.
  3. veteriner

Grand Vitara Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Vitara Yükseltme Kiti Hey gidi günler. 1 mt karı yarıp geçse ama çok da az yakacak onu unutmuşsunuz. Bak alınan olur, kavga çıkar, sonra atılırız. ;D

4. veteriner

Grand Vitara Yükseltme Kiti

Ynt: Grand Vitara Yükseltme Kiti Murat Hocam selamlar. Eski günlerdeki gibi adrenalin atraksiyon yok, görüşemiyoruz.
  5. veteriner

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Ynt: Formda Vitaracı Mı Kalmadı Ki ? İlhami Hocam Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeniz temennisiyle....

6. veteriner

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Bence JLX alırken temizini bulduktan sonra insanı pişman etmez. Çok kararsızlık yaşamayın, korkmayın. Ayna mahruti değişimi lastik çapı belli bir oranın üzerinde büyütülen araçlar için düşünülür. Standart JLX te 195-80 lastik olur, araç biraz...

7. veteriner

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Yedek parça sıkıntısı çekilmemesi konusu yanlış değil. Önceki mesajda da bazı örnekler vermiştim. Mesela orjinal radyatör pahalıdır ama gerek su gerek kalorifer radyatörü olarak yerli Yetsan ürünler kalitede orjinali aratmaz. Yine baskı balatada...
  8. veteriner

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? 1- Ben 2005 de 2000 model Pejo Partner'i satıp 2000 model JLX almıştım. Uzun yol ve gündelik kullanımda Partner'i aratmayıp daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Belki üst segment sedan araç rahatlığı olmasa da Clio, punto vs.. vasat binek araçların...
  9. veteriner

1.6 Jlx 2000 Model

Ynt: 1.6 Jlx 2000 Model İlhami Hocam teşekkürler. Dediğin gibi aracı ilandan kısa süre sonra sattım. Ama mesajı görünce bir kez daha fotoğraflara bakmış oldum, baya güzel araçmış, niye satmışım ki.

10. veteriner

Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ?

Ynt: Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı Ve Markası ? Sadece görüntü değil, BF lastiklerde AT olmalarına rağmen diğer AT ler gibi M+S harfleri değil kış lastiği sembolü var. Bu nedenle trafikte illa da kış lastiği zorunlu dense dahi BF yasal anlamda sınıfı...

11. veteriner

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. Otomatiği yok ama büyüklük genişlik yönünden Grand Vitar XL-7 2.0 td aklıma geldi. (belki de kendim kullandığımdan aklıma gelmiştir. ;D)
  12. veteriner

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Hayırlısı olsun.

13. veteriner

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Alternatör kayışı Kodu:17521-67JB0-D Triger kayışı ve gergisi Kodu:12760-67JG1-D Devir - daim pompası Kodu:17410-67JG1-000 Yağ filtresi Kodu:16510-84A12-000 Hava filtresi Kodu.13780-65J00-F Mazot filtresi Kodu:15415-67JA0-F Polen filtresi...
  14. veteriner

2009 5k Gv Lastik

Ynt: 2009 5k Gv Lastik AT mümkün olduğunca büyük ebat Bridgestone olmasın çok ses yapıyor.
  15. veteriner

Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352

Ynt: Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352 Aralık ayında değiştirdiğim kızdırma bujileri ile ilgili olduğunu düşündüğüm ve değişimle çözdüğüm P1352 arıza kodu 1 ay sonra tekrar başladı. Konuyla ilgili ilk mesajımda da belirttiğim gibi bu kodun kızdırma bujisi ile ilgili olduğu konusunda elimde kesin...

16. veteriner

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Aracınız hayırlı olsun, Suzuki pişman etmez. Uyum sorunu olmazsa lastiği değiştirirken biraz da ebat büyütebilirsiniz.
  17. veteriner

Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati??? Ankara oto selahattin'den birkaç yıl önce 250 ye almıştım. Ayrıca Antalya Çevik oto'da da bulunabilir.
  18. veteriner

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Abi cahilliğime ver ama çalar saat de nedir ki? Yeni ve öfkeli bir üye mi? Böyle bir makina var mı bilmiyorum ama yoksa bile ümit ile olur, yani ben bile bir ümit bekliyorum.

19. veteriner

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Hayırlısı abi, bakarsın piyasaya yeni bir SUV- Crosower fanları çıkar, extreme ağır off road koşullarında 4 lt yakıt tüketerek parkuru tamamlar, 1 mt karda ilerler felan, yeni muhabbetler doğar, Allah'tan ümit kesilmezmiş. Ümit insanı mutllu eder, güldürür.... ;D...
  20. veteriner

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Ben de iyiyim abi . Dikkat et, tehlikeli sularda avlanıyorsun gibi..... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri