Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler 3)Colt444-AM 40 kanallı AM band 25 TL Cihaz kozmetik olarak iyi durumda değil ama sprey boyayla girişirseniz süper olur. ;) .Zamanınız varsa ben sizin yerinize boyarım :D. Cihaz modifiye edilebiliyor diye biliyorum.Yine mikrofon fiyatına..açma kapama düğmesinde...

2. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler 2)K40 AM band 40 kanallı Fiyat:30 TL NOT:BARIŞ BEY e satılacaktır. Cihaz temizdir.Mikrofonu Midland dır.Ölçül er: Genişlik:11,5 Derinlik:17,5 Kalılnlık 3,5 cm
  3. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Cihazlar yalnızca gezenbilir üyelerine ve gerçekten ihtiyacı olanlara satılacaktır. Normalde Cihazların mikrofonlarını bile bu fiyata alamazsınız. Daha önceden söz vermiştim..Offroadculara telsiz diye başlayan ilanlara inat bu siteden ucuza telsiz satışı yapacağıma..Telsiz alacak arkadaşlarımın...

4. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Sayın xxl Ali A. bey ben teşekkür ederim..Amacımız bildiklerimizi paylaşmak...En ufak faydam olduysa ne mutlu bana. Elimden geldiğince, bilgim ve tecrübem yettiğince anlatmaya çalıştım..sorularınızı çekinmeden sorabilrisiniz.
  5. turkergen

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...

6. turkergen

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Merhaba Mobidik..Şenol Bey ' i n yaptığı açıklamaya aynen katılıyorum. Burada amaç helezon ve amortisör ölçüsü değiştirmeden , yükseltme yapmaya yönelik bir uygulamadır. Belki güvenlik bakımından sakıncalı olabilir diye demiş olabilirsiniz. Ama o...

7. turkergen

Vitara Isınmama Sorunu!!!

Ynt: Vitara Isınmama Sorunu!!! Bu arada hararet göstergesi çalışıyor her şey normal tek sorun Bu müşürün elektrik kablosunu takınca klima fanı deli gibi çalışıyor. Bir yardım eli lütfen..
  8. turkergen

Vitara Isınmama Sorunu!!!

Ynt: Vitara Isınmama Sorunu!!! Arkadaşlar Yaz geliyo..Konuyu dirilteyim dedim :D..Şu müşürün üstünde DENSO 6M15 (0850 gibi bişey de yazıyordu) yazan gri renkli müşür. Ne müşürüdür bilmem :D Değiştirmek istiyorum ama bulamadım..Bunun yerine kullanabileceğim müşür varmı.?? öncelikle bu DENSO...
  9. turkergen

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu Hala fırsat bulup ekleyemedim şu fotoları...

10. turkergen

İzmir'de Araç Yükseltme İşi Yapan Var mı.?

Ynt: İzmir'de Araç Yükseltme İşi Yapan Var mı.? Arkadaşlar suzuki vitara aracımı daha yeni 1 '' yükseltme yaptırdım..Usta çok titiz bir usta..Daha önce bu siteden Mustafa Bey in de aracını yükseltmiş olan bir ustadır.Tavsiye ederim,yalnız farklı marka araçları yükseltiyormu bilemiyorum. Benim...

11. turkergen

94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı?

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? son resimler ::) Faydası olması dileğimle..Xj kullanan arkadaşların da tavsiye etmesini umuyorum...
  12. turkergen

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Hala resimlere devam :o

13. turkergen

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Resimlere devam ::) Anten takmayı düşünen başka arkadaşlara da faydası olur belki. ;)
  14. turkergen

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? video yu izleyiniz.İkinci video anten montajını nasıl yapacağınız ile ilgili http://www.youtube.com/watch?v=JBfqopQoxb0 Anten için http://www.youtube.com/watch?v=t7p5jKrQEQo&feature=related
  15. turkergen

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Resimlere devam

16. turkergen

Ynt: 94 Cherokee xj'ye CB telsiz montajı nasıl yapılmalıdır? Fikri olan var mı? Merhaba judge. Öncelikle aracınız çok şık. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Nazar değmesin...Linki incelemenizi tavsiye ederim. bir kaç örnek resim var...
  17. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Eskiden İstanbulda Karaköy de Radyospor (şampanya çağrı adı) diye bir Telsizci vardı. Hala var mı bilem. Ben istanbul dan 2007 de İzmir e geldim. Gelmeden uğradığımda elinde sadece Midland CB telsizler vardı. Satışlarının çoğunu artık PMR lere ayrımıştı.Halk bandı pek...
  18. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Linkini lütfen buraya ekleyiniz. İzmir den selamlar sevgiler..

19. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Kesinlikle siz kusura bakmayınız. Verdiğim not bilgi amaçlı idi yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. .Kurulum ile ilgili olarak buradan size yardımcı olmaya çalışalım. Bu linkte kendi vitara ma yaptğım telsiz montajının anlatımı var...
  20. turkergen

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Alan 42 cihazda external (harici)mic(mikrofon)/spk(speaker=hoparlör) çıkışının var olup olmadığını hatırlamıyorum.Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Ama genelde el telsizlerinin çoğunda vardır. NOT:Bu arada ahize dediğiniz, konuşulan mikrofon Mike(mayk) olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri