Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Toprak yoldan devam edip Foça ceza evi kenarından geçip Donanma üssüne giden yola bağlanıyoruz

2. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Bu bölümde yol Bağarası köyüne doğru gidiyor. Köye giriyorsunuz fakat Foça yoluna çıkmadan tekrarsola dönüp kendimizi dağa vuruyoruz. Bu bölüm biraz sıkıntılı geçebilir.
  3. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Karşınıza çıkan Gediz Nehrinin tek geçiş noktası Maltepe köyündeki köprü..Maltepeye vardığımda, karşıma çıkan Köylü dayı ya '' Dayı burası Maltepe köyü mü? '' diye sordum, ''evet'' dedi. ''Foça yoluna nasıl çıkarım'' dedim...

4. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Maltepe Köyüne doğru gidiş.. Kanalı geçtikten sonra dağın eteğinden devam ediyoruz. Burada yol kendini patika gibi bişeye çeviriyor:) Bu yolun bir bölümünde karşıma yolun diğer yarısında kendini belli etmeyen çamurlu bir bölge çıktı...
  5. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Maltepe Köyüne kadar dümdüz toprak yol

6. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Tuzcullu Köyünden Maltepe Köyüne doğru gidiş. Bu rotada da karşınıza çıkacak kanalı bir türlü geçemiyorsunuz tek geçiş rotada belirtilen. Kuş cennetinin en sonunda geçiş var gibi gözüküyor. Fakat bataklık olma ihtimali yüksek. Bu...

7. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Ayrıntılı uydu fotoğrafları.. Doğal Yaşam Parkı önünden Sasalı köyüne doğru giderek kendimizi Tuzcullu Köyüne çıkarmamız lazım. Bu bölgede bir çok kanal olduğundan ve geçit vermediğinden en kestirme olacak olan rotadan Tuzcullu...
  8. turkergen

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Rotanın uydudan görünüşü. Önceki gezimde Yeni girnedeki evimden Foça tam 50 km olarak çıktı. Bu arada kuş cenneti havzasındaki kanalları geçmek için tekrar geri döndüğüm yaklaşık 8 km lik bir yol var. Sağa sola yanlış sapmalarım...
  9. turkergen

Arkadaşlar 5 haziran pazar günü can sıkıntısından Gediz Nehrinin denize döküldüğü bölgeye gitmeye çalıştım. Gezime kuş cenneti tarafından başlayıp Gediz nehrinin kenarından geçtiği Maltepe köyüne gittim. Oradan Gediz Nehrinin kenarındaki toprak yolları takip edip denize doğru gidecekken gelen...

10. turkergen

r12 klima gazı

Ynt: r12 klima gazı Merhaba arkadaşlar...çok uzun bir süre R 12 gazı bende aramıştırm Hata konu başlığı da açtım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58048.msg673277#msg673277 .En son mesajda bu gazı satan biri mesaj bırakmış..isterseniz kendisini arayın...Ben en son gidip 134a bastırdım...

11. turkergen

CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri)

Ynt: CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri) Merhaba Barış Suyabatmaz Bey..Uzun ve güzel yazınız için kendi adıma teşekkür ederim. Amacımızın paylaşmak olduğunu hiçbirimizin unutmaması gerekir. Az kişide insanın bitmekte, ölmekte olan bir hobiyi tekrar canlandırma çabaları takdir edilesi bir...
  12. turkergen

Ynt: CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri) Merhaba Barış Bey..Evet iş yoğunluğundan internete pek giremedim.Hoşbuldum ;) ..Bu konuda internette çok çeşitli bilgiler ve haritalar var..çeşitli propagasyon haritalarına ulaşabilirisiniz..Bu arada telsizi kullanmaya başladınız mı? herhangi bir...

13. turkergen

Ynt: CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri) İşte güzel paylaşım budur..Şenol Bey, Yavuz Bey in de dediği gibi şu aralar hava akımlarından dolayı çeşitli ülkelerle görüşme yapabilir veya onları dinleyebilirsiniz. En son cumartesi günü aracımdan hırvatistan, macaristan, doğu karadeniz tarafı ile...
  14. turkergen

Ynt: CB LOGBOOK (Halk Bandı Kayıt Derfteri) Bir arkadaşın iyi niyetli yaklaşımı yine baltalandı. Alın size örnek '..telsizler''diye başlayan ilana gidin, yanlış anlaşılmasın diye linkini vermiyorum merak eden gider bulur..Orda da aynı mesele...Bu çok bilmişlik beni öldürecek..Arkadaşlar Ne...
  15. turkergen

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye Serkan şimdiden araç güzel görünüyor. Bitince daha da güzel olacağına eminim. Kesinlikle ortaya canavar çıkacak..Kolay gelsin bol kazançlar..İşlerin rast gitsin ki çabuk bitir.. Denizli ye gelirsem bi tur verirsin heralde aracı ;) dii mi?

16. turkergen

91 xj modifiye

Ynt: 91 xj modifiye Serkan daha çok resim koysaydın keşke . Yine de çok güzel görünüyor. Rengi ruhsata işlettin mi? Boya mı var yoksa karbon kaplamamı yaptırdın? Bu arada koltuklar yerine takıldı mı yoksa hala o teneke kutu koltuk yerine duruyor mu? ;D
  17. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Barış Bey bildiğim kadarıyla Nagoya nın CB anteni yok. o antenler amatör frekanslar için olabilir.Linkini koyarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
  18. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Merhaba Ali Bey konuda ki uzun açıklamalarınız için size tekrar teşekkür ederim. Bir önceki yazımda yanlış anlaşılmamak için dikkatli cümleler kurmaya çalıştım. Sadece demek istediğim bu hobinin yaygınlaşması için destek olunmalı. Uzun yazınız çok hoşuma...

19. turkergen

Ucuza Satılık Telsizler

Ynt: Ucuza Satılık Telsizler Beemer merak etmeyin. Sıfır anten alırsanız genelde kablosu yanında olur.Yoksa elimde kablo var.Genelde (50 ohm) rg58 kullanılıyor.Size ücretsiz olarak 5 metre kablo veririm. Yalnız uçlarını almanız lazım. SWR yi dert etmeyin. Sıfır antenlerde pek sorunlu...
  20. turkergen

President jackson 6 bantlı usb lsb am fm

Ynt: President jackson 6 bantlı usb lsb am fm Hastayım şu cihazın görüntüsüne :D ..Mahmut Bey; telsizin alınmamasındaki sebeplerden biri olarak 'konvoydaki arkadaşına sesini duyurmasını yeterli olduğunu düşünmesi 'demişsiniz. Her şey güzel de o sesi duyurabilmek için arkadaşlarımız sıfır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri