91 xj modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sersu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,536

Etiketler

Ynt: 91 xj modifiye

işin yarısı bitti.... kalan iş 3" yükseltme kiti , snorkel, dodik, ön arka tampon ve vinc....

1300707666046.jpg

Abi bu nasıl bir anlatım. Birazcık ucundan, birazcık sonundan gibim oldu o :D
Ama güzel olmuş aracınız ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

Serkan daha çok resim koysaydın keşke . Yine de çok güzel görünüyor. Rengi ruhsata işlettin mi? Boya mı var yoksa karbon kaplamamı yaptırdın? Bu arada koltuklar yerine takıldı mı yoksa hala o teneke kutu koltuk yerine duruyor mu? ;D

türker komple soyuldu ıc dış boyandı. daha cok resim ekliyecektim ama cok zahmetli geldi. pc cok yavaş.... neler yapıldı.. daha önce anlatmıştım. makaslar. radyatör, bujiler kablolar. şanjuman,kampanalar diskler balatalar,benzin deposu pompası, elektirik tesisatı eksoz tertibatının tamamıi, motor takozları.bütün yağlar.vs orjinali ile sıfır değişmişti.... şimdi tamamen eski rengi üzerinde atılıp beyaza boyandı.. aracın bütün tabanı aleminyum folyo ile kaplandı,bütün cürükleri giderildi.. arka cam ve ön sol kağının camı catlaktı.yeni camlar takılıp , üstüne amerikan cizilmez flim cekildi.. bütün kapıların fitilleri değiştirildi ( bu arada fitilin ne kadar pahalı olduğunu öğrenmiş oldum) lastikler 235*75*15 di sıfır 295*95*15 sıfır falken lastik le yeniledim. arka park lamları orjinal sıfırı ile değiştirildi. ön cama güneşlik takıldı. jvs ses sistemi eklendi..

veeeee

param bitti..

3. etap koşumuzda... 3" yükseltme, dodikler, snorkel, ön tampon ve vinc eklenecektir
4. etao koşumuzda ise arabanın ici tamamen beyaz deri ile kaplanacaktır....

aracın tabanı tamamen bu şekilde döşendi[attachment=2][attachment=1]

1300707699516.jpg

1301148839375.jpg

1305279163756.jpg

1296306606474.jpg

1305279183556.jpg

hayırlısı olsun .o zaman bol kazançlar diyelimde devamı için fazla beklemeyelim.iyi günlerde kazasız belasız kullanın .takip.

Serkan şimdiden araç güzel görünüyor. Bitince daha da güzel olacağına eminim. Kesinlikle ortaya canavar çıkacak..Kolay gelsin bol kazançlar..İşlerin rast gitsin ki çabuk bitir.. Denizli ye gelirsem bi tur verirsin heralde aracı ;) dii mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri