Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.soru icin konusuyorum
Aracinizin buyuk ihtimal on viraj denge cubugu baglantilari falan kopmus olabilir
Cunku aracimda bir korumalik demir vardi kaportacima sokturdum adam sokerken denge kolundan sokmus isim bitti ciktim yola hizim 40 50 ye gelinde araba resmen cildirdi saga sola...
Benim defenderin harareti de 50 yi gecmiyor sirf sicaklik yukselsinde kaloriferden cok sicak gelsin diye radyatorun onune karton koyuyorum aninda 70 80 e geliyor hararet
Bu da aracimin birkac resmi defender bir arazi tasitindan ote birseymis yaa 1 gun binmeyince 2.gun mutlaka binesim o gurultulu motorun sesini duyasim geliyor
Araciniz gayet guzel bende 15 gun once aldim 24850 liraya 90 model duz dizel defender 110 sw aracimdan cok memnunum cok orjinal bir arac simdi keyfe keder siyaha boyatacagim sinyaller parklar stoplar i hi jack krikoyu arka pacaliklari fln siparis gectim yarin gelir buyuk ihtimal