Arama sonuçlarınız

1. S

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Guzel gunlerde kullanin hocam aracla birlikte masraf ne kadari buldu

2. S

Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

Bu motor def e uyar mi ki
  3. S

Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

Aracimin motorunu degistirecegim 300 tdi yada puma motor ariyorum tercihen evrakli 0532 662 94 34

4. S

Defender Arıza Hk Yardım!

1.soru icin konusuyorum Aracinizin buyuk ihtimal on viraj denge cubugu baglantilari falan kopmus olabilir Cunku aracimda bir korumalik demir vardi kaportacima sokturdum adam sokerken denge kolundan sokmus isim bitti ciktim yola hizim 40 50 ye gelinde araba resmen cildirdi saga sola...
  5. S

Defender Şanzima Musuru Nerede

Yorumunuz icin tesekkur ederim yarin bi kurcalayim

6. S

Defender Şanzima Musuru Nerede

Atkadaslar aracimi boya ya verdim komple soktum icini falan araziye alinca sanzimani gostergedeki isigi yanmiyor herhalde musurden dedim ve sanziman kapagini actim sadece geri vites musuru belirgin digeri nerede acaba

7. S

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

1 ay once aldigim 110 dizel defenderim e 525 lira sigorta odedim ayriyetten kamyonet olarak gecyor ruhsatta benimki otomobil olsa daha dusuk cikardi
  8. S

Hararet Yükselmesi

Benim defenderin harareti de 50 yi gecmiyor sirf sicaklik yukselsinde kaloriferden cok sicak gelsin diye radyatorun onune karton koyuyorum aninda 70 80 e geliyor hararet
  9. S

Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod.

Bu da aracimin birkac resmi defender bir arazi tasitindan ote birseymis yaa 1 gun binmeyince 2.gun mutlaka binesim o gurultulu motorun sesini duyasim geliyor

10. S

Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod.

Araciniz gayet guzel bende 15 gun once aldim 24850 liraya 90 model duz dizel defender 110 sw aracimdan cok memnunum cok orjinal bir arac simdi keyfe keder siyaha boyatacagim sinyaller parklar stoplar i hi jack krikoyu arka pacaliklari fln siparis gectim yarin gelir buyuk ihtimal

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri