Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Merhaba kampçı dostlarıma...
Okuldan gelince uyudum. Şimdi ayaktayım. Yarın Çarşamba, nöbet günüm. Yarın da geçince hafta sonu yaklaşıyor. Ben görevlerimi yerine getirmeye çalışıyorum. Sonra da paramı alıp keyfime bakıyorum. Bu hayat böyle geçip gidiyor işte...
Ben evimde yaşamayı severim. Karavan benim için bir tatil aracıdır. İçinde uzun süre barınabileceğim bir araç değildir. Yine de karavanımı çok seviyorum. Karavanımda vakit geçirmek benim için bir keyiftir. Bunun zorluklarına da keyfim için katlanıyorum...
Evimi Zafer Sitesi'nden iyi ki tutmuşum. Bu site yaşamak için güzel bir yer.. Sessiz sakin... Tam benim gibi kitap okumayı seven birisinin huzur bulabileceği bir yer belki de...
Kitaplarım ve internet radyolarım yanımda olduğu sürece ben, her yerde yaşarım...