Arama sonuçlarınız

1. J

CJ'lerde Kalın Lastik ?..

Ynt: CJ'lerde Kalın Lastik ?.. Her ihtimale karşı pitmanı bir kontrol edin. SR-4'ü söküp T-176 takabilirsiniz problem olmaz, SR-4 biraz daha uzun diye hatırlıyorum ama kaydırıcılardan kurtarabilir, yinede mutlaka kontrol edin....arazileri ikisininde Dana300 kullanıyor.. Turkiyeye kaçak...

2. J

CJ'lerde Kalın Lastik ?..

Ynt: CJ'lerde Kalın Lastik ?.. Serdar Bey, hayırlısı olsun, arka diferansiyeliniz AMC20 33 lastikle problem olmaz, daha önceden konuştuğumuz gibi SR-4'ü dikkatli kullanın. Makaslardan yükseltmeden sonra pitman açınız bozulmuş olabilir. Boynu daha uzun bir pitmanla değiştirmeniz problemi çözer...
  3. J

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Tuncay sonra ormana sokmam deme ama :) kolay gelsin... sağlam olacak!

4. J

Defender - MOG

Ynt: Defender - MOG Ben aynı şeyi Jeep için çok düşündüm, hesap kitap yaptım, yapıyorumda... 100km hızı geçmemeyi kabul ediyorsanız :) V8 bir land alın, Unimog şanzımanı ve diferansiyellerini adapte edin... böylece TUV derdinizde kalmaz...
  5. J

CJ'de Vites Sorunu?

Ynt: CJ'de Vites Sorunu? 1. vites sorunu sekromeçten olabilir, şanzımanın açılması gerekli. Daha düşük bir olasılık ama vites koluna bağlı ve viteslerin geçmesini (dişlilerin hareketini sağlayan) "ay"larda yıpranmış olabilir, yukardan kapağı sökerek bakmak lazım. Eğri durması makastaki...

6. J

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Esasında offroada gitsek Landcılarla Jeepciler araçları daha iyi tanımak için değiştirsek parkura girsek ama geri alamayız, kaçarlar ne asfaltta ne arazide peşlerinden gidemeyiz diye korkuyorum ;D Yaw takılıyoruz ediyoruz bu işin tadı tuzu Landcılarda olmasa ne yaparız bilmem...

7. J

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Gider yaw niye gitmesin, Rubicon getirin bir tane ;D iş yoğunluğundan kaçırmışım konuyu :) benimki bile gider, yani tabii o kadar parçayı sökene kadar aluminyum land bile paslanır... neden Jeep'ler mi modifiyeli haha... modifye, Jeepci'nin kafasında başlar... Jeep ile oynamak...
  8. J

CJ Süspansiyon Hakkında Soru

Ynt: CJ Süspansiyon Hakkında Soru Bir ara kafaya takmıştım bunları ama montajı bile erkek ister ;D
  9. J

CJ Süspansiyon Hakkında Soru

Ynt: CJ Süspansiyon Hakkında Soru Parabolik tek parça makas uygulayabilirsiniz, parabolik makasların uçları ortalarına göre daha incedir ve doğal olarak araç yolda giderken makas uçlarından esneme sağlar, parabolik makas connect ve benzeri araçların arkasından çıkıyor. Bunun dışından helezona...

10. J

Fargo Hi-Ex 3230

Ynt: Fargo Hi-Ex 3230 Burda pek kamyoncu yok gerçi ama herkes ucundan köşesinden anlıyor birşeyler... 4x4 kamyon kullanan abilerimiz var o ayrı. Bilgisi olan heryerde herşeyi paylaşmakta özgürdür. Önemli olan düzgün ahlak ve seviyeyi koruyarak paylaşmak. Yanlışı varsa düzeltmek, güncel...

11. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? V8 toparlaniyor ;)
  12. J

Fargo Hi-Ex 3230

Ynt: Fargo Hi-Ex 3230 Eskiden Hino/Japonya idi...yazık olmuş ;D

13. J

Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor

Ynt: Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor aaa biz sürekli mastera geliyoruz valla dün gece bekçiden JK'yı aldık mesela ;D tanışalım bir dahakine...
  14. J

Fargo Hi-Ex 3230

Ynt: Fargo Hi-Ex 3230 Bunlar artık Chrysler veya Dodge değil tabi... ASKAM marka.. eskiden motorlarını çalıştığım şirket satardı...
  15. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Bu kadar ucuz olduğu için heryerde dev gibi Landlar var yada adamların içlerinde yok... yada kitler felan satılmadığından fiyatlar düşük :D o iki parmak varya abi... derede fıldır fıldır gezmene veya diferansiyelden oturmana sebep olur :D

16. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri muhaaaa ;D hep merak ettim yaklaşmayan ve uzaklaşmayan ve diferansiyeli şahin yüksekliğinde olan bu aletler nasıl muhteşem offroad yapıyor diye... tamam standart CJ'de orjinal lastikleri ile belki yakın oranlarda ama biz modifiye ediyoruz, sizde modifiye ediyoruz...
  17. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ;D Valla çok güzel, inşallah imkanlar el verirde yaparsınız, böyle bir Land bizim mahlukat ve yaratıklarla geziye gelebilir gibi, lastikler yeterince büyük, diferansiyel oturmaz...
  18. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri aaa valla birşeye benzemiş ;D yaw Landlar toplu halde geziyorlar ya araçlarını karıştırıp eve yanlış araçla gidenler oluyormuş doğru mu?

19. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ;D Offroada gidelim birara ;D sorun şuki ben defenderda alsam 37 lastik takardım.... Göktuğ Bey ve diğerlerimiz içinde aynı şey geçerli diye düşünüyorum...
  20. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Bagımsız süspansiyonun kralını yapmışlar valla... 60.000USD tüş....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri