Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

Defender Parçası Neden Pahalı

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı Selamlar, güzel karar olmuş ama komple derken ön çamurlukları falan da yapabiliyorlar mı, yani bi hazır kalıp var ve tüm parçaları bu kalıpta mı basıyorlar ben anlamadım bu işi. ;D ne kadara patlıyor komple dediğiniz yenileme. Teşekkürler.

2. ProntoBasso

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... evet benimde bilgim bu yöndeydi ama yeni kanun falan diyince acaba dedim bi değişiklik olup bu engel ortadan kalktı mı.
  3. ProntoBasso

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Maaşallah renk mükemmel olmuş, açık havada çekimleri varmı, bitmesini merakla bekliyorum, hatta bir gün ziyaret etmek de isterim yakından görmek için.

4. ProntoBasso

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Elektrikli motor şimdilik fantaziden ibaret Sonuç olarak dizele benzinli binzinliye dizel motor takılabiliyor mu yeni kanuna göre?
  5. ProntoBasso

Defender Parçası Neden Pahalı

Ynt: Defender Parçası Neden Pahalı Ankarada ivedik hurdalığında birçok parçanın olduğu söyleniyor, gidip işe yarar parçaların arasından bulunabilir gibime geliyor, birçok başlık altında bu hurdalıktan ve parça cenneti olduğundan bahsedilmişti. Kapı çerçeveleri iş görmediği için mi sacını...

6. ProntoBasso

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Kolay gelsin, takip edelim.

7. ProntoBasso

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Teşekkür ediyorum Ünal bey, aracın sahibi binbir ricayla aracı tuzladan getiriyo bostancıya ve çok fazla vakti olmadığını söylüyor, perşembeden beri müsait gününü kolluyoruz, o nedenle bostancı civarında bir yer bakınıyorum biran önce halletmek için. Sanırım...
  8. ProntoBasso

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Eksi bir konuyu hortlattım ama, yarın bir arkadaşıma 2003 model Liberty 3.7 alacağız yetkili serviste yaptıracağım ekspertiz için ne kadar ücret ödemem gerekiyor bir bilgisi olan var mı acaba? Yada yetkili servis yerine bostancı civarlarında gösterebileceğim bir...
  9. ProntoBasso

2500 cc Düz Dizel Motor

Ynt: 2500 cc Düz Dizel Motor böyle bir motor yada benzinlisi kaç lira civarına satılıyor, yada siz ne kadar istiyorsunuz mesela buna, bilgi edinmek amaçlı soruyorum. Saygılar.

10. ProntoBasso

Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ?

Ynt: Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ? Salisbury diferansiyelin daha sağlam olduğunu söylüyorlar doğru mudur birde hangileri 10 hangileri 24 freze oluyor standard olarak bilginiz var mı?

11. ProntoBasso

Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

Ynt: Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+... Güncel. Parçaları ayrı ayrı da satmaya karar verdim. Body + 1 adet pil 1300 Vertical çoklu Pil yuvası + 1 adet pil 200 Objektif 600 Çanta 100 Toplu almak isteyenler için pazarlık payı vardır Selamlar.
  12. ProntoBasso

Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ?

Ynt: Land Rover Defender'e Otomatik Şanzuman Nasıl Uygulanabilir ? bu ilginçmiş. arazi performansında fark yaratmıyorsa düşünülebilir. büyük rahatlık.

13. ProntoBasso

Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu

Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu link zaten yıllar önce ölmüş ona bakarak söylemedim zaten :)
  14. ProntoBasso

Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu

Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu Eski bir konuyu canlandırdım ama birşey sormak istiyorum bilgisizliğimden. %100 sürekli diferansiyel kilidinin çalışma yapısını inceledim ve sanki arka diferansiyel için kilit takmak yerine dişliler birbirine...
  15. ProntoBasso

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Eyvallah teşekkürler, not alalım.

16. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol 2007 ye kadar bildiğim kadarıyla o konsol, en eski konsol şu bir sonraki 2007 ye kadar olan ise şu ikisinin arasındaki fark sanırım ortadaki teyp ve kumanda hariç şu parça Bu parçayı da şurada satıyorlar...
  17. ProntoBasso

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Anladım hayırlısı olsun, bende çok merak ediyorum rengi ve defender üzerinde duruşunu, ne civarda boyatıyorsunuz siz ücret olarak. yeni rengini burada da paylaşırsanız çok mutlu olurum. Kolaylıklar.
  18. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol ahahah :D Zaten o kadar para artarsa bi tane daha def alırım o parayla. Tamam bulaşmıyorum, varmı eski konsol gibisi yau.

19. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol ben de fiyat çıkarmada sonlara yaklaştım o yüzden konsola geldi sıra ;D
  20. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol Sağolun, Daha ortada araba bile yok sadece öğrenmek amaçlı sormuştum, zaten koyacağım motor V8 bir donörden alınacak klima da aynı şekilde. bildiğim kadarıyla Klimalı Defender kullanan birtek Yavuz bey var forumda ve eski konsolun altına takılan klima ünitesinin 2.000...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri