2500 cc Düz Dizel Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,551

zileli

Kamp II
Yer
TOKAT/ZİLE
Web
www.bikepics.com
1992 Model araçtan çıkma.

Pompa ve enjektörlerin de hiçbir sorun yok.

Motor çalışır durumda

İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır.

Türkiyenin heryerine uygun fiyatla kargo ile yollayabilirim.

İrt. 0536 653 2737

Ahmet Demirçal.

[attachment=1]

25102010001.jpg

Etiketler

Ynt: 2500 cc Düz Dizel Motor

böyle bir motor yada benzinlisi kaç lira civarına satılıyor, yada siz ne kadar istiyorsunuz mesela buna, bilgi edinmek amaçlı soruyorum.
Saygılar.

zileli' Alıntı:
1992 Model araçtan çıkma.

Pompa ve enjektörlerin de hiçbir sorun yok.

Motor çalışır durumda

İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır.

Türkiyenin heryerine uygun fiyatla kargo ile yollayabilirim.

İrt. 0536 653 2737

Ahmet Demirçal.

[attachment=1]

selamlar motorumu degıstırmeye nıyetım var km sı ne durumda??

aynı motordan bende de var arkadaşlar sadece silindir kapağı yoktur onuda yerli üretim aldım sorun yaşadım iade ettim ama yerli sorunsuz kapak varmış benim motorda sıfır pistonlar sekmanlar yataklar herşeyi sıfır sadece silindir kapağı eksiktir kapak malzemeleride sıfır şekilde elimizde mevcuttur siboplarına kadar motor bir kere yerde calıştırıldı kapak var iken ondan sonra sarıldı komple kaldırıldı depoya sıfır rektefiyelidir..istedigim fiyat 2000 tl dir pazarlık yoktur extra masraf 500 veya 600 tl dir silindir kapagının fiyatıdır ....

sıfır % 40 pistonlar 750 tl

sekmanlar 100 tl

yataklar standart ölçü krank tertemiz çıkmıştır açıldıgında 150 tl

egsoz emme sibopları sıfırdır 150 tl

yanma odası sıfırdır 100 tl

rektefiye 250 tl

lütfen bu malzemeleri hesaplatınız ona göre fiyatı degerlendirirniz...saygılar duran

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR