Arama sonuçlarınız

1. K

Prado Almaya Adım Adım

Dışardan taze hava alımını kapatan düğme iş görmüyor mu ?

2. K

Prado Almaya Adım Adım

İstanbuldan 95000 tl ye ilana girmişti şubat sonunda .
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

Hayırlısı abi inşallah istediğin gibi bi tane bulursun .

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Sizde peşindeydiniz demek :)
  5. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler , dediğiniz araçta gayet düzgün görünüyor . Renkte güzel . Daha yüksek fiyatlardan girmişti ilana . Şimdi indirmiş .

6. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler , biliyorum o aracı . Dediğiniz gibi 60 civarı fiyatlardaydı . Bir tane 2005 siyah 36000 km vardı istanbulda , o tam benlikti . Şimdi ara ara Giresundan ilana giriyor . Aksilik İtalyada iken denk geldi , iletişime geçmeye çalıştım telefon mesaj vs olmadı işte . Hemende satılmış zaten .

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler , hayırlısı bakalım . Nasipse gelir bir tane .
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba . Bu sınıf araçta hala daha pradoya ilgi duyuyorum . Çevremdekilerin bırak onu pathfinder , jeep vs yarı fiyatına al baskılarına rağmen . Fiyatların yükselmesi ayrı bir dert , seçenek bile olmaması can sıkıyor . Bu araç düzgün duruyor gerçekten ama renk problem , birde 5 ileri istiyorum...
  9. K

Prado Almaya Adım Adım

Ön cam orjinal olmayınca araçta ses alma problemi oluyor diyorlar ama hiç camım kırılmadığı için tecrübe edemedim . Bu arada pradolar nerede ? :) vazgeçme zamanım geliyor sanki :)

10. K

Prado Almaya Adım Adım

LPG - benzin farkı 10 kuruştaan fazla olur , 25 kuruş civarı olur diye düşünüyorum .

11. K

Prado Almaya Adım Adım

2007 4.7 vx100 Land cruiser 1 tane gördüm ben , koyu bir gri renkti . j120 ile vx100 ü kıyaslamak için birebir model yılı değilde km ve 5 ileri olanlar gibi kıyaslama sağlıklı olur bence . LPG yi bende sizin gibi sevmiyorum aslında sadece böyle bir araca binebilmek için katlanmayı düşünüyorum ...
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

Zaten yakın zamanda istanbulda 95000 tl den ilandaydı bu araç . Biraz pazarlık vs dediğiniz gibi bir fiyata alınmıştır muhtemelen . VX100 100000 km prince lpg li extra donanım yetkili servis vs gri renk çok iyi bir araç 98000 e satıldı . Yine yakın zamanda 2011 yeni kasa 60000 km de boyasız...

13. K

Prado Almaya Adım Adım

Yoldan çıkmak iyidir :)
  14. K

2016 Mtv

İlk üç yaşta iken baksanız birde :)
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

265/65/17 mi ebat . Fena değilmiş fiyat .

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Aynen kendisi , İstanbuldaydı 95000 yazıyodu . 165000 e bugün 2011 yeni kasa 4.0 satıldı İatanbul Alj toyotada .
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

Teşekkürler :)
  18. K

Prado Almaya Adım Adım

O ının fiyatını bilmiyorum ama bu bagaj kapağı yurtdışı , çıkma vs. bulunsa çok iyi olur gerçekten , maliyeti ne olur oda önemli . İçerde koca lastikle dolaşmak pek hoş değil . 2004 ler girdi bu sene vergi indirimine .

19. K

Prado Almaya Adım Adım

Tam siteye girerken içimden geçeni yazmışsınız (14 adet ilan :) ) . Beyaz prado daha önceden de ilandaydı , bagaj kapağı çok iyi :) Bu kapak diğer pradolara uyuyor mu acaba ? Kış ilerledikçe ilanlar artıyor gibi , benim açımdan sevindirici ..
  20. K

Prado Almaya Adım Adım

Bugün aracı baktım . Araç 4 ileri 2004 girişli demekki . Kaporta düzgün görünüyor . Sağ ön çamurlukta boya varmış sadece . Sürücü koltuğunun kenarları sağlamdı ama oturulan kısım çok çatlaktı boydan boya . Lpg brc baya olmuş takılalı , tank vs bakım ister gibi . Tampon , paçalarda çatlaklar var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri