Arama sonuçlarınız

1. K

Prado Almaya Adım Adım

Dizelde 6 silindir olsaydı iyi olurdu .

2. K

2016 Mtv

Rica ederim ..
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

Evet malesef hiç seçme şansı yok gibi , uzun süre beklemek gerekiyor . Hatta bir kaç gün önce 2.0 2011 x premium foresterlara sulandım ama sonra dedim bu benim istediğim değil , heybet yok :) İlk çalışmadaki 4.0 v6 nın kükremesi hiç yok . LPG yi de hiç sevmiyormuş boxer motor . Teklifiniz için...

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Antalyadaki km ve bu yaştaki bir araç açısından gri renk olması iyi . Evet dediğiz gibi 2015 mtv indirimine girmiyor. Fazla fark yok ama 2015-1575 tl 2014-1189 tl gibi birşeydi . 5 ileri vites takıntı oldu bende heralde :) Aracı bakmaya fırsatta bulamadım hiç , şimdi birde yurtdışı işi çıktı...
  5. K

Prado Almaya Adım Adım

Evet prins her zaman en iyilerdendir lpg de. 4500 tl fiyat vermişlerdi prado için .

6. K

Prado Almaya Adım Adım

Malesef işler ve ufak tefek aksilikler gidemedim . Lpg hiç bir motor sevmez ama bunlar çokta fazla etkilenmiyor heralde .

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Çarşamba günü bakacaktım araca servisteydi . Bugün bakacaktım işim çıktı , yarında zor bakalım . Lpg eski sahibinden , markasını sormadım gidince bakacaktım . Resimlerden bakınca içime sinmeyen birşeyler var ama nedir bilemiyorum , canlı görmek lazım . 8 adet hasar kaydıyla sadece ön çamurluk...
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Km 270000 miş şuan , 8 adet kaza var dediğiniz gibi . 3-4 tanesi 1-2 bin tl diğerlerinde hasar yok . Sadece sağ ön çamurlukta boya varmış ? 230000 km den beri şuanki sahibindeymiş , önceki sahibi İzmitte birisiymiş . Dışardan göze çarpan herhangi birşey var mı ? Fiyat olarak nasıl , 80000 e...
  9. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhabalar , aracı tanıyan bilen var mı ? 2005 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 83.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 234799168

10. K

2016 Mtv

Kasko değeri 71192 görünüyor . 12-15 yaş grubuna giriyor , iki adet mtv toplamı 3151 tl yapıyor . Kasko değerinin %5 inden (3559,6) az olduğu için bir alt silindir hacminden vergilendirme olmuyor . 2004 modellerin kasko değeri 62040 olduğundan %5 in altında kalıyor ve iki adet mtv 2389 tl oluyor .

11. K

Prado Almaya Adım Adım

Vergi dairesine bildirim bir kere mi yapılıyor yoksa her yıl yapmak mı gerekiyor ?
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

Bu markada baya kalitelidir yağ konusunda . Biraz araştırmayla çıkıyor işte sonuçlar ne güzel . Hatta en sonunda bütün bu sarf malzeme yada diğer parçalar nerde bulunur tek bir mesajda toplanabilir . Peki gelelim asıl konuya ; nerde bu pradolaların günümüz kar koşullarındaki resimleri :))...

13. K

Prado Almaya Adım Adım

Konunun içini çok güzel bir şekilde dolduruyorsunuz , ilerde prado hakkında bilgi edinmek isteyenler için çok faydalı bir kaynak olacak kesinlikle . Bu arada hallerden kastım foruma giremiyordum hata veriyordu , alt kategoriler kayıptı gibi . Heralde bir çalışma durumu vardı site için . Yağ vs...
  14. K

Prado Almaya Adım Adım

Tekrardan merhabalar , foruma bir haller olmuştu :))
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

Kitapçığa göre gitmek lazım heralde , kullanım şartlarına göre biraz daha az km insiyatif kullanılabilir belki . Yoksa dediğiniz gibi her ustanın kendi doğruları var .

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Sıvıların cinslerini ve miktarlarını tespit edip iyi bir usta bulmak lazım . Sırf yağ değiştiren yerlerde belki kaliteli uygun yağ filtre vs bulunur ama özelde olsa servis olunca bakım esnasında görülebilecek ufak tefek aksaklıklara da müdahale edilebilir .
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

Tam müzik sisteminin çözümünü buldunuz , lastiğe olana bak tam aksilik nerden nasıl girmiş . O lastik değişir heralde . 80000 bakım derken aracınız 80000 demi yoksa her 80000 km de yapılan bakımmı sıvıların değişimi vs. Yetkilide mi yaptıracaksınız , dışarda bu bakımın fiyatı nedir ?
  18. K

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

2008 ve sonrasında heralde , sol tarafta far, ayna vs. ayarların olduğu yerde power heat düğmesi olanlar var . Ne işe yarar acaba diye merak ettim . Özellikle soğuk bölgeler için araç ilk çalıştırıldığında bu düğmeye basılıyor ve araç normalden 0,600 rpm gibi fazla devirli çalışıp daha çabuk...

19. K

Babadağ Uçurum Kazası...

Geride kalan çocukların durumu , çok acı bir hadise gerçekten . Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin .
  20. K

Prado Almaya Adım Adım

Maliyet yüksek olur , az iş yok . Yapan kişi gözü karartmış olmalı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri