Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...
Bende ilk defa duydum ses,uğultu devrilme yapma olayını.
Sizin gibi bende kamp ve gezi amaçlı kullanıcam bu yüzden yapmak istiyorum çünkü bagajda yer kalmıyor yedek lastik orada tüp orada eşyaları nereye koyacağız :)
Ebay dan bakın derim ben size yada özel servisler buradan da fiyat alabilirsiniz direksiyon kutusunun değişeceğini kim söyledi size benden size tavsiye en az 3 servise gösterip fiyat alın
Merhaba Recep bey , s,zden neden satıyorsunuz aracınızı ? Gayet güzel duruyor :) Sizin arabada yükseltme var dimi yoksa get mi attırdınız bende yapmayı düşünüyorum ama hangisini uygulasam diye karar veremiyorum.
Dediklerinize aynen katılıyorum aracına bakan insan satarken biraz daha fazla istiyor ama insanlar gidip ucuzunu tercih ediyor sonra da maalesef tamirciden çıkamıyorlar...
İlk Ömer bey'in dediğini yapıcam baktım sonuç alamadım sadaha sonra Davut usta'ya gidip gösteririm bakalım o ne diyecek,Şuan araçta yolda gezinme yok Allah'a şükür ama tabiki emin olmak için baktırmak lazım.
Teşekkür ederim Ömer Bey yarın yada perşembe günü aracı rot balanscıya götürücem sizin söylediklerinizi ustaya söylücem bakalım ne diyecek ona göre bir plan yapıcam