Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman prins veya atiker marka olursa sorun yok diyorsunuz favorilerime birkaç araç ekledim müsait olduğum Zaman gidip bakıcam bende çok titizimdir araç konusunda ☺️ 2000 model olanlar Nasıl sizce yada en fazla ne kadar vermeliyim.
Teşekkür ederim EROL bey o Zaman temiz bir tane 4.7 yada 4.0 bakıcam benim amacımda zaten gezi şehir dışı kullanım camp ve ara sırada şehir içi kullanmak ☺️En iyisi GC almak gene peki lpg kiti takılı olan mı daha iyi yoksa kendim mi taktırmalıyım ? Eğer takılıysa hangi marka kit daha iyi olur ...
Arkadaşlar hepinize değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum sizler gibi bu işte usta olan kişileri dinleyip LPG li bir araç bakıcam o Zaman ama tabi lpg kiti önemli bu konuda anladığım kadarıyla. Bu araçları alırken nelere dikkat etmeliyim,4.7 mi yoksa 4.0 mı almalıyım ? Konuştuğum bir kaç...
Günaydın arkadaşlar Sinan bey ve KLL bey bende LPG konusu da Sinan bey'e katılıyorum pek sıcak bakmıyorum birde bu araçlar Jeep olunca sudan geçerken falan zarar verir diyorlar tabi tam emin Değilim olmadı en kötü 2.7 bakıcam ama maalesef temizini bulmak çok zor temiz den kastim Sinan beyin...
Günaydın arkadaşlar bazı araçlara bakıyorum ama maalesef temiz ini bulmak çok zor :(( halen kararsızım 2.7 mi yoksa 4.7 mi olsun diye araç bulmakta almak ta karar vermekte çok zor maalesef :(( umarım en kısa Zaman da istediğim aracı bulurum )))
Merhaba arkadaşlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum bende sizler gibi gezi ve hobi amaçlı olarak bir GC almak istiyorum Allah nasip ederse aklımda 4.7 ve 2.7 var sizce bunlardan hangisini almak daha iyi olur?
Lpg kitinden bir sorun olurmu ? Gerçi yazınızı en başından itibaren okudum zevkle...
İyi akşamlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum size bende sizin gibi 2.7 bakıyorum 2002 yada 2003 model siz bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Tavsiye edermisiniz ?
4.7 LPG li olursa sıkıntı olurmu ? Çünkü bazı kullanıcılar bu araçta LPG yi tavsiye etmiyor birde malum sigortalar ne kadar...
Kusura bakmayın arkadaşlar bende İstanbul'da değildim o yüzden bakamadım işlerin yoğunluğun dan dolayı yeni geldim kısmet olursa bu hafta içi Birgün gitmeyi planlıyorum evet dediğiniz gibi km olayı düzgün gibi geldi bana da :) bakalım nasip artık
Ben bir kere kullandım oda çok uzun değildi kullanması inanılmaz zevkli bir araç çok rahat ve konforlu :)
Kısmetse ilk geziniz nereye olacak uzun yol olarak ?
Maalesef bakamadım işlerim çok yoğundu ama en kısa Zaman da bakıcam...
Karar vermek çok zor inanın LC istiyorum artık kısmet herşey
Sizin aracınız Nasıl ?