Arama sonuçlarınız

1. A

2000 Model Vx100 Tavsiye Edermisiniz ?

Günaydın :) açıklama için teşekkür ederim ahc sistemi bayağı işlevselmiş onu anladım günümüzde kullanılan bir çok araçtan daha iyi desenize :) GC de vergi indirimi oluyor ama bunda maalesef olmuyor diye yazmışsınız :( o kadar vergi vermek işime gelmez doğrusu o zaman 2000 model bakmak lazım...

2. A

Tekrar Merhaba kusura bakmayın adınızı bilmiyorum ama emekli olduğunuza göre benden büyüksünüz o yüzden size abi demem gerekir Oğuz bey de diyebilirim nick name de öyle yazıyor benim adımda serkan... Yazdıklarınız çok doğru size katılmamak elde değil benim hayalim VX100 geçen sene tüpsüzüne...

3. A

Çok teşekkür ederim yazdığınız uzun ve detaylı açıklama için bana çok yardımcı oldunuz benim bütçem ben aracı uzun yola girerken hafif de dağda bayırda kullanmak için almak istiyorum ama bu sizin yazdıklarınızdan sonra herhalde vx100 sevgimi biraz ileriye ertelicem O zaman ben en iyisi GC nin...
  4. A

Prado Almaya Adım Adım

Benim de tek korkum o malum sizde biliyorsunuz yeni araçlarda 5000 üstü motorlarda vergi 20 binliranın üzerinde bunu benim ödemem imkan yok inşallah sizin dediğiniz gibi olur yoksa çok kişi bu yüzden aracını satar

5. A

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

Sizde haklısınız ama onlar bana küçük ve suv katagorisinde olduklarından eledim onları hergün araç kullanmıyorum uzun yol yapıcam ve altının Yüksek olması önemli benim için

6. A

Evet 4.0 da 1997 var Beylikdüzü'n de bir galeride beyaz renkli 2.7 buldum 3-4 tane 2003 ve 2004 model olmadı onlara bakıcam 40 ila 50 bin lira arasında 4.7 bulduğum ise 2001 model Prado ya gidip bakıcam pazar günü yada pazartesi sizlerin de değerli yorumlarınızı bekliyorum
  7. A

Benim aklımda GC nin 2.7 dizel 2003 üstü istiyorum çünkü yaptığım araştırmalarda herkes 03 model üstü olsun diyor daha sorunsuz olduğu için.benzinli olarak ise 4.0 ve 4.7 var aklım da siz ne düşünüyorsunuz? Ben %80 uzun yol gidicem %20 arazi ama ağır değil
  8. A

Kusura bakmayın ben yanlış anladım :) bakalım bizede bir yerde bekleyen bir araç vardır muhakkak prado olur GC olur artık bilemiyorum hangisi inşallah doğru kararı veririm gönlümden hepsi geçiyor :)

9. A

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Merhaba arkadaşlar adım Serkan 2001 4.7 benzinli yada 2.7 almak istiyorum bu araçlarda neye dikkat etmem gerekir ve arıza yapan yerleri nerelerdir?Senede 20-30 bin km arası yaparım diye düşünüyorum... bu aracı hafta sonu gezilerinde, hafif off-road da kullanmak için almak istiyorum sizce uygun...

10. A

Toureg bana daha iyi geliyor,Vitara yı hiç düşünmedim
  11. A

Hergün girip bakıyorum siteye o araçtan öteki araca geçiyorum :) kararsızlık çok kötü inşallah bana uygun doğru aracı bulurum

12. A

Yere yakın olmakta güzel :) KTM ayrı bir zevk :) bende GS bakıyordum 1200 lük sonra sonra Triumph a döndüm ama gönlüm motor almak istiyor ama maddi durum daha ağır bastığı için jeep alıcam :) Bende temiz bulamıyorum yada marka değiştirip GC bakmaya başlıcam
  13. A

Yeni vx100 sahibiyim

Kesinlikle size katılyorum fiyatlar resmen uçmuş bu fiyatlara satılması zor bu araçların dicem ama maddi durumu çok iyi olan insanlar hemen alıyor
  14. A

Prado Almaya Adım Adım

Bende küçük kasa değilde büyük kasa 4x4 istiyorum kısmet olursa artık bakalım hangi araçta karar kılıcam :) Kararsızlık çok kötü maalesef bazen aklım dizel GC 2.7 YADA 3.0 kayıyor çok zor iş :(

15. A

Prado Almaya Adım Adım

Anladığım kadarıyla sizde memnunsunuz aracınızdan ve LPG kitinden Prins marka olması önemli herhalde evet 40 lt lik tank bencede pek yeterli değil heryerde gaz almak zorunda kalırız :) Bu sizin ilk 4x4 nüz mü ?
  16. A

Yeni vx100 sahibiyim

Merhaba arkadaşlar adım serkan bende sizler gibi VX100 bakıyorum bir tane yeni ilan var bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yada VX100 mü yoksa 2004 model Prado mu ? benim bulduğum 2 tane araç var fikirlerinizi alabilirmiyim... 2000 Toyota Land Cruiser 4.7 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el...
  17. A

Merhaba arkadaşlar adım serkan bende sizler gibi VX100 bakıyorum bir tane yeni ilan var bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yada VX100 mü yoksa 2004 model Prado mu ? benim bulduğum 2 tane araç var fikirlerinizi alabilirmiyim... 2000 Toyota Land Cruiser 4.7 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el...

18. A

Prado Almaya Adım Adım

19. A

Prado Almaya Adım Adım

Umarım daha da düşer :) Siz memnunsunuz dimi aracınızdan ? Acaba hükümet emisyon vergi sistemine geçiş yaparmı,eğer geçerse bu makinlerin CO2 EMISSIONS 305 g/km buda bir hayli fazla yapıyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri