Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi
Merhaba adım serkan istanbul dan bende sizin gibi bir disco 2 almaya karar verdim ve bakmaya başladım sizce nasıl bir araçtır max 40 bine kadar bakıyorum :)) bana yardımcı olabilirmisiniz ? neler yapmam lazım birde şu 2 araç...
O zaman bizde bütçemize göre bir araç bakıp zevkini sürücez :) inşallah temiz bakımlı bir araç buluruz kısmet olursa
Ben L200 le başladım bu işe ama her sene muayene köprüden geçememesi hız limitleri derken vazgeçtim LPG li araca karşı değilim ama bakımı falan zor geliyor o yüzden dizele yöneldim yoksa benzinli araçlar daha ucuz bazen...
Merhaba Kakyol bey,
Sizde bayağı araştırmıştınız herhalde GC nizi alırken öyle hatırlıyorum.Tavsiye edermisiniz kullanan birisi olarak herhangi bir şikayetiniz varmıydı ? Bende baktım TD5 lere ama maalesef fiyatları pahalı...
Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum
Nasıl ulaşabilirim size bu arada adım Serkan numaranız varsa sizi aramak isterim teşekkür ederim
ACİLEN SATILIKTIR!!!
İlan No: 209497114
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acilen-satiliktir-209497114/detay
Arkadaşlar bu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim bu aracı alıp yapmaya değermi...
Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum
ACİLEN SATILIKTIR!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acilen-satiliktir-209497114/detay
Arkadaşlar bu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim bu aracı alıp yapmaya değermi ? Yoksa başka...
Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ?
ACİLEN SATILIKTIR!!!
Arkadaşlar bu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim bu aracı alıp yapmaya değermi ? Yoksa...
Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum..
Bende 1 yıldır bakıyorum ama halen bulamadım temiz bir araç kendi aracımı sattım ama malum sitede fiyatlar almış başını gitmiş...Siz ne kadar istiyorsunuz aracınıza ? Umarım değerini bilen bir arkadaş alır.
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Merhaba Gökdaoğan Bey ve diğer arkadaşlar bende sizin gibi bir LR Discovery 2 almak istiyorum ama herkesin dediği gibi bir türlü cesaret edemedim ama artık kısmetse bu sefer almaya karar verdim ve bir kaç araç buldum hatta bir tanesi linkte...
Teşekkür ederim umarım istediğim gibi bir vx100 bulurum eğer aracı bilen arkadaşlar varsa değerli yorumlarını bekliyorum :)) prado düşünüyorum ama bakalım ben aracımı takasa vericem üstüne para verip :) artık gerçek bir 4x4 binmek istiyorum inşallah kısmet...
Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum
Merhaba arkadaşlar malum sitede şu aracı buldum bununla ilgili siz değerli ustaların yorumlarını alabilirmiyim ?Bu fiyatı edermi ? araçta bir kaç parça boya var daha öncede formda buna benzer sorular sormuştum ama genelde daha çok LR Discovery hakkında :)) Şimdi...
Merhaba arkadaşlar malum sitede şu aracı buldum bununla ilgili siz değerli ustaların yorumlarını alabilirmiyim ?Bu fiyatı edermi ? araçya bir kaç parça boya var daha öncede formda buna benzer sorular sormuştum ama genelde daha çok LR Discovery hakkında :)) Şimdi...
Ynt: Yeni Lc Prado'm Ve İlk Gezim
Emisyona göre vergi olayı kaç senedir başlıyacak diyorlar ama halen başlamadı benim şuanki aracımda dizel sırf bu yüzden satmayı bile düşünüyorum ama maalesef benzin fiyatları ülkemizde ucuz olduğu için :) Artık bakalım kısmet temiz bir tane bulana kadar...
Ynt: Yeni Lc Prado'm Ve İlk Gezim
Merhaba Hakan Bey ;
Bende sizin gibi bir prado almak istiyorum ama maalesef temiz bulmak zor bütçede belli :) Bu araçların dizel'i için ne diyorsunuz ? 2006 model 3000 cc vergi olayı biraz daha ucuz tabi diğer cc deki motorlara göre.
Yada GC veya LR Defender mı...
Ynt: Land Crusıer Alayımmıı
İlan sahibi bana dediğim gibi şehir içi 80 kuruş şehirler arası 60 kuruş yakıyor dedi benzinde araçta tüp yok zaten bu fiyatlar benzinli tüplü değil...Birde bu araçlar...