Arama sonuçlarınız

1. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

prado hic kullanmadim nasildir bilmem ama pajero devasa boyutlarina (kulaktan doma bilgiyle prado dan 15 santim daha uzun, biraz daha da genis diye aklimda kalmis !) karsin sehir ici kulanimi cok kolay.. ustelik benimkinde arka kamera falan da yok.. burada, bu tur arabalar icin kullanilan...

2. kraina

evet tam da bunu demek istedim ama sizin gibi foto koymayi beceremedigim icin, sag elimle sol kulagimi gostermek gibi oldu :) TC deki fiyatlar, vergiler, yakit fiyatlari hatta kullanim esnasinda baska mecburiyetler sonucunda, bu tur arabalari kullanmak icin "kahraman" olmak gerekiyor.. baska bi...
  3. kraina

ebay bilgilendirmesine tesekkur.. bu konularda biraz dinazor oldugum icin daha cok soru sorabilirim ama bas agritip konu dagitmayayim.. siz benzinli de ariyosaniz, pajeronun da benzinli motorlari var (3 - 3.5 ve 3.8 litrelikler) ilaveten 3.sira koltuklari cikarip oraya balonlari koyabilirsiniz...

4. kraina

cok abuk bisey soracam, "ebay" nedir? inanin bilmiyorum.. chip tuning konusunda da bilgim ve tecrubem hic yok.. araba zaten 440 nm tork ve 2 bin devir ustu lazim olmuyo gibi bisey.. ama yakit tasarrufu denince ilgimi cekti simdi..
  5. kraina

fena gurultulu mu ? gerci alana kadar 2009/2011/2012 modellerini denedim, iclerinden 2009 olan sanki biraz daha gurultuluydu ama sonucta bunlar dizel motorlu devasa boyutta arazi araci.. arabanin size dedigi de tastamam dogru :) far yuzunden pajero birakilmaz ama sanirim sizin aklinizda prado var ;)

6. kraina

ne oldu pajero isi ? :)) pajero dukkaninda tabi ki de baska araba alin demiyecektik ... :))))

7. kraina

benzinli captiva ile devam ediyo olsaydim bu tuning islemini dusunurdum cunku arabanin esprisi zaten hiz ve serilik (ilave genis suv bagaji vsvs) (gerci benzinli motora tuning o kadar fayda etmiyomus, yani dizel kadar degilmis, diyolardi forumlarda..) ama pajero olunca surus aliskanliklarim...
  8. kraina

2009 modelini denemistim.. simdikine gore hantal buldum tabi aradaki model/teknoloji farki ve onca yorulmuslukla normal.. bi de 2 litre hatta daha fazla yakiyodu.. ama her pajero, pajerodur.. chip tuning ile motor omru kisalmiyo mu ? bi turlu kafama yatmadi su is..
  9. kraina

haa bu guzel bilgiymis.. sonlara dogru sunu da diyo orda " Further enhancements to the 3.2L Turbo Diesel in the 2011 model year saw the power and torque increased to 147 kW/197 hp/200 PS and 441Nm respectively "

10. kraina

ayni iddiali ilanlar Ukrayna'da da var.. hangi model kac beygir fikrim olmadigi icin bisey diyemiycem ama tavsiyem 2011 model ve otesini uygun sartta bulabiliyorsaniz alin.. o modele dek triger kayisi sorunlari olabiliyo ama 2011 den sonra o da halloldu hatta zincir oldugu icin hic degismiyo...

11. kraina

iste mitsubishi markasini iyi bilenin dusuncesi.. aynen katiliyorum..
  12. kraina

icinizden gelse bile sizi kararsiz birakacak sesleri hele cevrenizin soylediklerini bosverin.. hem yukarida da tastamam yazmissiniz iste... hadi o zaman harekete gecin ! biri daha pajero sahibi olsun :)

13. kraina

bildigim kadariyla sport sasili.. pajero bagimsiz suspansiyon.. sportu da denedim, pajerodan biraz daha yumusak geldi..
  14. kraina

diger arabalari bilmem ama inanin pajeroda 6 silindir falan aramiyosunuz.. gurultu traktor gibi falan deniyo ya, o denli degil.. hatta bi sure sonra cok hos geliyo.. ama hos olmasa veya traktor gibi olsa ne olacak.. bu araba zaten naziklik narinlik icin degil.. eze eze gitmek icin.. arabayi...
  15. kraina

aynen katiliyorum.. guc/tork gayet yerinde, neden 6 silindir olsun.. 6 silindirli benzinli aletten cok daha yuksek tork zaten var.. diger 6 silindirli dizel suv lar da, belki torklari daha yuksek ama, arazide rakibi degil.. pajerodaki o devasa kutleyi sehirde asfaltta ve hele arazide rahatca...

16. kraina

iyi dileklerinize tesekkurler. dizel aracin gurultulu olmasi dogal.. diger aracim 2008 model benzinli 3.2 V6 captiva (TC de bu motoru satilmiyor) tamam bi V6 tadi var ama pajero gibi cok yonlu bi arabaya kiyasla captivaya binmek bisiklet kullanmaya benziyor. inanin oturusundan durusundan...
  17. kraina

Toyota Prado ile Mitsubishi Pajero en bildik karsilastirmadir.. secim ise tamamen kisiseldir.. yani hem tercih hem cuzdan meselesi.. Ukrayna'da prado daha fazla.. fiyati ise %50-70 daha pahali.. prado da daha cok donanim secenegi var yani bos bo prado ile dolu prado arasdinda bi hayli fiyat...
  18. kraina

simdilik lastikler ustundeki orjinal dunlop at20 grandtrek, 110H M+S olculeri 265 60 R18 su an Ukrayna'da satilan L200 ve sportta mebac olmadigi soylendi ama yenilerini bilmiyorum. pajeronun expeditiona uygunlugu dusuncenize de gonulden katiliyorum.. zaten bu yuzden sectik pajeroyu :)

19. kraina

super select I ve II arasindaki farki bilmiyordum.. bilgiye tesekkuler. arabayi almadan evel pajero yetkili satici ve servislerinin soyledigi sey; -L200 ve burda satilan L200 SUV versiyonu pajero sport modellerinde ayni pajero wagon gibi abs+ebd yanisira masc (mitsubishi active stability...
  20. kraina

arabanin en onemli yani, suphesiz super select II arazi vitesi.. hepinizin malumudur; 2H (arka itisten) 4H (dort ceker) 100 km/h surate kadar atabiliyosunuz ama diyelim tekrar 4H den 2H ye donmek istediniz, ha iste o zaman suratiniz ne kadar yuksekse 2H ye donusu o kadar zaman aliyo.. o yuzden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri