Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?

Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun? Pitbull beslemek iyi değilmiş ; bugün anladım.

2. mogzilla

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Sıkıyorsa bizim memlekette dene ;D
  3. mogzilla

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

4. mogzilla

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Usta : Abi , disklerin değişmesi lazım Araç sahibi ; Yok yav , idare eder daha
  5. mogzilla

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!!

6. mogzilla

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Bu bir iddia değil , bilimsel bir gerçektir.

7. mogzilla

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Abe hayzmen , ben 15 sene çalıştığım kurumu anlayamadım da, sen nerden anlaycan ? >:(
  8. mogzilla

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Hüseyin pick-up'a bayıldım doğrusu.Muhteşem gözüküyor. Resimler konusunda haklısın ama son haline getiremedik hala.Çünkü RR ile Can koşturuyor , G ile ben.Araçlar bizi taşımaktan boş vakit bulamıyorlar. Neyse bu akşam ceyar arkadaşı ile İtalyaya...
  9. mogzilla

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Bu sabah Best FM'de Cem Arslan'ı dinlerken çok güldüm.Nerede ise arabayı devirecektim.Sağolsunlar , Cem ve Heytem kardeşlerimizin Gezenbilir'e her zaman kapıları açık olmuştur ve bizleri de her zaman desteklemişlerdir.Buradan onlara da selam olsun...

10. mogzilla

diff lock

Ynt: diff lock Bizim Kıbrıslı Hüseyinle ( hus55 ) özel mesaj yolu ile irtibata geçin.Sağolsun G ile ilgili çok derdimize derman oluyor.

11. mogzilla

diff lock

Ynt: diff lock Videoyu izledim.Çok basit ve herkesin anlayabileceği şekilde.Çok güzel. Defransiyelin türkçe karşılığı zaten fark demek.Yani tekerleklerin dönüşleri , daha doğrusu virajlarda yaptıkları hareketlerin ve katettikleri mesafenin birbirlerine olan farkı.
  12. mogzilla

diff lock

Ynt: diff lock 460 kasada ön ve arka 463 kasada orta , arka ve ön defransiyeller vardır. Çalışma prensibi ortayı kilitlediğiniz zaman motordan gelen güç ön ve arka aksa %50-50 eşit olarak aktarılır. Sonra sırası ile arka kilitlenir , en son da önler.G için çoğu zaman hafif ve orta arazi...

13. mogzilla

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
  14. mogzilla

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Vay be Hüseyin.Demek birinci vites 6,1 , karınca ha ? Unimogda aynı vitesin oranı ise 112.87 ;D Ayıp olmasın diye karınca şanzııman oranlarını hiç yazmıyorum. :D
  15. mogzilla

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Eski bir fıkra ama, belki bilmeyenler vardır. ;D Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camina birisinin tikladigini gorur ve camını acar. -Ne var, ne...

16. mogzilla

bu araç hakkında yorumlarınız nedir?

Ynt: bu araç hakkında yorumlarınız nedir? Kaporta önemli değil.Neticede 25 yaşında araç.Ancak motor değişikliği yapılmış.Neden ve ne zaman ? Buna iyi bakmak gerekir.Ayrıca araç son kanundan evvel motor değişikliği yapıldı ise büyük ihtimalle benzinli 230 G ya da 230 GE idi.Yeni değişiklik...
  17. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Tepkinizde haklı olabilirsiniz ama verdiğiniz örnekler yanlış bilgilerle dolu.Ormanda rastgele yerlere rastgele bir şeyler ekmek , dikmek doğru bir yöntem değildir. Buraları senelere bali olan ağaçlandırma ve işletme programları ile yönetilir.Meşe yerine çam tercihi...
  18. mogzilla

SATILIK L 200 4X4

Ynt: SATILIK L 200 4X4 Tarık hayırlısı olsun.Senin araçlarını hep beğenmişimdir.

19. mogzilla

GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları

Ynt: GD 300 Cabrio stop lamba ve sis farı koruyucuları Elinize sağlık Mehmet Bey
  20. mogzilla

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Kıymetli Arkadaşlar İşte forum ortamının güzelliği de bu.Seviyeyi koruyarak herkes her türlü görüşünü yazıyor , savunuyor. Bizler ( offroad grubu ) aslında doğaya zarar verdiği iddia edilen olayların yer aldığı skalada zaten son unsuruz.Bunu bizzat toplantıda söz alan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri