Arama sonuçlarınız

1. mogzilla

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Uğur hoşgeldin Ben de terkos yeniköydeyim.Yolun düşerse beklerim.

2. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Bordo olan Seyhan Bey'in aracı olabilir.Benimki gri renkli,eski rengi bordo idi.İstanbulda o kadar çok G var ki.Ama şundan eminim,daha aracının def.kilit düğmesini kullanmayan ya da bilmeyen bilenlerden çok daha fazla. Sanayide 2 sene evvel bir şeye şahit oldum ki...
  3. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Sıkma canını.Benim parçaladığım,dağıttığım,yediğim motorlardan bügüne kadar 7 tane sanayi bakanlığı kurulurdu. Allah başka keder vermesin.Bunların hepsi bizlere birer tecrübe.

4. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Arkadaşlar motor değişiklikleri için mevzuatı çok çok iyi bilen sağlam bir trafik müşaviri bulmadan bu işlere aman girmeyin derim.Benim ağzım yandı,şimdi devamlı üflüyorum.
  5. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Bu başlıktan devam edebiliriz.Çok mesaj olduğu için silmeye kıyamadım.Zaten araç sahip listesini sabitledim ve kilitledim.

6. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Özgür Bey geçmiş olsun.Senin araçtaki motor en çok bulunanlardan.Binek mercedeslerde de aynı motor var. Benim tavsiyem çıkacak rakamı bekle,uçuk çıkarsa temiz bir tane çıkma bul.Hiç toplama ile uğraşma.Kranktı,tornacıydı,rektifiyeydi derken nerdeyse çıkma motor...

7. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

1 ) freedomnatura W460 240 GD (3 kapı) 1983 / Özgür Aşçıoğlu / 0536 8644647 / ozgurascioglu@hotmail.com / İst 2 ) mogzilla W463 300 GE (5 kapı) 1990 / Nadir Uğurlular / 0532 3434006 / nadirugurlular@canpeyzaj.com / İst 3 ) hus55 W460 300 GTD (3 kapı cabrio) 1987 / Hüseyin Kurtbaş / 0533 8708611...
  8. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri İşin kötüsü bunlar balistik füzeler gibi.Yola çıktılar mı hedefe kilitlenmeden durmuyorlar. ;D Biraz gırgır yapalım.Nasılsa sileceğim buraları. :D
  9. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri İletişim bilgilerini yazmayan arkadaşlar var.Tabii ki bir mecburiyet yok.Ben profil listelerinde yazan e-mail adreslerini alacağım. Ancak vermemekte ısrar edenleri resimdeki arkadaşlarımız ziyaret edip bilgilerini elden alacaklar. Kendilerine bundan sonraki...

10. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Arkadaşlar ilaveler oldukça ben burayı tek başlığa düşüreceğim.Siz normal yazışmalarınızı yapınız.Düzenlemeyi ben yapacağım.Kişi kendi aracını tanıttıktan sonra ben mesajı silip konuyu ilk başlığa ilave edeceğim.Böylece görüntü kirliliği olmayacak.Kimse mesajım...

11. mogzilla

MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

Ynt: MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU Ben de memnun oldum Özgür Kardeş. Hacı hacıyı Mekkede Derviş dervişi Tekkede Bizler de birbirimizi Sanayi Sitelerinde bulabiliyoruz. Birazdan benim hain evlatla maslak 2.kısma hareket ediyoruz. Aynı Selahattin Bey'in Orçun'u gibi olmayan bu evladın aklına uyup...
  12. mogzilla

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Özgür Bey selam Fikriniz güzel.Ben başlık kaybolup gitmesin diye G bölümünde yeni bir başlık açtım ve konuyu sabitledim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93764.0 Bundan sonra konuya buradan devam ederiz.Ben Özgür Beyin modeline sadece araç...

13. mogzilla

MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU

Ynt: MERCEDES G SAHİPLERİ GRUBU Özgür Bey selam Fikriniz güzel.Ben başlık kaybolup gitmesin diye G bölümünde yeni bir başlık açtım ve konuyu sabitledim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93764.0 Bundan sonra konuya buradan devam ederiz.Ben Özgür Beyin modeline sadece araç yılını ilave...
  14. mogzilla

Gezenbilir G Sahipleri

1 ) freedomnatura W460 240 GD (3 kapı) 1983 / Özgür Aşçıoğlu / 0536 8644647 / ozgurascioglu@hotmail.com / İst 2 ) mogzilla W463 300 GE (5 kapı) 1990 / Nadir Uğurlular / 0532 3434006 / nadirugurlular@canpeyzaj.com / İst 3 ) hus55 W460 300 GTD (3 kapı cabrio) 1987 / Hüseyin Kurtbaş / 0533 8708611...
  15. mogzilla

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. Böylece daha mı hızlı gideceğini düşünüyorsunuz ?

16. mogzilla

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Benim G atıl vaziyette.Yoksa her zaman İstanbulda ki g sahipleri ile bir arada olmak isterim.
  17. mogzilla

W460 Kupa Değişimi

Ynt: W460 Kupa Değişimi Selam Foruma hoş geldiniz.Birebir aynı kupayı koyacaksanız herhangi bir izne gerek yok.Renk değişikliği olacaksa bu da ruhsat değişikliği gerektiriyor.Kupalarda yapılacak diğer her türlü değişim izne bağlıdır.Örneğin bir kamyonet kasayı kapatmak,kapalı bir kasayı kesmek...
  18. mogzilla

BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI

Ynt: BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI Bu konu ile ilgili gözlemimi aktarayım. Türkiyeye ve dolayısı ile Istanbula getirilen ilk ağaç söküm nakil aracını kullanan yetkililerden biriyim. Yıllarca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştım. 1-Resimlerden çıkarabildiğim...

19. mogzilla

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? Kıymetli kardeşim bu sevda çok güzel de,sonra kara sevdaya dönüşüyor.Gülümsemem ondan. Artılarını söylemeye gerek yok.Neticede o bir unimog.Diğerleri de sadece diğerleri.Ama eksileri de yok değil. Onun için hesabını kitabını iyi yap derim.
  20. mogzilla

MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR Onlar büyük ihtimalle Unimogtur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri